עבור לתוכן

Stupid Art

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איות זה לא הצד החזק שלך... HAGGIS, לא HUGGIES.

VITNIR = זאב בנורדית עתיקה.

• תגובות 54
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ציור נחמד :xyxthumbs: אהבתי את העיניים של זה עם הכובע המוזר שעומד...

אני עומד לפרסם גם דיוקן של משהו שציירתי (שבלונה של מטוס MIG29 שאני עומד לחתוך... בשביל המוד :silly:) בשבוע הבא, אני אשלח לך קישור...

פורסם
  • מחבר

כן, את זה דייקנתי מפה:

index.php?module=photoshare&func=viewimage&iid=287&viewkey=

פורסם

למה לעזאזל אני צריך לראות דברים כאלה לפני השינה???

(רציתי לכתוב שזה באמת דומה, אבל זה דבר מטומטם לכתוב לאור העובדה שזה אמור להיות ככה...)

פורסם
  • מחבר

אכן אכן. זאת תמונה של התקווה המתמוגגת שלי לנקנק נורווגי חתיך (לטעמי). נראה שהוא מעדיף הוביטים ג'ינג'יים שעירים במקום... :kopfpatsch:

פורסם

.... כל אחד והשאיפות שלו...

אבל את יודעת, זה בעיה עם נורווגים... קשה למצוא אחד נורמאלי (לדוגמא אחד שאין לו דחף לנשק כל מיני יצורים עם ראש עגול וזקן ג'ינג'י, ופרצוף שאומר "הייתי צריך להפוך את הכיסא לפני שישבתי... בעצם זה דוקא נחמד", ולא על הקרחת)... למה את חושבת הנורווגיות מגיעות להתנדב בקיבוצים :smile1:

פורסם
  • מחבר

מה, באמת?! שיט, יש לי רעיון. אני אשים את עצמי במקום אלו שמפמפמות באסם בקיבוץ על הקש ואסע לנורווגיה.

אפשר להבין למה הם כולם פסיכים - מנובמבר ככה עד ה-17 במאי יש שם חושך מצריים 24/7. בגלל זה גם יש חגיגות לאומיות ב-17 במאי, כי אז השמש חוזרת, אני חושבת לנסוע לשם לחגיגות האלו. משהו שונה. מי צרייך גואה (כמו גהה)?

פורסם

וואלה, עכשו הבנתי... הם עושים כל דבר שהם תופסים ובגלל החושך הם כבר התרגלו שלפעמים הם תופסים מישהו שגם יכול לכתוב את השם שלו בשלג...

אגב, לגבי הקיבוץ, באיזה שלב את התכוונת לבצע את החילוף ::)

וזה התחיל כת'ראד על אומנות שיעמום :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

וואלה, תכתוב את זה בפורום שלהם. נחמד להציף אותו כי אז הם מביאים לך תגובות לא מהעולם הזה. :lol:

פורסם

בעייה... אני לא יודע שוודית\ פינית\ what ever הם מדברים... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

...נורווגית. אבל הניב של השפות דומה, יש דברים שאפילו דומים לאנגלית/גרמנית/גאלית. יש שם גם דיונים באנגלית.

פורסם

WOW נחמד ביותר! אהבתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חכו, זה לא הסוף. הם צריכים לשלוח לי תמונות של הליין-אפ החדש שלהם ואז אני באמת אתחיל לעבוד...

פורסם
  • מחבר

אף אחד, אבל חשבתי לצלם את של חברה שלי כשהיא שיכורה מסטולה ומתחילה לעשות "פלאשים", לשלוח להם ולקבל דיסק חינם אבל אין לי מצלמה אפילו. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים