פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים : וחברה, לאן הגענו? ולהודעה האחורנה של LOGIC: אחלה מפרט מחשב ד"א. איזה אקראי אתה! ולVIB: פששש יש כשרון.. רוצה להתחתן? אני חושב שעוד יתנו לך באן על זה...
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים : וחברה, לאן הגענו? ולהודעה האחורנה של LOGIC:איזה אקראי אתה! ולVIB:אני חושב שעוד יתנו לך באן על זה... אחלה של מפרט מחשב ד"א
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר תודה, תודה נחמד לאללה , אהבתי את ההבעה על הפנים של הבחור עם הגיטרה הצהובה לקחתי אותה מהגלריה שלהם - כשאתה מצייר סתם קומיקס לא דומה לכלום זה קל אבל אני צריכה שזה גם יהיה דומה לטמבל השמן.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים תודה, תודה לקחתי אותה מהגלריה שלהם - כשאתה מצייר סתם קומיקס לא דומה לכלום זה קל אבל אני צריכה שזה גם יהיה דומה לטמבל השמן. :lol:
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר שלא תדע מאיפה דיוקנתי את התמונות האחרות... http://www.haggisofnorway.com/index.php?module=photoshare&func=viewallfolders שיט, הם מסריחים אבל אני חייבת לראות הופעה. יענו, זה לא מוזיקה, זה סתם קרקס כזה. אני לא ממש מעריצה, השד יודע מה אני מה שאני יודעת זה שהם מצחיקים אותי עד בכי.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים haggis זה לא המאכל הסקוטי המסריח הזה? קיבה של כבש בתוך חזיר בתוך יונה או משהו מטורף בסגנון?
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר אכן. יותר נכון, כיבה של כבש או חזיר ממולאת בכל מה שלא בשר - כליות, ריאות, מוח, אשכים... כל הקישקעס'. דווקא שמעתי שזה טעים אבל לא בא לך לאכול אחרי שאתה שומע ממה זה באמת עשוי. המאכל הוא לא רק סקוטי אלא פופולארי גם בנורווגיה.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים רק לפני כמה דקות אכלתי, ועכשיו פשוט...בא לי להחזיר את האוכל חזרה מהבטן למגש..
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים יש כישרון =] אגב, האגיס זה לא הטיטולים? אגב 2, מה אומר בעצם הכינוי שלך? vitnir?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.