פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת: למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר לפחות תהיה מנומס ותפרגן קצת על הכשרון שיש לי. : אתם רואים? אני יודעת לעשות עוד דברים חוץ מספאם. ;D
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים לא רואים שום תמונה : עכשיו עובד, דווקא נחמד. מה נחמד מה? אחלה ציור.. אחלה כשרון...
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים יש כישרון תגידי לא את ציירת את כל הCOVERS של האלבומים של KRASNAYA PLESIN ?
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר אני חושבת שהייתי בת 10 כשהם הוציאו את אלו אז לא נראה לי אבל עכשיו להקה אחת הציעה לי לעשות להם עטיפה לדיסק וצריכים לשלוח לי תמונות אבל קשה לי להאמין - בטח ידפקו את המצלמה בדרך מהבוזר.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת: למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה. השוואה מעניינת... OMG!! את משחקת דיאבלו?? אפשר לראות שיש לי "משהו" עם דיאבלו.. אגב, הציור נחמד.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אולי זה הזמן לציין שיש לי שני עותקים של המשחק. (וכמובן שני עותקים של ההרחבה) :
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים תראו מה שבוע בלי מחשב עשה לה? אני אומר לכם, יומיים אחרי שהרשת תיפול יצילו את יערות הגשם וגם את כל הרעבים בעולם...אבל עד עז אפשר לשחק דיאבלו כל היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.