עבור לתוכן

Stupid Art

Featured Replies

פורסם

אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת:

למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.

HC.jpg

• תגובות 54
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאומר - ::)

פורסם
  • מחבר

לפחות תהיה מנומס ותפרגן קצת על הכשרון שיש לי. ::)

אתם רואים? אני יודעת לעשות עוד דברים חוץ מספאם. ;D

פורסם

לא רואים שום תמונה ::)

עכשיו עובד, דווקא נחמד.

פורסם

לא רואים שום תמונה ::)

עכשיו עובד, דווקא נחמד.

מה נחמד מה? אחלה ציור.. אחלה כשרון... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

FEED MY EGO!!!

תודה :-*

פורסם

יש כישרון תגידי לא את ציירת את כל הCOVERS של האלבומים של KRASNAYA PLESIN ? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני חושבת שהייתי בת 10 כשהם הוציאו את אלו אז לא נראה לי אבל עכשיו להקה אחת הציעה לי לעשות להם עטיפה לדיסק וצריכים לשלוח לי תמונות אבל קשה לי להאמין - בטח ידפקו את המצלמה בדרך מהבוזר.

פורסם

אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת:

למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.

השוואה מעניינת...

OMG!!

את משחקת דיאבלו?? :ladysman:

אפשר לראות שיש לי "משהו" עם דיאבלו..

אגב, הציור נחמד. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

משחקת אבל אין לי EXPANSION, אני מחכה שמישהו יביא לי... :-X

פורסם

אולי זה הזמן לציין שיש לי שני עותקים של המשחק. (וכמובן שני עותקים של ההרחבה)

::)

פורסם
  • מחבר

אני לא נותנת טובות הנאה. :silly:

פורסם

ומה בדבר לקבל טובות הנאה? :P

פורסם

תראו מה שבוע בלי מחשב עשה לה?

אני אומר לכם, יומיים אחרי שהרשת תיפול יצילו את יערות הגשם וגם את כל הרעבים בעולם...אבל עד עז אפשר לשחק דיאבלו כל היום :smile1:

פורסם
  • מחבר

ומה בדבר לקבל טובות הנאה?  :P

מתאים. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים