עבור לתוכן

איך אפשר להכנס לכושר?

Featured Replies

פורסם

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק.

מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר,   המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה.

התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב דומה? ויכול לתת רעיון ? כי באמת נמאס ואני רוצה לחזור למצב שלפני הצבא

ד"א יש פה לינק למחשבון בריאות של YNET ואפשר לחשב שם את הBMI : שלי יצא משקל עודף , צריך להוריד 2 ק"ג :(

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html

פורסם

דבר ראשון, לא מספיק לרוץ, צריך גם לאכול נכון

תנסה לא לאכול זבל ולאכול יותר ירקות פירות ודברים בריאים אחרים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, את זה אני יודע אבל נראה לי שלאכול נכון זה דורש קצת יותר מזה לא? אולי עוד מישהו יכול לעזור?

פורסם

הכי קל להכנס לכושר זה עם משחקים כמו משחקי כדור.

לך תשחק בכדוסל או כדורגל וזה יעזור לך.

פורסם

להתאמן ולשים פלסטר על הפה... ;)

פורסם

תשמע אולי זה ישמע ברור מאליו, אבל לא מספיק ללכת לשחק כדורגל או כדורסל סתם ככה, צריך גם באמת לרצות לשחק ולאהוב את המשחק

אה וגם לשחק עם האנשים הנכונים - ברמה שלך פחות או יותר ושיהיה לך כיף לשחק איתם ושתזוז לא פחות מהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים