עבור לתוכן

דודי גולדמן מפגין את הידע שלו במחשבים - שוב!

Featured Replies

פורסם

מי שזוכר את אוקטובר האחרון והעיתון "ממון" של ידיעות אחרונות יודע על מה אני מדבר.

כבר שלחנו תגובות נזעמות על המדריך העלוב והמטעה שלו מהפעם הקודמת...נראה שזה לא עזר בכלל!

הפעם הגרסה יותר צנועה, אבל המסקנות הן אותן מסקנות:

פתחו בבקשה את עיתון "ממון" של יום שישי 23.8.02 *היום* בעמוד 5 (מדור 'ראש בראש') ותקראו בצימאון את מה שיש לו לומר.

נו באמת... העיצה של לקנות מחשב מותג זה זול וטוב היא פשוט חסרת כל הגיון. צריך לשלוח לו הבייתה את כל המחשבים הקיבריים שאנשים שיקראו את הכתבה הזו, יקנו. והוא ממשיך לטעון על השרות הלקוי כביכול שמקבלים על מחשב המורכב מחלקים, ושרק פריקים של מחשבים (אני לא סובל את המושג המטומטם הזה!) יכולים לבחור את ה"רולס רויס" בכל תחום...ההתבטאויות האלו פשוט מפגרות.

לא ייאמן איך הוא שוב מזכיר את הדו"ח שתקבל כביכול כאשר תחנה ליד חנות המחשבים כדי לקבל ממנה שרות על המחשב.

אני באמת לא קולט איך ידיעות אחרונות לא מוצאים מישהו עם יכולת כתיבה טובה וידע ממוצע, שבהשוואה לדודי הוא גאון הדור.

אני בטוח שאפילו רבים מאיתנו פה בפורום יסכימו לעשות זאת בהתנדבות...

פורסם

הצוות כבר עושה את זה בהתנדבות מלאה :-X

פורסם
  • מחבר

הצוות כבר עושה את זה בהתנדבות מלאה :-X

כן, אבל החשיפה שלה אתם זוכים לעומת מה שהמדור ההוא ב"ממון" זוכה היא עלובה (סליחה על הביטוי), וזה הגיוני.

פורסם

הפעם לפחות הוא לא טועה לגמרי

אז הוא כתב שטויות לגמרי

הפעם יש צדק חלקי. אתה לא מצפה שבן אדם שרוב הידע שלו זה להפעיל את המחשב וללחוץ על הקיצור דרך לוורד לבחור את הכרטיס מסך והזכרון המועדף עליו מחנות בבאר שבע

פורסם

אתה מוכן בבקשה לסרוק את הכתבה החדשה של גולדמן ולהעלות אותה?

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן בבקשה לסרוק את הכתבה החדשה של גולדמן ולהעלות אותה?

לצערי אין לי סורק.

אמנם יש לי מצלמה דיגיטלית, אבל אני לא בטוח שזה יצא קריא כל כך...

פורסם

נסה :)

פורסם

אנחנו מחכים בקוצר רוח.

קראתי רק כעת את הכתבה הקודמת שלו ופשוט , אין לי מילים. :-X ::)

פורסם

(athlon runs to the living room in order to bring the news paper)

תנו לי שעה.

פורסם

לי יש מעריב, אנה ממכם נסו לפרסם כאן את הכתבה למען אחרים, ולמעני.

פורסם

נראה לי שדודי גולדמן בעצמו קנה מחשב מותג של ניורון/קומפק/פאקר בל וכדי לא להרגיש שדפקו אותו לגמרי, הוא מנסה לגרום לאחרים להדפק, כי כמו שאומרים: "צרת רבים חצי נחמה".

פורסם

הפעם הוא די צודק בהכל חוץ מבעניין השירות, מחברות גדולות לא מקבלים שירות נורמלי וזה בדוק - וגם יוצא יותר יקר, בהרבה מקרים צריך ללכת לאיזה טכנאי חיצוני שיקח "50 דולר לשעה" במקום ללכת אל החנות שקנית ולבקש תיקון מקצועי ואמיתי (מה שלא מקבלים לא אצל טכנאי ולא אצל חברות גדולות) בחינם תחת האחריות.

אז עם הטענה הזו הוא פיקשש ובעקבותיה גם המסקנה.

ולדעתי אפילו אם אתה לא מבין במחשבים כמו הרבה אנשים מהפורום הזה, לך לפורום מפרטים ותבקש מפרט שיתאים לצרכך (או בעזרת מערכת המפרטים המומלצים) וזה בטוח שווה את זה. הוא כנראה לא יודע שדווקא את כאבי הראש מקבלים מהמותגים הגדולים ולא מחנויות המחשבים האמיתיות.

וברב המקרים העלות של מחשב מורכב יוצאת כ"כ לא הגיונית יחסית למחשב מורכב שזה מצחיק.

פורסם

אבל הוא דווקא המליץ לקנות מחשב מותג, שזו טעות איומה, בכל מצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים