פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש והמחשב מיועד בעיקר לאובר קלוק כבד ומשחקים כבדים!! אז המפרטים נמצאים בתמונות ..מה עדיף?? נ.ב כמה שאלות: מה מביא יותר ביצועים בסטוק? ה-אופטרון או האטלון?? באיזה מבין המעבדים יהיה שיפור גדול יותר באחוזים עקב האובר קלוק?? האם המעבד אופטרון טוב למשחקים כמו האטלון?? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים בקשר למעבד אני לא יודעאבל המערכת הראשונה יותר טוב רק אבל רק (!) בגלל הכטיס מסך
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר ^^^אני יודע שהכרטיס במפרט הראשון הוא יותר חזק...ובגלל זה ההיתלבטות!הוא רוצה שהמחשב יחזיק אצלו 3שנים+ ובגלל זה הוא רוצה אפשרות אובר גדולה מאוד!(מעבד)אז מה עדיף?וחוץ מזה גם הכרטיס השני הוא אוברקלוקר טוב מאוד בגלל שיש לו זיכרונות 1.6ns.....
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אם כבר מתוכנן אוברקלוק חזק כדאי להחליף את ה infinity ב Lan party למרות שגם הinfinity ייתן ביצועים לא רעים בכלל אבל בשביל אוברקלוק חזק מאוד כדאי ללכת על ה Lan Party
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים שים לב שבשני המפרטים הזכרונות הם בכלל לא כאלה חיות OC....צודק 100%יש לזכור שזכרונות שחיות אוברקלוק גם יעלו פי כמה וכמה במחיר שלא נדבר על זה שגם מומלץ להחליף את הלוח כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי ל Lan Partyשגם זאת תוספת כסף של 100 ומשהו שקל...
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים יש לך 2 אופציותAN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE שהוא לוח מעולה לאוברקלוק ומספק מתחים גבוהים ושמעתי עליו רק טוב.אוDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שהוא לוח יותר מעולה לאוברקלוק,מסוגל לעמוד בהספק מתחים חזקים במיוחד ושמעתי עליו ערמות של ביקורות שבהם הוא קיבל 9+.אישית הייתי הולך על הלוח הראשון בגלל שהוא לוח מעולה ולא צריך יותר מזה גם אם הוא OCER מאוד כבד.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר הוא לא מתכנן אובר לזיכרונת...אולי תציעו מפרט לאובר גדול אבל שיהיה טוב לגימינג כבד!עד 5000 שח
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מערכת מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסךזכרונות OC מיותרים ולא שווים את הכסף, הוא יעבוד עם מכפלות להוריד את מהירות הזיכרון.לוח ה-Infinity אמור להספיק ל-OC, אין צורך במשהו ממש יוקרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.