פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אתמול קניתי כבל Molexעכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים מחבר איזה כיף !!!!!!!! הלדים שלי עובדים !!!! בנתיים שימתי רק 4 כי את ה 10 האחרים שרפתי :'( :'( :'(אבל אני הולך לקנות יום ראשון עוד 10 (ב - 10 שקל) ואז אני יצלם לכם את המודינג המושלם שלי !!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים היית צריך אדום, ואחר השחורים. זהו חיבור של 12וולט, ככה שאין פלא שנשרפו לך הלדים שעובדים על 5וולט.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים היית צריך אדום, ואחר השחורים. זהו חיבור של 12וולט, ככה שאין פלא שנשרפו לך הלדים שעובדים על 5וולט. לא נכון צהוב ושחור זה 12V
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים היית צריך אדום, ואחר השחורים. זהו חיבור של 12וולט, ככה שאין פלא שנשרפו לך הלדים שעובדים על 5וולט. לא נכון צהוב ושחור זה 12V לא! שחור זה אדמה...
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים כן סליחה התבלבלתי..וזה ששחור הוא אדמה זה לא נוגד את זה שהצהוב הוא 12 וולט.אחד השחורים הוא האדמה של הצהוב. זאת אומרת אדמה של 12 וולט.לא הבנתי מה בעייתי פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.