פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים start --- > runRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Removeok
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים יש עוד שיטה שהיא די פשוטה:לך ל Program Filesתמצא את התיקיה הראשית של המסנג'ר ותשנה את השם שלה ל Messenger-offוזהו המסנג'ר מנוטרל !
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים Add\Remove Programs -> Add\Remove Windows Components -> uncheck Windows Messenger and click Next
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים Add\Remove Programs -> Add\Remove Windows Components -> uncheck Windows Messenger and click Next
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים רגע של חולשה תסלח לי...הפיתרון שלך לא יעבוד לו כי המסנגר הזה זה וירוס מבית windows והוא לא נמחק מהר...ובadd-removeזו הסיבה שאתה רואה כמה שורות למעלה כל מני פיתרונות שלא קשורים לadd remove ,האם שאלת את עצמך למה ? לא חשוב....
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים יש עוד שיטה שהיא די פשוטה:לך ל Program Filesתמצא את התיקיה הראשית של המסנג'ר ותשנה את השם שלה ל Messenger-offוזהו המסנג'ר מנוטרל !בדיוק מה שרציתי להגיד הפתרון הכי מהיר קל ובטוחאבל שיהיה כתוב ככהMessengerOFF
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים תתקין xp-AntiSpy, ותעשה הסרה ל-Messenger ! עכשיו אתה חידשת לי משהוא....לא ידעתי שקיים דבר כזה
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים רגע של חולשה תסלח לי... הפיתרון שלך לא יעבוד לו כי המסנגר הזה זה וירוס מבית windows והוא לא נמחק מהר...ובadd-remove זו הסיבה שאתה רואה כמה שורות למעלה כל מני פיתרונות שלא קשורים לadd remove ,האם שאלת את עצמך למה ? לא חשוב.... בסדר.. מצטער.. הבנתי עריכה: איכשהו אני מרגיש מטומטם בגלל הקטע של ...add/re...
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים לא גבר אל תרגיש כך,ביל (da man ) גייטס, צריך להיות נבוך שיש לו מחלקה של מפתחים חסרי מוח.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים לוח בקרה-הוספה או הסרת תוכניות-הוספה או הסרת רכיבי WINDOWS-תוריד את V מהמסנגר-בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.