פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אוקי נספר לכם קצתאחרי הכל יש לי כבר 2 חבילות מארה"ב, למרות שהם לא עברו דרך הצנרת המקובלת של משלוחיםקיצראתה קונה משהו בארה"ב, ובמידה שזה מתאפשר הם ישלחו את זה לארץבמידה ולא אתה משתמש בחברה צד שלישי שמתעסקת בזהמשתלם להזמין רק חלקים קטנים או שזולים בהרבה מהארץמעבדיםזכרונות וכו'אי אפשר בדיוק לדעת כמה תשלם על המשלוח, זה תלוי בגודל החבילה והמשקל שלה+תצטרך לשלם קצת למכס מאחר והחבילה עולה יותר מ50$
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים בתור מישהו ששילם על החבילה שלו אני אומר לךמע"מ זה 16.5 , אני לא שילמתי ככההם יותר דפוקיםכמה שהחבילה עולה בדולרים אתה משלם בשקלים
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר אוקי נספר לכם קצתאחרי הכל יש לי כבר 2 חבילות מארה"ב, למרות שהם לא עברו דרך הצנרת המקובלת של משלוחיםקיצראתה קונה משהו בארה"ב, ובמידה שזה מתאפשר הם ישלחו את זה לארץבמידה ולא אתה משתמש בחברה צד שלישי שמתעסקת בזהמשתלם להזמין רק חלקים קטנים או שזולים בהרבה מהארץמעבדיםזכרונות וכו'אי אפשר בדיוק לדעת כמה תשלם על המשלוח, זה תלוי בגודל החבילה והמשקל שלה+תצטרך לשלם קצת למכס מאחר והחבילה עולה יותר מ50$נגיד ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מעבד וזכרונות ויש לי מישהו בארה"ב שיכול לקנות לי יש איזו דרך משלוח שאפשרי להביא את החבילה לארץ? ואם מישהו יוכל לפרט עוד קצת על עניין המע"מ והמכס אני אשמח.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אז הוא שולח דרך הדואר של ארה"ב או דרך חברות משלוחים אחרות , דוגמא : FEDEXכזה בא לארץ, במידה והמכס בודק את זה וחושב שהערך של המוצר גדול מ50$ הם יעכבו אותו וידרשו ממך לבוא ולשלם עבור המוצר % מסויים
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר לפי מה נקבע מחיר המשלוח לארץ? וכמה בערך עולה משלוח לארץ?ןבמקרה שהחלקים הם בשווי 1200$ כמה % אני אצטרך לשלם במקרה והמכס יבדוק את החבילה?
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים לפי מה נקבע מחיר המשלוח לארץ? וכמה בערך עולה משלוח לארץ?ןבמקרה שהחלקים הם בשווי 1200$ כמה % אני אצטרך לשלם במקרה והמכס יבדוק את החבילה?16.5% מע"מ
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים לפי מה נקבע מחיר המשלוח לארץ? וכמה בערך עולה משלוח לארץ?תנסה לקרוא מה שכותבים לךאי אפשר בדיוק לדעת כמה תשלם על המשלוח, זה תלוי בגודל החבילה והמשקל שלהויש עוד מאפיין, דרך מי אתה שולח
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים iakovl בשביל שנקבל קצת מושג אולי אתה יכול להגיד מה הזמנת כמה זה עלה וכמה שלמתה על משלוח וכמה על מיסים
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר תנסה לקרוא מה שכותבים לךויש עוד מאפיין, דרך מי אתה שולחתאמין לי שקראתי פשוט התשובות לא היו החלטיות אחד אמר שהוא שילם את השווי בשקלים אחד אמר שהוא שילם באחוזים בשביל זה שאלתי שוב כדי לקבל תשובה חד משמעית...בכל מקרה את המשלוח אפשר לעשות דרך FEDEX או UPS אני מאמין שדרך אחת מ-2 החברות האלה... (אם יש הצעות יותר טובות אני פתוח להצעות).ועוד שאלה האם המשקל מהווה גורם מגביל בנושא הזה?תודה על העזרה.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים המשלוח עצמו הוא לא באחוזיםדרך UPS / Fedex / USPS וזה תלוי אם זה Express או כל משלוח אחרזה תלוי במשקל, וזה תלוי בגודלמע"מ זה משהו אחר, ואותו משלמים לפי 16.5%
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים iakovl בשביל שנקבל קצת מושג אולי אתה יכול להגיד מה הזמנת כמה זה עלה וכמה שלמתה על משלוח וכמה על מיסיםמצטעראבל אני לא מספר את הפרטים הללומסיבות שאני לא אפרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.