עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך הכי חזק לAGPX2

Featured Replies

פורסם

[ltr]Radeon 9550:[/ltr][ltr]taken from here.

you won't find an AGP x1/x2 (or backwards compatible with AGP v1.0) more powerful than the Radeon 9200. and I was surprised there was a Radeon 9200 backwards compatible with AGP v1.0, as far as I could remember GeForce 2 was the most powerful backwards compatible with AGP v1.0 card, my old GeForce 3 Ti 200 was AGP Pro only.

edit: looked around a bit and found out the 9500 Pro/9700 Pro is backwards compatible, good luck finding one. obviously the performance are going to be awful but that's the best you can do.[/ltr]

אני זה שהצעתי לו לקחת את ה 9500 פרו,

והוא בהחלט תומך ב AGP X2 כפי שניתן לראות בתמונה:

img?s=MLB&f=34646454_2026.jpg&v=O

למעשה, יש אפילו 9800 פרו שתומכים ב AGP X2 כפי שניתן לראות כאן:

http://www.ati.com/products/certified/his.html

• תגובות 44
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא משנה גם במיקרה שהיה 7800 כפול ליבה שהיה איך שהוא פועל על המחשב הזה עדין הוא לא יוכל לשחק מישחקים כבדים

ובקרוב אפילו מישחקים רגילים כי המעבד והזיכרון לא מתאימים לדרישות של המישחקים היום

ולצערי אני לא חושב שהוא מבין את זה וחי בחלומות שהוא יוכל לשחק מישחקים כמו F.E.A.R.לדוגמה אחרי שידרוג כרטיס

מחשב זה לא קונסולה שמפתחים מישחקים בימיוחד למיפרט שלה וביגלל זה קונסולות יכולות להחזיק 5 שנים

בקיצור הוא בטח יקנה איזה כרטיס ובסוף יבין שזה היה טעות שהמישחקים ירוצו לו או בגרפיקה של ליפני 5 שנים או בקצב של פרים ל10000000 שנה

וזה במיקרה שהם ירוצו

פורסם

אבל אם הוא יכול להשיג 9800P בזול, אז למה לא?

שיפור כלשהו הוא בטוח יראה.

פורסם

אולי שיפור מאוד קטן תיראה יש לו מעבד שמספיק טוב להרבה דברים אבל זבל במישחקים של היום ואותו דבר הזיכרון שלו

פנטיום 3 זה מעבד שפעם היה מאוד טוב אבל היום מאוד מיושן ואותו דבר זיכרון SDRAM היום מתחילים לדבר כבר על DDRAM 3

וזיכרונות מהירים אחרים שיחליפו את הDDRAM שגם הוא עבר שידרוגים ולו יש SDRAM :'(

אין מה לעשות מפתחי המישחקים לא יתחילו לפתח היום מישחקים בימיוחד לפנטיום 3 וזיכרון SDRAM ולא משנה איזה כרטיס מסך יהיה לו

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת עוד משהו הלוח שלי הוא פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA וקראתי קצת בפורום ורשום שיש בעיות עם ATI RADEON 9500 PRO על חוסר תאימות עם הציפס'ט האם זה נכון? או שאני לא צריך לדאוג?

פורסם

אל תזרוק סתם כסף על המחשב הזה... אם אתה רוצה 250 שקל גג על משהו יד שנייה וגם זה אם אתה מודע לשיפור שתקבל ומה תוכל להפעיל

הבעיה היא שמצד אחד יש לך צוור בקבוק שלא נותן לך לקנות כרטיס יקר וחדיש שכביכול יתן שיפור גבוה יותר ומצד שני הטכנולוגיה של הישנים גם תדפוק אותך ... היום הTi כבר לא מפעיל הרבה דברים

פורסם
  • מחבר

כעיקרון ירדתי מה-TI תראו את האמת אולי לא תאמינו לי אבל המחשב שלי קיום מריץ AGE OF EMPIRES 3 עם הגדרות הכי גבוהות וניד פור ספיד מוסט וונטד על הגדרות בינוניות ועוד כמה משחקים אין לי מה לשקר בתכלס אבל לדעתי המחשב שלי יכול יותר כי הכרטיס שלי חלש לא? אני כעיקרון נעול על ATI 9500 PRO אבל לפניי שאני קונה אני צריך לדעת האם יהיה לי בעיות עם הציפס'ט שלי שהוא VIA האם מבחינת חשמל זה יסתדר? ועוד כמה דברים מה אתם אומרים? עזבו הבנתי שהמחשב ישן אבל זאת אני רוצה להשקיע מה אתם אומרים כדאי ללכת על הכרטיס הזה? לפי מה שהבנתי הוא תומך בדיירקט איקס 9 שזה כבר שיפור בשבילי

פורסם

גם ה9200 תומך בDX10 עד כמה שאני זוכר

חוץ מיזה מישחק אסטרטגיה כמו AGE OF EMPIRES 3

נחשב מישחק בינוני-קל ולניד פור ספיד החדש אין דרישות גבוהות ככה שזה לא אומר הרבה תנסה להריץ תדמו של F.E.A.R.

ותבין מזה מישחק כבד להיום וזה כמובן רק לתקופה הזות תוך חצי שנה גם F.E.A.R. בטח לא יחשב ככבד

פורסם

גם ה9200 תומך בDX10 עד כמה שאני זוכר

חוץ מיזה מישחק אסטרטגיה כמו AGE OF EMPIRES 3

נחשב מישחק בינוני-קל ולניד פור ספיד החדש אין דרישות גבוהות ככה שזה לא אומר הרבה תנסה להריץ תדמו של F.E.A.R.

ותבין מזה מישחק כבד להיום וזה כמובן רק לתקופה הזות תוך חצי שנה גם F.E.A.R. בטח לא יחשב ככבד

אך הוא תומך בDX10 אם הDX10 עוד לא יצא :screwy:

פורסם

9 9 אני מדבר יותר מידי על 10 אז אני מיתלבל ליפעמים אני פשוט מחכה שה10 יצא כי רק אחרי ש10 יצא אני מיתכוון לשדרג את כל המחשב

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים

הוא כתב כבר בהתחלה

פורסם
  • מחבר

חברים עדיין לא מצאתי כרטיס מסך יד שניה ואני רוצה אחד מהשלושה ATI 9500 PRO או ATI 9700PRO או TI 4600 מישהו אולי יודע איפה יש חנות יד שניה או מישהו מכיר חנות שמוכרת עדיין את אחד מהכרטיסים האלה ורציתי לדעת מצאתי שגם ATI 9800SE גם מתחבר ללוח שלי וגם ATI 9800LE איך הם בהשוואה לכרטיסים שאני מחפש? תודה רבה לעוזרים

פורסם

ה9700 פרו חזק מה9800LE ומכול הכרטיסים שהבאת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים