עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך הכי חזק לAGPX2

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול עד משהו הציעו לי את הכרטיס GFORCE 4 4800 TI 128MB VIVO רציתי לדעת איך הוא ואיך הוא יעבוד עם המחשב שלי? והאם כדאי לקנות אותו ב300 שקל?

תוודא שזה לא 4800SE. לא הבדל גדול אבל בכל זאת.

• תגובות 44
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחריי בירורים זה אכן TI 4800SE עד כמה הכרטיס חלש? האם הוא יספק אותי? האם יהיה הבדל בין הATI 9250 שלי לכרטיס הזה וכמה הוא שווה בערך האיש רוצה 300 שקל מה אתם אומרים?

פורסם

אחריי בירורים זה אכן TI 4800SE עד כמה הכרטיס חלש? האם הוא יספק אותי? האם יהיה הבדל בין הATI 9250 שלי לכרטיס הזה וכמה הוא שווה בערך האיש רוצה 300 שקל מה אתם אומרים?

אני אומר תקנה כבר FX5200 זה לא הכי טוב אבל לפחות קצת יותר טוב מי מה שיש לך פה

פורסם

אני לא חושב שיהיה הבדל גדול הגיפה 4 לא תומך בDX 9 וזה דופק אותו וכמו שאמרתי המיפרט שלך לא מתאים למישחקים של היום

חבל על הכסף עדיף לך לשחק במישחקים ישנים ואמולטורים עד שיהיה לך תקציב למחשב חדש

ומי שאמר 5200 זה שטויות כרטיס כזה בערך באותו כך לכרטיס הנוכחי הגירסה של ה128 ביט אולי יותר חזקה אבל לא בהרבה

בקיצור זה ביזבוז המחשב שלך לא יריץ את F.E.A.R.ומישחקים דומים באופן שחיק לא משנה לאיזה כרטיס מסך תשדרג

אני בצבא שיחקתי הרבה באמולטורים כדי לך לנסות זה יעביר לך תזמן מצוין עד שיהיה תקציב

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת האם כרטיס כמו שלי 9250 אבל עם גירסת 128 BIT יתן ביצועים יותר טובים בהרבה או שלא יהיה שיפור? כעיקרון גם הציעו לי גיפור'ס 6200 של פליט 256 MB אני לא יודע כמה ביט אבל לפי המחיר 470 שקל נראה לי שזה 64 ביט אין לו מאורר על הכרטיס יש לו צלעות קירור ובדקתי זה לא TURBO CACHE האם כדאי?

פורסם

זה בטוח 64-ביט

ולפרוטוקול, 4800SE = 4400 AGPx8

עדיין יותר חזק מה9250 הנוכחי שלך

פורסם

[ltr]

Don't Put an AGPx4/x8 Card in an AGP x1/x2 Only Motherboard !!!

you will fry the video card, AGP x1/x2 use the AGP v1.0 standard which uses 3.3 voltage signaling. AGP Pro (AGP x4) and AGP v2.0 (AGP x4) uses 1.5 voltage signaling. AGP 3.0 (APG x8) uses 0.8 voltage signaling.

more info here.[/ltr]

פורסם
[ltr]compatible with AGP 2X (3.3V), 4X (1.5V), 8X (0.8v) or Universal AGP 3.0 bus configuration (2X/4X/8X) or PCI bus.[/ltr]

[ltr]Radeon 9550:[/ltr]

[ltr]AGP8x/4x[/ltr]

[ltr]taken from here.

you won't find an AGP x1/x2 (or backwards compatible with AGP v1.0) more powerful than the Radeon 9200. and I was surprised there was a Radeon 9200 backwards compatible with AGP v1.0, as far as I could remember GeForce 2 was the most powerful backwards compatible with AGP v1.0 card, my old GeForce 3 Ti 200 was AGP Pro only.

edit: looked around a bit and found out the 9500 Pro/9700 Pro is backwards compatible, good luck finding one. obviously the performance are going to be awful but that's the best you can do.[/ltr]

פורסם

אני פשוט לא ממליץ לך לנסות לשדרג כי זה ליזרוק תכסף ולא להרוויח כלום או במיקרה הטוב מאוד קצת

תחסוך למחשב חדש ותרוויח הרבה יותר המעבד והזיכרון שלך פשוט לא מספיקים למישחקים כבדים

וגם בעתיד כרטיס של AGP לא יעבוד במחשב עתידי של PCI אקספרס

גם חייל יכול לעבוד מידי פעם וב3000 שקל תוכל ליקנות מחשב שיחזיק אותך בסדר לשנתים

פורסם
  • מחבר

חברים אני יודע שאתם אומרים לי שלא כדאי להשקיע על המחשב אבל אני רוצה כי לפני ה9250 הייה לי גי פורס MX 440 64 עבד בהרבה יותר טוב מהATI שלי

ועכשיו רציתי לשאול עוד משהו הציעו לי ATI 9500 PRO יד שניה 300 שקל האם כדאי? איך זה יעבדו עם המחשב שלי? ורציתי לשאול הרצתי חיפוש וראיתי שה-ATI 9500 PRO צריך חיבור ישיר לספק האם יש לי את זה במחשב?

פורסם
  • מחבר

אני רואה לפי התמונה צריך לפצל את אחד מהחוטים שיוצא מהספק כי אין אחד פנוי אם אני מפצל את אחד היציאות האם זה גורם לחוסר יציבות? ולמה זה לא ינוצל טוב במחשב שלי? זה יתן ביצועים הרבה יותר טובים מהATI 9250 זה בטוח וגם יש לו תמיכה בדיירקט איקס 9 אני לא מצפה שיהיה לי ביצועים ברמה גבוהה מאוד כי עדיין יש לי מפרט חלש

פורסם

MX 440 64 מיזמן לא מריץ מישחקים כבדים

ראדון ATI 9500 PRO היה כרטיס טוב וחלק מהם היה אפשר להפוך ל9700PRO אבל זה לא יעזור במחשב כזה ישן

אני חושב שיש לך מחשבה שכרטיס נורמלי יציל לך תמחשב מיבחינת מישחקים אבל זה לא נכון חבל על ה300 שקל שיכולים ללכת למחשב חדש

שבאמת יתן לך לשחק במישחקים חדשים

פורסם
  • מחבר

ורציתי לדעת עוד משהו הכרטיס הוא של חברת OEM והבחור אמר לי שאני מקבל גם סיילנסר שזה סוג של מאורר מה אתם אומרים כדאי? ראיתי גם באתר של ATI את הדרישות לכרטיס הזה שהמחשב שלי עונה לדרישות האלה ורציתי לדעת עוד משהו על הספק שלי רשום ATX\400W האם הוא יחזיק את הכרטיס הזה? יש לי שני הרדיסקים צורב סידרום כרטיס רשת וכרטיס קול ומעבד 1 גיג'ה ו512 SDRAM האם יהיה בעיות עם הפסק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים