עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך הכי חזק לAGPX2

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים

• תגובות 44
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נסה בלוחות יד שניה. יש פה באתר.

כמו כן אתה יכול לקנות Radeon 9550 128bit או משהו בסגנון. המעבד שלך גם ככה מהווה מגבלה בתחום הזה של הכרטיסים.

לי יש Celeron tualatin 1200@1600 עם Radeon 8500 (חלש מה 9550) והרבה משחקים חדשים מוגבלים ע"י המעבד (למרות שכרטיס חזק יותר כן היה מביא לי יתרון בחלק מהמשחקים).

כמה כסף אתה מוכן לשים?

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לשים עד 600 שקל אבל בדקתי ATI 9550 לא מתחבר לי ללוח מכיוון שיש לי AGPX2 הוא תומך בX4 ובX8

פורסם

הוא מתאים.

בכל מקרה, ראיתי פה באתר Ti4600 משומש. דיי מומלץ למחשב שלך.

יש שם גם 9800 משומש בתקציב שלך.

אתה גם יכול לנסות להשיג בחנויות 9600 פרו ו 9800LE (לא מכיר את הכרטיס ואת ביצועיו אך נראה לי שהוא בסביבות הביצועים שמתאימות למחירו) שיכנסו לך לתקציב. למרות שאני לא יודע אם עם המעבד שלך יש להם יתרון על 9550 מומהר.

פורסם
  • מחבר

יום הייתי בכמה חנויות ורציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס שלי ATI 9250 128MB 64 BIT לATI 9250 256MB 128 BIT אני יודע שזה אותו מעבד אבל בכללי האם אני ירגיש שיפור? ורציתי לדעת מה זה BIT? בכרטיסים הבנתי כמה שיותר BIT יותר טוב מה זה בדיוק? ובדקתי אין להשיג את הראדון 9500 פרו ואת 9700 פרו יש רק את ה9800 פרו שעולה קרוב ל1000 שקל וזה לא משתלם לי אז מה אתם אומרים מה כדאי לעשות?

פורסם

אני לא ממליץ לך לשדרג מחשב כזה

בכל מיקרה המעבד יגביל אותך יותר ויותר וכבר היום הוא לא מתאים להריץ מישחקים כבדים בהגדרות שחיקות עדיף כבר לחסוך כסף וליקנות מחשב נורמלי

ביט בכרטיס מסך מסמן את מהירות העברת הנתונים האפשרית תחשוב לדוגמה ש64 זה כמו 64 נתיבים ו128 זה 128 נתיבים בכביש

ביגלל זה כמה שיותר יותר טוב (כמובן כל עוד הכרטיס באמת יכול לנצל תמהירות)

פורסם

אני לא ממליץ לך לשדרג מחשב כזה

בכל מיקרה המעבד יגביל אותך יותר ויותר וכבר היום הוא לא מתאים להריץ מישחקים כבדים בהגדרות שחיקות עדיף כבר לחסוך כסף וליקנות מחשב נורמלי

ביט בכרטיס מסך מסמן את מהירות העברת הנתונים האפשרית תחשוב לדוגמה ש64 זה כמו 64 נתיבים ו128 זה 128 נתיבים בכביש

ביגלל זה כמה שיותר יותר טוב (כמובן כל עוד הכרטיס באמת יכול לנצל תמהירות)

הגיוני יותר לחסוך למחשב טוב יותר...

אל תדאג למרות שחלק מאנשי HW הולכים לצבא חלקנו עדיין פה לעזור ;D

פורסם

הוא צריך כרטיס בחיבור AGP 2x

v

v

v

v

הגיוני יותר לחסוך למחשב טוב יותר...

אל תדאג למרות שחלק מאנשי HW הולכים לצבא חלקנו עדיין פה לעזור ;D

פורסם

כדאי לך לנסות פשוט להשיג משהו בסביבות ה Ti 4200-4600 משומש.

או 9550.

אתה לא צריך יותר מזה.

ונכון שעדיף לו להחליף מחשב. אבל כן- הוא יהנה יותר מהמחשב הזה עם כרטיס מסך טוב יותר.

זה לא ממש חוכמה להגיד לבן אדם להחליף מחשב............ כאילו, זה דיי ברור..... הכל עניין של כסף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעוזרים מכיון שאני חייל כרגע אז אין לי מספיק כסף למחשב חדש אז אני מחפש לשפר את הביצועים של המחשב שלי טיפה עם כרטיס מסך יותר טוב איזה מבין GEFORCE TI הכי כדאי ללכת מה הכרטיס הכי טוב שלהם?

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול עד משהו הציעו לי את הכרטיס GFORCE 4 4800 TI 128MB VIVO רציתי לדעת איך הוא ואיך הוא יעבוד עם המחשב שלי? והאם כדאי לקנות אותו ב300 שקל?

פורסם

תנסה להתמקח קצת על המחיר. הוא שווה בערך 250. אבל כן.

פורסם

תנסה להתמקח קצת על המחיר. הוא שווה בערך 250. אבל כן.

רציתי לשאול עד משהו הציעו לי את הכרטיס GFORCE 4 4800 TI 128MB VIVO רציתי לדעת איך הוא ואיך הוא יעבוד עם המחשב שלי? והאם כדאי לקנות אותו ב300 שקל?

כרטיס טוב שיחזיק אותך מעט... TI4800 הוא TI4600 עם AGPx8...

אחחח איפה הימים של הGF4?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים