עבור לתוכן

התייעצות לגבי קניית CD KEY מ EBAY

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא איך EA יודעים שה CD KEY הוא חוקי, אני יכול ליצור CD KEY דרך גנרטור

זה בדיוק כמו הקי שהם מייצרים זה משתמש בואתה נוסחה, ואז EA אומר לי שזה לא חוקי

אם אני אקנה קי חוקי אז לא תהיה לי את הבעיה למה?

פורסם

הבעיה של מיספרים פרוצים זה שיש בדרך כלל הרבה מישתמשים על כל מיספר

במיספר חוקי יש מישתמש אחד או מישתמשים בודדים אז יותר קשה לזהות תמיספר ולחסום אותו זה הכל

פורסם
  • מחבר

אז אם קניתי מספר ואז מישהו עשה בגנרטור ויצא לו המספר הזה אז שנינו חסומים

פורסם

זה כבר קשור במדניות והטכנולוגיה שהחברה מישתמשת למישחק המסוים הזה אני אישית לא היתי קונה CD KEY גם במיקרה שהוא יפעל ב100%

מהסיבה הפשוטה שחלק מההגנות קשורות גם לקבצים במישחק וכל עידכון למישחק אתה צריך לחכות עד שיצא פריצה

במיקרה שזה מישחק רשת שאתה כל כך אוהב וחיבים בו CD KEY מקורי עדיף ליקנות לפי דעתי

לא חיבים להוריד כל מישחק יש תדבר הנדיר

הזה חנות מישחקים

פורסם

CD-KEY למה ?

אם זה למשחק מסויים אז לך תקנה אותו בחנות וזהו!!

פורסם

כי זה יוצא יותר זול לקנות רק את המספר...

לדעתי זה די סיכון, לך תתבע את זה שמכר לך את זה אם יש בעיות.

ואין סיכוי שמיוצר סריאלים תקבל מספר לאינטרנט, סיכוי של אחד למיליון.

פורסם

אני אישית קניתי סידיקי ל-BF2 מאיביי, ולא נתקלתי בשום בעיה, אני יכול להכנס לכל השרתים...

פורסם

כן ומה שיצא עידכון למישחק??

פורסם
  • מחבר

בסדר לפחות יש לך לשחק חודש חודשיים עד שיוצא עידכון!!!,ואם זה משחק שבנו אותו טוב זה יכול להמשך חודשים!

וד"א אתה מקבל גם את הדיסק הראשון של המשחק עם ה Key

פורסם

חברה זה לא עובד ככה.

נגיד בכול רחביי העולם יש כמיליון שחקנים של BF2 [נגיד] אז יש כ-מיליון סידיקיים רשומים וחוקיים בשרת של EA,עכשיו נגיד והורדת תמישחק ושמת CD-KEY מזוייף AKA "פרוץ" כאשר אתה מנסה להיכנס לסרבר RANKED או כול סרבר אחר שבודק את הסידיקי שלך הסרבר יוצר קשר עם השרת של EA ומחפש את ה CD-KEY שלך ברשימת ה-"VAILD" עם זה לא מוצא,סימן שהסידיקי שלך פרוץ,או נגנב,או שה-CDKEY שלך קיבל באן.

אגב את הסידיקי שלי קניתי באינרטנט והוא הגיע לאחר שלושה ימים,עכשיו הכול עובד מעולה כמו שאתם רואים אני משחק ברענקד.

פורסם
  • מחבר

אם יצא לי בגנרטור קי של מישהו אחר? אז מה דפקתי אותו?

פורסם

לא, כי הוא יכול ללכת לחברה להוכיח שיש לו מקורי והם יחליפו לו אז הסידיקי שיצרת עם הג'נרייטור יקבל באן

זה כמובן בהנחה שיש לך ג'נרייטור שממש מייצר סידיק קיי חדש- כאלה יש מעט מאד וחברות המשחקים יורדות על מי שמפיץ אותם הרבה יותר חזק מאשר על סתם וארז רגיל

פורסם
  • מחבר

מה שמוביל אותי לשאלה הראשונה שלי, איך בעצם אני אוכיח ל EA שאני הבן אדם המקורי אם קיבלתי רק דיסק ו Cd-key שקניתי מאי ביי

פורסם

אני חושב שבן אדם נורמלי שמוכר CD KEY חוקי ימכור גם תקופסה והחוברת של המישחק הבעיה זה שהנציגויות של החברות זה לפי אזורים

ואני לא חושב שהנציגות של EA בארץ תיתן לך תמיכה של מישחק שניקנה בחול למרות שבדרך כלל ההבדלים מאוד קטנים

פורסם

EA יבקשו ממך להוכיח להם שיש לך את המשחק ע"י זה שתצטרך לצלם את הקופסא ואת הדיסקים, אולי גם את החוברת הפעלה.

הייתי פעם צריך לעשות את זה והם נתנו לי cd-key חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים