עבור לתוכן

המלצה לLAPTOP

Featured Replies

פורסם

בעיקר לשימוש משרדי, גלישה באינטרנט אלחוטי וצרוכי מולטימדיה קלים.

חשוב שיהיה קל משקל ובעל זמן סוללה ארוך

התקציב הוא בערך 5000 ש"ח

תודה.

פורסם
  • מחבר
:please:
פורסם

הבעיה היא שאין הרבה מקום לתמרון בלפטופים - מה שהיצרן נותן זה בד"כ חבילה סגורה יחסית שאין הרבה מה לשנות בה.

אני קניתי לא מזמן את הDell Insprion 6000 (מפרט מפורט בצד) - הוא קצת כבר ונועד להיות מחשב ביתי שני ולא משהו שאני מסתובב איתו. הוא אחד המחשבים הנישאים המוצלחים ביותר שיצאו בזמן האחרון וכולל את כל הפיצ'רים האחרונים (חוץ מאולי קורא כרטיסים חיצוניים שהם לא SD).

במהלך החיפושים שלי גיליתי של-HP (Compaq) יצא שם מאוד לא מוצלח מבחינת השירות בארץ, אז אני ממליץ להימנע ולעומתם, Dell דווקא בסדר - חבר שלי קנה בהמלצתי את אותו הדגם של המחשב והתקינו לו בלי בעיות ווינדוס אנגלי אחרי שהמחשב הגיע עם ווינדוס עברי.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא לדודה שלי וחשוב לה שהוא יהיה כמה שיותר קל אז לא נראה לי שהInsprion 6000 יתאים לה

פורסם

בוא נחליט קודם כל איזה סוג אתה צריך.

יש את האולטרה ניידים - מחשב ממש קטן וממש נוח לנשיאה, לא תהיה לך בעיה לקחת אותו איתך על היד במשך כל היום. אבל אתה מתפשר על ביצועים, גודל מסך, ולפעמים גם זמן סוללה.

ניידים רגילים - מחשבים גדולים יותר, מסכי 15 או 17, זמן סוללה גדול יותר, וביצועים טובים יותר. בעיקר כדי לסחוב מהאוטו למשרד או משהו כזה, הליכה איתו מרחב רב יכולה להפוך למטרד רציני.

ניידים עתירי ביצועים - מחשבים שלא אמורים להזיז יותר מ-500 מטר. אלו באמת סוללי זוללה עם ביצועים בעדיפות ראשונה.

תכתוב איזה מתאים לך ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לנייד מהסוג ה"רגיל"(לפי התאור שלך)

היא ממש לא צריכה מסך 17 אינץ'. אני חושב יותר לכיוון ה14 - 12 אינץ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים