פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים אמא שלי קנתה את המכשיר הזה..HP 5610 שכולל מדפסת פקס סורק וכו' בדיוטיפרי ב200$השימוש העיקרי של זה הוא פקס לעסק...קחו בחשבון שזה לא פקס שעובר בו דף אחד בשבוע...השאלה אם כדאי להחזיר את המכשיר ולקנות מכשיר אחר מבחינת מחיר הדיוראיתי שזה לא לייזר ואפילו לא גליל כמו שיש לנו בפקס הישן שכבר לא עובדואני יודע שמחסנית דיו זה עסק דיי יקר היום משתלם להתעסק עם טונר דיו כמו של הHP5610 או עדיף להחזיר את זה ולחפש פקס לייזר\גליל נייר קופי?תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים לי יש HP 5510 כבר כמה חודשים לשימוש של פקס וצילום הוא מעולה ומשהו בהדפסה והסריקה דפוק (לא בא לו לתקשר עם המחשב).אז אם המכשיר לא תלוי במחשב תשאירו אותו כי עם פקסים וצילומים הוא מעולה ואני מדבר בתור אחד שאבא שלו מקבל המון פקסים וגם שולח המון פקסים ומצלם המון דפים ועדיין לא החלפנו דיו (בסה"כ היא מדפיסה משהו כמו למעלה מ-100 דפים בחודש). אבל כשהדיו יגמר תתכוננו להכנס למשבר פיננסי כי הדיו מאוד יקר!!!
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים גם לי יש את ה 5510 והוא עושה את העבודה, הכל עובד Perfect כולל הפקס שהוא דיי נוח (הדיו יקר זה נכון).
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר הדיו יקר..זה ידועהשאלה אם הוא נגמר מהר...ואם משתלם להשתמש בזה לשימוש פקס מסיבי
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים נגמר מהר תלוי כמה אתה מדפיס.... ואין קשר בין פקס לדיו, אלא אם אתה גם מדפיס את הפקסים שאתה שולח\מקבל.
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר אני יודע שזה לא משנה אם זה פקס או סתם מדפסתאבל קח בחשבון שזה בערך 10 דפים ביום
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים יש לי את ה 5510 וגם את ה 6100. שניהם סבבה. אין שום בעיות עם סריקות מכל סוג שהוא. כדי לחסוך בדיו כדאי לשים את כל אופציות ההדפסה למיניהן (כולל העתקה) על FAST DRAFT שזה יותר ממספיק ל 99% מהמקרים ויאריך משמעותית את אורך חיי המחסניות.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים מחבר אז אתם אומרים שכדאי להשאר עם המכשיר הנ"ל או להחזיר אותו ולחפש פקס לייזר או נייר קופי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.