עבור לתוכן

HP 5610 All-in-One שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

אמא שלי קנתה את המכשיר הזה..HP 5610 שכולל מדפסת פקס סורק וכו' בדיוטיפרי ב200$

השימוש העיקרי של זה הוא פקס לעסק...קחו בחשבון שזה לא פקס שעובר בו דף אחד בשבוע...

השאלה אם כדאי להחזיר את המכשיר ולקנות מכשיר אחר מבחינת מחיר הדיו

ראיתי שזה לא לייזר ואפילו לא גליל כמו שיש לנו בפקס הישן שכבר לא עובד

ואני יודע שמחסנית דיו זה עסק דיי יקר היום

משתלם להתעסק עם טונר דיו כמו של הHP5610 או עדיף להחזיר את זה ולחפש פקס לייזר\גליל נייר קופי?

תודה מראש

פורסם

לי יש HP 5510 כבר כמה חודשים לשימוש של פקס וצילום הוא מעולה ומשהו בהדפסה והסריקה דפוק (לא בא לו לתקשר עם המחשב).

אז אם המכשיר לא תלוי במחשב תשאירו אותו כי עם פקסים וצילומים הוא מעולה ואני מדבר בתור אחד שאבא שלו מקבל המון פקסים וגם שולח המון פקסים ומצלם המון דפים ועדיין לא החלפנו דיו (בסה"כ היא מדפיסה משהו כמו למעלה מ-100 דפים בחודש). אבל כשהדיו יגמר תתכוננו להכנס למשבר פיננסי כי הדיו מאוד יקר!!!

פורסם

גם לי יש את ה 5510 והוא עושה את העבודה, הכל עובד Perfect כולל הפקס שהוא דיי נוח (הדיו יקר זה נכון).

פורסם
  • מחבר

הדיו יקר..זה ידוע

השאלה אם הוא נגמר מהר...ואם משתלם להשתמש בזה לשימוש פקס מסיבי

פורסם

נגמר מהר תלוי כמה אתה מדפיס.... ואין קשר בין פקס לדיו, אלא אם אתה גם מדפיס את הפקסים שאתה שולח\מקבל.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא משנה אם זה פקס או סתם מדפסת

אבל קח בחשבון שזה בערך 10 דפים ביום

פורסם

יש לי את ה 5510 וגם את ה 6100. שניהם סבבה. אין שום בעיות עם סריקות מכל סוג שהוא.

כדי לחסוך בדיו כדאי לשים את כל אופציות ההדפסה למיניהן (כולל העתקה) על FAST DRAFT שזה יותר ממספיק ל 99% מהמקרים ויאריך משמעותית את אורך חיי המחסניות.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שכדאי להשאר עם המכשיר הנ"ל או להחזיר אותו ולחפש פקס לייזר או נייר קופי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים