פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים מחבר את זה אני יודע. אבל כמו שכבר אמרתי, במחיר הגיוני! עשקנים לא נורמליים,אלו שבדקתי אצלם. הם רוצים 37 שקל לקילו לחומר הזול הלא מעובד והלא איכותי בכלל .
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אני מצטרף לשאלה הזאתי... כנ"ל וגם פרספקס. לא מצאתי לא אצל זגג ולא אצל הוםסנטר/ACE (ברעננה).
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אתם חושבים שהמיקום הנכון ביותר לת'ראד זה יהיה בפורום מודינג? שם הוא יקבל את החשיפה הנכונה, וסביר יותר שהוא יענה שם?
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים לא הצלחתם לקנות פרספקס אצל זגג ??? ??? ???עם משהו רוצה יש לי מיותר (זגג הביא לי בחינם מה שנשאר לו) חתיכה עגולה קוטר 33 ס"מ עובי 5 מ"מאני גר בנתניה.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר אוקי, מצאתי מקום, קצת לא צפוי אבל איכותי למדי.מחלקת מטבחים של הום סנטר...הם שומרים במלאי לוחות כאלו וניתן לקנות מהם במחירים די נוחים.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים לגביי קניית כל חומרי הגלם אני ממליץ על דרום ת"א...יש שם באמת הכל ומכל הסוגים צריך רק לחפש טיפה...לחתיכות קטנות כמו שרובנו צריכים הם אפילו לא יידרשו תשלום אם מסבירים להם למה זה ומדברים איתם יפה ולחתיכות יותר גדולות כבר אין מה לעשות צריך לשלם...אני קניתי חתיכת פרספקס ענקית שהייתי צריך לאיזשהו פרוייקט שלי בצבע כחול כהה חצי שקוף מדהים בחנות בת"א שמתעסקת בחומרים כאלה והם עושים גם חיתוכים מדוייקים במקום...
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים wow shtroodel אחי מאיפה פרספקס בצבעים אני מחפש בנרות כזה. :o תן כתובת ומחיר אני חייב כזה . :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.