פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים שלום יש לי פיסי ואני שוקל אולי לעבור למק.קראתי פה שאלות של אנשים כדי לדלות מידע על יתרונות המק מול פיסיאבל לא ראיתי מידע ממשי אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של המקזה מאוד יעזור. בנוסף הבנתי שיש בעייה של חוסר התאמה לאתרים בעברית האם זה נכון?דרישותיי למחשב הם לא גבוהות אני לא משתמש בו למשחקים רק לגלישה וצפייה בסרטים.תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים קודם כל היתרונות הגדלוים של המאק זה שפשוט כיף לעבוד איתו ושהוא פשוט עובדאתה רק מוציא את המאק מהקופסא והוא מוכן לעבודההבעייתיות עם אתרים בעברית נובעת פשוט מהעובדה שמייקרוסופט הפסיקו לפתח את IE למאק ולכן אתרים שלא עובדים עם FF ושאר דפדפנים אלטרנטיביים לא יעבדו על המאקלמרבה המזל אתרים כאלה הולכים ומתמעטים ולכן הבעייה הרבה יותר קטנהנ.ב. אם אתה הולך על המאק מיני תנסה לוודא שאתה מקבל את הגרסה החדשב עם המעבד 1.5 וכרטיס מסך של 64 מגה זכרון (על האריזה בכל מקרה רשום שזה 1.42 ו32MB ולכן קצת קשה לדעת)
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים מחבר תודה על התגובה עוד שאלה מה עם אתרים לשיתוף קבצים יש איתם בעייה?והאם יש לי תמיכה טכנית למק דרך הספק במקרה זה adsl .תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אני יכול להמליץ לך ללכת לפורום מקינטוש בתפוז....שם יש חבר'ה שממש מבינים...פה הפורום הזה די יבש....וחבל...איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.