עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית פס2

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש פס2, ואני צריך יעוץ בקשר למקום השנייה

מצאתי את האתר הבא

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=718&CatCode=

(אם זה בניגוד לחוקי הפורום-לנעול)

השאלה שלי, אם האתר אמין והאם הגרסה של הפס2 מתאימה לשימוש בהתקנים שונים?

(כי מאוד חשוב לי הגיבוי של המשחקים)

*אם אפשר בלי תגובות כמו אל תקנה כי יוצא הדור החדש, את השיקולים שלי כבר עשיתי..

תודה מראש

פורסם

אסור לדבר כאן על זה!!

ולא כדאי ליקנות PS2 היום... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

על מה אסור לדבר?? לא כתבתי שום דבר לא חוקי

פורסם

טעות פשוט ביזבוז של כסף לקנות עכשיו ב1800 שקל PS2!!!

עדיף תשקיעה את זה על מחשב או משהו או שתחסוך ותקנה את הPS3 או XBOX360

פורסם

זה לא מחיר אטרקטיבי במיוחד בכל מקרה. אל תשכח שאתה בטח תרצה עוד שלט, כרטיס זיכרון, צ'יפ והתקנה שלו. ואז המחיר כבר יוצא ממש לא משתלם.

אני יודע שאמרת שעשית את השיקולים שלך בקשר לחכות לדור השלישי, אבל אני מוכרח להגיד כשייצא הדור השלישי המחירים של הPS2 ייפלו לרצפה בכל מקרה. עכשיו זה הזמן הכי גרוע לקנות PS2. הם נפטרים מעודפים במחירים גבוהים פשוט (אפילו היה כתוב עודפים באתר שנתת). אני אומר תתאפק קצת עכשיו, ותחסוך הרבה כסף אחר כך. כי אם תקנה עכשיו ועוד כמה חודשים יורידו איזה 50% מהמחיר (זה בדיוק מה שהיה עם PS1 שיצא PS2) אתה סתם תאכל את הלב שלך.

פורסם

משגע אותי שאנשים מנסים לתרגם שמות לועזים לעברית , למה אתה לא יכול לכתוב PS2 שנבין יותר מהר מה אתה רוצה

תאר לך שאני כותב משהו כמו : איך הלוחות של די אפ איי לעומת איי אופן , שמעתי שיש להם תמיכה בזכרונות די די אר 533 ומה מהירות ה אפ אס בי שלו

פורסם

משגע אותי שאנשים מתחכמים וסתם נותנים פוסטים בשביל לנסות להצחיק לא ?

ולפותח התראד יצא ה 360 עוד חודשיים - חודש פה בארץ תוסיף עוד 500-700 שקל ויש לך xbox 360

פורסם

משגע אותי שאנשים מנסים לתרגם שמות לועזים לעברית , למה אתה לא יכול לכתוב PS2 שנבין יותר מהר מה אתה רוצה

תאר לך שאני כותב משהו כמו : איך הלוחות של די אפ איי לעומת איי אופן , שמעתי שיש להם תמיכה בזכרונות די די אר 533 ומה מהירות ה אפ אס בי שלו

תאר לך שהייתי אומר לך לשתוק

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתם מבינים, עד עכשיו היה לי גיימקיוב. מכרתי אותו כי אני מעדיף את המגוון שיש לסוני. פשוט יש המון משחקים שהייתי רוצה לשחק. ואני לא מבין איך הגיעו פה האנשים ל1800 שקל...ואיך שהוא הצלחתי להסתדר כך שאני לא אצטרך להוציא הרבה.

אם אתם יכולים תתמקדו בבקשה בשאלה שלי אם החנות אמינה והגרסה של הפס' גרסה טובה? (כי הבנתי שיש גרסאות פחות מומלצות)

את השיקול מה לקנות כבר עשיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים