עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיס מסך מובנה

Featured Replies

פורסם

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

פורסם

אין כרטיסים ברמה טובה משולבים בלוחות. הרוב מאוד חלשים. וגם העניין שהזכרון נלקח מהמחשב זו עוד סיבה לא לקחת כרטיס מובנה.

פורסם

יש גם כרטיסים לא מובנים שלוקחים זיכרון.

לדוגמא:

NVIDIA GeForce 6200TC 128MB

פורסם

אם זה לעבודות משרדיו וכו אז הקטע של הזיכרון הוא שולי יחסית..(ומי שקונה לוח עם כרטיס און בורד בדרך כלל זה לא למשחקים...)

וחוץ מזה תמיד אפשר לקנות איזה כרטיס ב300+- שקל...

פורסם

לא מומלץ להישתמש בכרטיס שעל הלוח כי תראה מה שקרה לי

נשרף לי הכרטיס שהיה לי ובגלל זה העברתי לכרטיס שעל הלוח

ובדרך כלל יש לי 512 MB זיכרון אבל בגלל שאני משתמש בכרטיס על הלוח עכשיו יש לי 480!!

אז כרטיס מסך על הלוח לא שווה כלום!

פורסם

לדעתי זה דוקא יתרון קל, למרות שכרטיס מובנה הוא בהחלט לא למשחקים (לא למשחקים כבדים בכל מקרה), אבל זה דבר טוב אם קורה ונשרף\התקלקל לך הכרטיס מסך, ככה יש לך כרטיס מסך מובנה חלופי למקרה חירום (לאילו בניינו שאין 8 כרטיסי מסך זרוקים בבית ::)).

כמו שאמרו לפניי, כרטיס מסך מובנה הוא לאנשים שלא משחקים במשחקים רציניים, או למחשבים משרדיים.

פורסם

לדעתי זה דוקא יתרון קל, למרות שכרטיס מובנה הוא בהחלט לא למשחקים (לא למשחקים כבדים בכל מקרה), אבל זה דבר טוב אם קורה ונשרף\התקלקל לך הכרטיס מסך, ככה יש לך כרטיס מסך מובנה חלופי למקרה חירום (לאילו בניינו שאין 8 כרטיסי מסך זרוקים בבית  ::)).

כמו שאמרו לפניי, כרטיס מסך מובנה הוא לאנשים שלא משחקים במשחקים רציניים, או למחשבים משרדיים.

זה בדיוק המצב שלי ויש לי מזל שהיה לי כסרטיס מסך מובנה כי היה לי TNT2 בבית וברוב טיפשותי הבאתי אותו לחבר שלי =/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.