עבור לתוכן

הצעות לשיפור המצב [יש תמונות]

Featured Replies

פורסם

חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!!

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחח אם הוא הגיע לרמה כזאת..(ואתה במיוחד..) שעשית לו את כול זה והוא לא קם אז תבדוק אם הוא חיי...

ותרביץ לו איזה עיצוב על האף משהו נחמד..(איזולירבנד או משהו..)

פורסם

תגיד אתה דפוק?

איפה הסיגריה באף? אם אפשר דלוקה :smile1:

פורסם

חחחח זה בדיוק כמו שקרה לי שתיתי ואחרי זה חברים שלי הרימו את המיטה שישנתי אליה וזרקו אותה באוויר ובום טראח היא נפלהלא יודע איך היא לא יתפרקה ואני כלום שום תגובה חחחחח ואחרי זה אניקם אני רואה המיטה בחצי השני של החדר לא מבין איך היא יגיע לשם והם מספרים לי שתיתי יותר מדי  :kopfpatsch:

דרך אגב מוסרי עכשיו תמשיך עם היצירת אומנות על הצד הימני למה רק שמאלי :smile1:

ותצבע קצת עם טושים גוון קצת אחי :xyxthumbs:

פורסם
:screwy:
פורסם

P0wnd!!!11

פורסם

אוי שיכורים....הם עושים את העולם כל כך מצחיק...עד שבאה משטרה וחבר שיכור שלך נמרח על הניידת ומתחיל לזיין אותה....

ואתה לא יכול להפסיק לצחוק ועוד שניה עוצרים אותו..

פורסם

מצטער להגיד לך אבל זה לא משנה ממש מה הסיבה ואין לי דרך להגיד את זה בצורה יותר נחמדה..

אתה לא כ"כ בסדר בראש..

(זה הדבר הכי קרוב שאני יכול להגיד למה שאני באמת חושב עליך :lol: :lol: )

פורסם

אוייששש נו באמת אנשים...

כאילו שאתם לא הייתם מורחים משחות שיניים או קטשופ על החברים כשהם ישנו...

הוא הביא אותה ברעיון דיי נחמד...בהפוכה!

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

חח כמו מה שעשינו לחבר שלי באילת...הבן אדם ישן כמו מת..שמנו לו שורט של ספידו כפכפי ים חולצה מגבת הבאנו לו את הרגל אל הגב (ישן על הבטן) שמנו עליו את אחד המזרונים ישבנו על זה ושמנו לו ג'ל על הראש...חחחח הבן אדם באמת ישן כמו סוס

פורסם

אוי זה מצחיק  :lol: :lol: :lol:

שים לו פרלמנט בצד ימין ושערות ביצים בין השיניים.

אוי שיכורים....הם עושים את העולם כל כך מצחיק...עד שבאה משטרה וחבר שיכור שלך נמרח על הניידת ומתחיל לזיין אותה....

ואתה לא יכול להפסיק לצחוק ועוד שניה עוצרים אותו..

מזכיר לי מקרה שחבר שלי היה שיכור אז התבע הזה פתאום מתחיל לאונן על עץ אחרי חצי דקה הוא מפסיק ואז שואל: "זה עץ או עצה?" אמרנו לו שזה עצה ותבע הזה המשיך לאונן.

פורסם

אוייששש נו באמת אנשים...

כאילו שאתם לא הייתם מורחים משחות שיניים או קטשופ על החברים כשהם ישנו...- לא ממש האנשים היחידים שאני מכיר שכן עשו את זה הם קצת :screwy:

הוא הביא אותה ברעיון דיי נחמד...בהפוכה!- מה כ"כ נחמד בלמרוח על חבר שלך כל מיני דבר ולסים עליו אזילורבנד בעיני זה נראה ילדותו ומגוכח אולי בעבר היה סיכוי שהייתי עושה משהו בקטנה לחבר אבל ממש לא היום...

פורסם

תזיז אותו לצד טיפה ותישפוך מלח על המיטה ואז תזיז אותו חזרה,כול חצי דקה הוא יקום לשרותים חייחיחי.

או שתשים לו סחוג תימני בלשון וואו וואו וואו וואו חחחחחחחחחחחחח אני לא מתאר מה יהיה!!!

פורסם

טוב די

זה היה לפני יומיים :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים