פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים חחח אם הוא הגיע לרמה כזאת..(ואתה במיוחד..) שעשית לו את כול זה והוא לא קם אז תבדוק אם הוא חיי...ותרביץ לו איזה עיצוב על האף משהו נחמד..(איזולירבנד או משהו..)
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים חחחח זה בדיוק כמו שקרה לי שתיתי ואחרי זה חברים שלי הרימו את המיטה שישנתי אליה וזרקו אותה באוויר ובום טראח היא נפלהלא יודע איך היא לא יתפרקה ואני כלום שום תגובה חחחחח ואחרי זה אניקם אני רואה המיטה בחצי השני של החדר לא מבין איך היא יגיע לשם והם מספרים לי שתיתי יותר מדי דרך אגב מוסרי עכשיו תמשיך עם היצירת אומנות על הצד הימני למה רק שמאלי ותצבע קצת עם טושים גוון קצת אחי
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים אוי שיכורים....הם עושים את העולם כל כך מצחיק...עד שבאה משטרה וחבר שיכור שלך נמרח על הניידת ומתחיל לזיין אותה....ואתה לא יכול להפסיק לצחוק ועוד שניה עוצרים אותו..
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מצטער להגיד לך אבל זה לא משנה ממש מה הסיבה ואין לי דרך להגיד את זה בצורה יותר נחמדה.. אתה לא כ"כ בסדר בראש.. (זה הדבר הכי קרוב שאני יכול להגיד למה שאני באמת חושב עליך :lol: )
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים אוייששש נו באמת אנשים...כאילו שאתם לא הייתם מורחים משחות שיניים או קטשופ על החברים כשהם ישנו...הוא הביא אותה ברעיון דיי נחמד...בהפוכה!
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים חח כמו מה שעשינו לחבר שלי באילת...הבן אדם ישן כמו מת..שמנו לו שורט של ספידו כפכפי ים חולצה מגבת הבאנו לו את הרגל אל הגב (ישן על הבטן) שמנו עליו את אחד המזרונים ישבנו על זה ושמנו לו ג'ל על הראש...חחחח הבן אדם באמת ישן כמו סוס
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים אוי זה מצחיק :lol: שים לו פרלמנט בצד ימין ושערות ביצים בין השיניים. אוי שיכורים....הם עושים את העולם כל כך מצחיק...עד שבאה משטרה וחבר שיכור שלך נמרח על הניידת ומתחיל לזיין אותה.... ואתה לא יכול להפסיק לצחוק ועוד שניה עוצרים אותו.. מזכיר לי מקרה שחבר שלי היה שיכור אז התבע הזה פתאום מתחיל לאונן על עץ אחרי חצי דקה הוא מפסיק ואז שואל: "זה עץ או עצה?" אמרנו לו שזה עצה ותבע הזה המשיך לאונן.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים אוייששש נו באמת אנשים... כאילו שאתם לא הייתם מורחים משחות שיניים או קטשופ על החברים כשהם ישנו...- לא ממש האנשים היחידים שאני מכיר שכן עשו את זה הם קצת הוא הביא אותה ברעיון דיי נחמד...בהפוכה!- מה כ"כ נחמד בלמרוח על חבר שלך כל מיני דבר ולסים עליו אזילורבנד בעיני זה נראה ילדותו ומגוכח אולי בעבר היה סיכוי שהייתי עושה משהו בקטנה לחבר אבל ממש לא היום...
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים תזיז אותו לצד טיפה ותישפוך מלח על המיטה ואז תזיז אותו חזרה,כול חצי דקה הוא יקום לשרותים חייחיחי.או שתשים לו סחוג תימני בלשון וואו וואו וואו וואו חחחחחחחחחחחחח אני לא מתאר מה יהיה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.