עבור לתוכן

מחפש פלאפון ..

Featured Replies

פורסם

אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג , וזו אחלה הזדמנות להחליף את הפלאפון .. התקציב שלי הוא כ 300$ , ואין לי אף דרישה מיוחדת .. למישהו יש המלצה ? :ס

פורסם

אין לי מושג מה המחירים בהונג קונג אבל ה- Samsung D600 וה- Sony Ericsson W900i, עוברים את התקציב שלך בארה"ב, תנסה לראות כמה הם עולים שם...

פורסם

נוקיה 6230i זה פילפון שולט אבל אני לא יודע מה המחיר שלו שם !! (אין ת'פלפון הזה בארץ)

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה המחירים בהונג קונג אבל ה- Samsung D600 וה- Sony Ericsson W900i, עוברים את התקציב שלך בארה"ב, תנסה לראות כמה הם עולים שם...

הסוני-אריקסון המדובר עובר את ה 800$ ע'פ Froogle , והסאמסונג מגיע לקצת יותר מ 500$ . אני גם כן לא סגור על המחירים בהונג קונג , אבל אני בספק אם הם עד כדי כך נמוכים ... :[

פורסם

נוקיה 6230i זה פילפון שולט אבל אני לא יודע מה המחיר שלו שם !! (אין ת'פלפון הזה בארץ)

יש אותו לחבר שלי, סה"כ פלאפון נחמד ואין לי מושג כמה הוא עולה כי סלקום לא טורחים לרשום מחירים אבל באורנג' זה עולה 90 שח לחודש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055650,00.html

פורסם

סביבות ה-65 ש"ח ללא החזרים (אם כי נשמע לי תמוה ההבדל מחירים הזה בין סלקום לאורנג')

בכל אופן לבירורים בסלקום כוכבית 123

עריכה: לדעתי בכלל עדיף W800i של סוני-אריקסון (ליגעע) , למרות שגם הפלאפון הנ"ל מצוין. לשיקולך.

פורסם

הוא לא דיבר על ה 6230 שיש בארץ, אלא על ה 6230I

יש לו מסך טוב יותר, תמיכה ב AAC מצלמה 1.3 מגה פיקסל, ונדמה לי שסוללה קצת יותר טובה, סך הכל אותו מכשיר אמור להיות עם אותו ממשק, אבל עם פיצ'רים משופרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים