עבור לתוכן

בקשת עזרה:ניתוקים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב E6+XP כבר זמן רב לאחרונה יש לי ניתוקים באינטרנט והם לא מהתשתית ולא מהספק.

כאשר אני מחובר לאתר באינטרנט ולא מבצע פעילות ,לאחר זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ,האם יש מקום בו ניתן לכוון את זמן החיבור כמו כיוון הזמן של שומר מסך. מהיכן נוצר השינוי הנ"ל.אילו היתי יודע מתי המצב השתנה במדוייק היתי מבצע שחזור .הבעיה היא בתוכנה אך איני מוצא היכן.מי יכול לעזור בבקשה.

פורסם

קליק ימני ---> על המחשב שלי ---> מאפיינים ---> חומרה ---> מנהל ההתקנים ---> כניסה למאפייני כרטיס הרשת שלך(אם זה מודם USB אז הוא יופיע גם ביחד עם כרטיסי הרשת , במתאמי רשת) ---> החוצץ ניהול צריכת חשמל ---> לבטל את ה V --> אישור --> וסיימת

פורסם
  • מחבר

לצערי שינוי הגדרת ניתוק צריכת החשמל של כרטיס הרשת לא עזר

פורסם

אחי דבר ראשון תגיד ליפעמים מהבהבת הנורה שרשום עליה Cable עם כן תיתקשר לכבלים ותגיד להם שיבדקו את הנקודות שלך בבית כולל את המפצל שיש ברוב המיקרים בעליית הגג או בארון החשמל

מקווה שעזרתי לך ! :)

פורסם

תבדוק שהכרטיס עמד על half duplex 10/100

ותעכון גם דרייבר של הכרטיס

.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר אליו מחוברים 3 מחשבים ורק באחד נוצרה הבעיה וגם אחרי הרבה זמן שהכל היה בסדר. משהו השתנה ואני לא יודע מה ומתי.

פורסם

OK

כנראה שזו בעיה של קבל רשת או כמו שאמרתי לגבי מהירות half full אם יש לך auto אז תבחר בו ,אם יש לך 10/100 תבחר 10 full (תמונה)

עוד דבר ...להחליף את המיקום הפיזי שלך בנתב בפורט אחר (פשוט תחליף בין 2 מחשבים ותבדוק) או אם יש לך פורט פונוי מה טוב

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

פרפר -במתאם רשת יש לי רק את כרטיס הרשת-מתקדם-גודל מאגר קליטה-64K bytes ,אפשר לשנות גם ל8 או 16 או 32 .

פורסם
  • מחבר

מהירות קישור - מצב אוטומטי

פורסם

אצלי זה 64 אבל זה לא קשור

איזה כרטיס רשת יש לך (שם מלא) ואיזה מערכת XP ?

והאם בדקת לחליף כבל או ופורט בנתב ?

לגבי כול המחשבים האחרים אין בעיות של ניתוקים נכון ?

וכן מהירות קישור זה בסדר על אוטומת

פורסם
  • מחבר

כרטיס רשת: realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic #2 מערכת XP

החלפתי כבל ופורט אך כדי לבדוק אם יהיו ניתוקים אני צריך להיות מחובר לאינטרנט ללא פעילות ואז אחרי זמן כ 20 דקות אקבל הודעה לעבוד במצב לא מכוון או להתחבר מחדש.

במחשבים האחרים אין ניתוקים.

פורסם
  • מחבר

למרות שהחלפתי כבל ופורט היה לי עכשיו ניתוק

פורסם
  • מחבר

פרפר תודה על העזרה אבל הדף מהקישור לא עולה

פורסם

פרפר תודה על העזרה אבל הדף מהקישור לא עולה

סליחה אתה צודק תיקנתי את הלינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים