פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים ברוך הבאהתפרט קצת יותר את הבעיההוט אמרו לך שזה לא בעיה מאצלם בתשתית.??המודם שלך מחובר בUSB או רשת..??וכול כמה זמן הוא מתנתק זמן קבוע או מתי שבא לו..??תנסה לעשות סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול לוודא שאין שום דבר שמנתק אותך..ובגדול תפרט טיפה על הבעיה..
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר אני מצפון הארץ אאמרו לי שהאינטרנט מתנתק כי המחשב לא מתקשר טוב עם המודם אני מחובר ב USB והוא מתנתק מתי שבא לו לא נראה לי שזה בגלל וירוסים כי וירוסים לא מנתקים את המודם למיטב ידעתי! אז כמה זה צריך לעלות כרטיס רשת טוב??????? והאם כדי להרכיב לבד וללמוד או שזה קשה בישביל אחד מתחיל....... תודה רבה לכל העוזרים :hi:
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים כי אנחנו לא אוהבים אנשים מהצפון...... תקרא את חוקי הפורום ותתעזר בסבלנות, אתה לא משלם לתמיכה פה.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים דבר ראשון אל תקפיץ הודעותלפעמים גם לוקח הרבה זמן עד שעונים אז תחכהואם יש להוסיף משהוא להודעה לוחצים על עריכההניתוקים שלך יכולים להיות גם בגלל שהחיבור USB לא טוב או בגלל המודם וגם באמת יכול להיות בגלל וירוסיםבשביל לחבר את המחשב לרשת מספיק הכרטיס רשת הכי פשוט ומחירו בישראל עד 50-60 שקל לא יותרלחבר זה הדבר הכי פשוטלנתק את המחשב מהחשמל (לא מספיק לכבות אותו)לפתוח את המארזלהכניס את הכרטיס רשת בסלוט PCI פנוי לסגור את המארזולהדליק את המחשב (לא חייב לחבר אותו לחשמל)עכשיו כבר תלוי במערכת הפעלה אם יש לך ווינדוס אז כשהמחשב עולה הוא מזהה חומרה חדשהאם הוא לא מתקין אוטומטי אז להכניס את הדיסקט שקיבלת ולהתקיןאם יש לך לינוקס אתה צריך לבדוק שהידרת את הקרנל עם דרייבר מתאים ואחרי זה להגדיר את הקובץ הגדרות שלו
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר א. סליחהב. וירוס יכול לכבות את המודם ? זה קשור? אפשר קישור למדריך להסרת הוירוס הזהההה ואם קניתי כרטיס רשת אז לאן אני מחבר אותו בתוך המארז ? ג.ראיתי אתר שיש בו כל מיני כרטיסי רשת בכל מיני מחירים מ38 ש"ח עד 200 ש"ח מה ההבדל ?ואיזה חברה כדאי RealTekו(10)Edimaxו(10)Conceptronicו(4)Dynamodeו(4)Intelו(3)
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים יווווווווווווו איך ידעתי שמישהו יגיד את התשובה המעצבנת הזאתי מעצבן? אוקי אז לא בא לי לענות וירוס יכול לעשות הכל או שתקנה אנטי וירוס או שתתקין אחד חינמי זה חינמי http://free.grisoft.com/doc/2/lng/us/tpl/v5 ועניתי לך רק בגלל שאתה חדש כאן פעם הבאה שתדבר ככה תאמין לי שאף אחד לא יענה לך
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר מעצבן?אוקי אז לא בא לי לענותוירוס יכול לעשות הכל או שתקנה אנטי וירוס או שתתקין אחד חינמיזה חינמיhttp://free.grisoft.com/doc/2/lng/us/tpl/v5ועניתי לך רק בגלל שאתה חדש כאןפעם הבאה שתדבר ככה תאמין לי שאף אחד לא יענה לךא. לא אמרתי שאתה מעצבן אלא התשובה שלך מעצבנת!ב.יש לי אנטיוירוס .
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים dvvon, אתה מעצבן. נוספה לך אזהרה על הקפצה. זוהי אזהרה 1 מתוך 3 כשבשלישית אתה תושתק/תמחק מהפורום. ננעל. נ.ב אנשים, להבא אם מישהו עובר על חוקי הפורום, אני אשמח אם לא תענו לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.