עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית , 2,200-2,500 ש"ח .

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אומרים :-\

אין פה אף אחד שיודע?

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, אני מניח שעל האיכות 'הנורמלית' אתה יכול להכניס עליו בכיף 150 - 200 תמונות אם לא יותר....

פורסם
  • מחבר

אני אשים על האיכות הכי גבוהה .

אתה אומר שעל כרטיס 512MB יכנסו 150 תמונות?

פורסם

סביר להניח שכן

פורסם

אהה...אני צריך את זה .

אממ , אני כמובן קונה כרטיס זיכרון ביחד עם המצלמה .

המצלמה הנבחרת אחרי הרבה המלוצת : Minolta DIMAGE Z6

מחיר : 1,900-2,100 .

כמובן שאני גם קונה כרטיס זיכרון למצלמה .

אני צריך כרטיס זיכרון Secure Digital .

כמה תמונות מהמינולטה נכנסות בכרטיס זיכרון SD בנפח 512MB ?

שמע, לא בשביל משהו, אל תקנה את המינולטה, איכות התמונה שלה לא ברמה של ה-4 (פוג'י, פאנאסוניק, קנון וסוני). חבל על התקציב.

קרא מעט סקירות, תבין שהמייצב חשוב, אבל מהירות תריס גבוהה עדיפה (זה מה שיש לפוג'י יחד עם ISO גבוה).

הדבר שהזכרת לגבי פלאש לא קשור... בכל מצב העלאת ה-ISO יכולה לשפר רבות את התמונה ובכל מקרה לאפשק גמישות גדולה יותר לצלם, זה פשוט ואם אני למדתי להפיק מזה תועלת בשבועיים אין סיבה שאתה לא.

בסוף אותך בתור צרכן צריכה לעניין שורה תחתונה, לפי מבחנים שאני ביצעתי, סקירות של תמונות ולימוד החומר, באותן סיטואציות הפוג'י תפיק את התמונה היפה ביותר לאחריה, הפאנאסוניק, לאחריה הסוני ובסוף הקנון. אך חשוב לציין שההבדלים לא כאלה משמעותיים, כולן מוציאות תמונות יפהפיות.

לזכות הקנון עומד מצב הוידאו המעולה שלה, הפאנאסוניק היא המהירה מכולן והסוני יכולה להיות פשרה מעולה בין הקנון לסוני. הפוג'י ייחודית... התמונה שלה מעט שונה והקונספט מעט שונה - לטעמי הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

ווידאו לא חשוב לי , כי יש לי מצלמה ווידאו חדשה של סוני , אז זה לא מעניין .

מה שאני צריך במצלמה זה ( לפי סדר החשיבות ) : מהירות תמונה (זמן תגובה) , זום אופטי גדול, איכות התמונה , פשטות הממשק , יחס ביצועים/מחיר טוב .

עוד דברים חשובים : מסך LCD עם זווית נורמאלית , קומפקטיות , יופי המצלמה ,תמיכה בבטריות AA/AAA רגילות .

-מהירות תמונה אני לא יודע בקשר לפוג'י, אני רק יודע שהמינולטה מהירה.

-הפוג'י היא בעלת זום של X10 , אני מעדיף X12 .

-איכות התמונה לא השוואתי הפעם , אני מניח שגם לפוג'י וגם למינולטה יש תמונות איכותיות

-פשטות הממשק הבנתי שהמינולטה מאוד פשוטה , בקשר לפוג'י אני לא יודע

-במחיר הפוג'י לוקחת , כי אפשר לקנות ב2,200 את המצלמה+תיק פוג'י(חשוב מאוד)+בטריות , ואני לא צריך לקנות כרטיס זיכרון כי יש לי כבר תואם ( 128MB xD )

-המינולטה עולה 2,500 בערך חבילה כזאת (המצלמה+תיק לא מקורי+בטריות+כרטיס זיכרון )

-המסך של הLCD של הפוג'י הוא גרוע מאוד , וכמו שהבנתי עוד עד 30 מעלות , לעומת המינולטה שבה יש מסך LCD איכותי יותר .

-קומפקטיות נראה לי שתיהם דומות, אם כי המינולטה יותר קטנה (?) וקומפקטית (?) .

-יופי - דבר מאוד חשוב . המינולטה היא בצבע בייז' מבריק ויפה , ועיצוב מרשים . הפוג'י שחורה ומכוערת .

-תמיכה בבטריות AA יש למינולטה , האם גם לפוג'י ?

תתייחסו לדברים שאמרתי פה , עכשיו מה ההמלצות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים