עבור לתוכן

סיפורים קצרים של עד 10 שורות...

Featured Replies

פורסם

נראה לי שאפשר, כדאי, ורצוי, להפסיק עם הת'רד הזה כאן. לפני שעוד מישהו יפרסם סיפור כזה.

לכו תקראו ספרים ילדים.

פורסם

"תקראו ספרים,תצליחו בחיים" :screwy:

פורסם
  • מחבר

אתה עובד בבנק הפועלים? כי יאיר לפיד (יש פרסומת) טוחן לנו את המוח אם הפרסומת ''תקראו ספרים,תצליחו בחיים''.

פורסם

לא, אבל אולי יום אחד אני אנהל את בנק הפועלים.. צריך רק להתחיל לקרוא ספרים :smile1:

פורסם

סיפורים קצרים  של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם!

אני אשתף אתכם במה שכתבתי.

היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE.

ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה.

ניב: שאני רואה אותך אני...אני...

החברה:נו....

ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי.

החברה:?!

--החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים--

כעבור 15 שנה...

לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'.

ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם...

אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים...

ניב:אני יעשה לך OC!!!

אישתו?!

--ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--

הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

סיפורים קצרים  של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם!

אני אשתף אתכם במה שכתבתי.

היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE.

ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה.

ניב: שאני רואה אותך אני...אני...

החברה:נו....

ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי.

החברה:?!

--החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים--

כעבור 15 שנה...

לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'.

ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם...

אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים...

ניב:אני יעשה לך OC!!!

אישתו?!

--ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--

זה 14 שורות. :lol::lol:

:lol::lol:

:lol:

פורסם

זה 14 שורות.       :lol:              :lol:

:lol:           :lol:

:lol:

אתה מצפה מאחד שממציא סיפורים כאלו לדעת לספור? :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה מצפה מאחד שממציא סיפורים כאלו לדעת לספור?  :lol:  :lol:  :lol:

חחחחח

יפה. :lol:

פורסם

לניב או לילד הזה וגם לשני שהמציאו סיפורים.

א.זה ממש ממש אבל ממש לא מצחיק זה מגעיל בטירוף..

ב.תמצאו חיים ומהר מה יש לכם אתם מושפעים עד כדי כך שזה כבר עצוב ניסתם להצחיק ולא הלך.. למה סתם?

פורסם

אתם צריכים חברה ומהר! (לא להיות על המחשב איזה שבוע ולצאת לעולם "האמיתי" גם יעזור לא מעט)

פורסם

אתם צריכים חברה ומהר! (לא להיות על המחשב איזה שבוע ולצאת לעולם "האמיתי" גם יעזור לא מעט)

אך מחכות כל כך הרבה סכנות! אבוי! :silly:

פורסם

בראשית נברא פורום הזון, ויהיה מקום לריכוז קהילת חובבי המחשבים בממלכת ישראל.

בתחילת הדרך היה המקום ריכוז של אנשים אינטליגנטים מהממוצע שדנים על נושאים שמעניינים אותם בעיקר סביב מחשבים. אבל עם הזמן זה ניהיה יותר מסתם פורום מחשבים, ואפילו קיימו מפגשים להם באו הרבה אנשים, אך להצלחה של האתר היה מחיר כבד;

לאט לאט התחילו לבוא אנשים פחות איכותיים שהשפיעו גם על המשתמשים המקוריים וכך נוצרה הקלישאה המאוסה של דיוני הזון שהופיע כמחלה כרונית שניצלה כל הזמדנות כדאי להגשים את עצמה. קחו את פורום "כללי", וכאן עוד מדבור על המקרה הטוב:

כאשר נפתח דיון אשר שונה טיפה מן הרגיל שיתוף הפעולה של המשתתפים שואף לאפס, תמיד תופיע כנופיית המעירים על "השגת חיים" ובדיחות חנונים, חוסר פירגון כרוני שנובע מסימפטומים ברורים של חוסר ביטחון עצמי וירוצו כמה בדיחות שחוקות עד מאוד; מצב שניראה על פניו כמעט מתוסרט עד המילה האחרונה.

וכך לאט לאט כל האנשים המיוחדים והמעניינים של הזון או עוזבים או הופכים לחלק מהמשחק או מגיבים בתדירות ממש נמוכה כיוון שאין עיניין בכל מה שלא קשור ב"משחק".

וזהו, אין ממש סוף, והכותב לא בדיוק משורר; רק ממלא את המחוייבות האישית ל5 הודעות בחודש ומקווה שאולי יום אחד האיכות תחזור לפורום. או שמה אני השתנתי ולא הפורום? לא משנה, מילא נגמרו לי 10 השורות.

(עריכה:

בתצוגה המקדימה זה נראה כמו 10 שורות)

פורסם

:'(

דיייי, אין לך מושג כמה דמעות זלגו מעיניי!!!

ממש עצוב.

אבד לי התאבון ואני חושב שאני יגש מחר לפסיכיאטר לקבל מרשם לנוגדי דיכאון! והכל בגללך! תיתבייש!

פורסם

קישקוש מוחלט - לא כל ת'רד מטומטם שמישהו כאן פותח הופך אותו מיידית לנון קונפורמיסט שצריך לסגוד לו.

הת'רד הזה מטומטם בלי שום קשר, ותאמין לי שבאתר לא חסרים אנשים מיוחדים ושונים שמוסיפים פה צבע בלי להתדרדר לרמה של בבונים מצויים.

סה"כ כולנו כאן סוג של אאוטסיידרים, מה שלא בהכרח אומר שאנחנו מקבלים ומוקירים כל דבר "שונה" או מיוחד" ככזה - לרוב זה סתם טימטום.

רוצה דוגמה למישהו מיוחד מאוד שמוסיף הרבה צבע לאתר ולא מתנהג כמו דביל (ההפך המוחלט יש לציין)? - תקרא קצת הודעות של רוקפורד.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים