פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים איזה כבל צריך לחבר בין הראוטר למודםובין הראוטר למחשבים ? ישיר מוצלב וכו'.....? ? ? ? כי זאת הבעיהיש לי EDIMAX +כבלים עם חייגןואני לא יודע איזה לחבר בין המודם לראוטרבין הראוטר למחשבים? קרוס מוצלב ישיר וכו..........?~?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר יש מצב בגלל שחיברתי תכבל מוצלב האינרטנט איטי?........ חיברתי קרוס הכל מוצלב ?~~:\
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אין כזה דבר איטי.או שזה עובד או שלא. האיטיות לא קשורה.אגב ברוב הנתבים והסוויצ'ים זה לא משנה אם הכבל ישר או מוצלב, הם יודעים להסתדר עם שניהם (בפרט באדימקס זה נכון).
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יש מצב בגלל שחיברתי תכבל מוצלב האינרטנט איטי?........ חיברתי קרוס הכל מוצלב ?~~:\איזה מהירות אתה מקבל?אתה מפעיל תוכנת שיתוף?אם יש לך נתב של דימקס או DLINK אז יתכן שהוא פשוט לא עומד בעומסבכל מקרה אם אתה מפעיל תוכנת שיתוף תגביל את העלאה שלה
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר אני לא מפעיל כלום.... אני מנסה שהאינרטנרט יעבוד נורמלי יכנס לאתרים במהירות יורידים תקובץ של הספיד טסט על מקסמיום ולא על 2 קילוחיברתי בקבל ישיראני מנסה שהאינטרנט יעבוד נורמלי
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים תנסה לחבר את המחשב ישירות למודם (תנתק את הנתב) ותבדוק את המהירות ככה. בדרך הזו תוכל לראות אם הבעייה היא בנתב או במחשב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.