עבור לתוכן

כעת לאחר שהחלפתי מGEFORCE FX 5700LE ל 6800GT ירד לי הבנצ'מרק בחצי!!

Featured Replies

פורסם

אני מקבל בערך 22 אלף[אם אני זוכר נכון] :-\

• תגובות 48
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אל תשכחו שעדיין לא עשיתי o.c ואני עובד עכשיו עם 768 זיכרון בsingle channel בגלל שהייתה לי בעיה עם הזיכרון בסלוט 4 ועשיתי את הבחינה בWINDOWS 98SE שעושה לי בעיות עם הסאונד עכשיו מישהו יודע למה?

פורסם

דיברתי על תוצאה בסטוק.

בכל מקרה סינגל-צ'אנל לא מפיל את התוצאה מ17K ל6K, אז הבעיה טמונה בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

איזה בעייה כבר יכולה להיות טמונה בכרטיס שרכשתי אותו רק אתמול והוא חדש מהקופסא אולי הוא מזוייף או משהו? כי הוא עלה יחסית זול 1825 שקל, לא נראה לי שיש בעייה במאוורר או משהו כזה. qpalzm נראה לי אתה מושפע מהקונספירציות של DUES EX או משהו בגלל זה יש לך חשדות יתר, אבל מי יודע ,יכול ליהיות שיש צדק בדבריך ויש בעיה באמת בכרטיס. בסוף בגללך אני יחליף 20 כרטיסים מר "איש התרחיש"

פורסם

תתקין XP

כנראה זאת הבעיה

פורסם

חברה באמת תודה רבה על העזרה והכל אבל הכרטיס לא היה פגום.אני מבקש ממכם סליחה בסופו של דבר הבעיה הייתה שהרצתי את ה3DMARK על 32BIT צבע בשולחן העבודה עם  חדות הדיגיטלית גבוהה בתיקוני הצבע[הוספתי הרבה צבע למי שיודעאיך עושים את זה] ועם סנכרון אנכי מופעל ,כל אלה הורידו לי 11000 נקודות בבנצ'מרק ושכחתי שכשהרצתי את ה3DMARK שהיה לי את ה FX 5700LE אז הורדתי את הצבע לגמרי והייתי על 16BITבשולחן עבודה וביטלתי את הסנכרון האנכי ובגלל זה קיבלתי אז 11444 נק' .עכשיו הרצתי את המבחן על אותם נתונים וקיבלתי 17865 נק' ב3DMARK 2001SE לעומת ה64XX שהיה לי אתמול . למישהו יש מושג אם זה ציון טוב 17865 לGEFORCE 6800GT של INNOVISION או עדיין נמוך? ועוד דבר אם מישהו יוכל לעזור לי הטמפרטורה של הליבה נעה אצלי קבוע בין 60-65 מעלות האם זה נורמלי?אודה לתגובות ושוב תודה לכולם :xyxthumbs:

מה זה ? ואיך מבטלים את זה לפני בדיקה?

פורסם
  • מחבר

XP כבר מותקן אצלי בהרד דיסק 1 ושם קיבלתי ציון :19125 על הגדרות הכי נמוכות שיש ובלי פילטרים בכלל כמובן.

ולshtrodel אם אתה מעוניין לבטל הת ההגדרות האלה פשוט תעשה מאפיינים על שולחן העבודה לאחר מכן:settings ותשנה את הצבע שלך ל16BIT מ32BIT לאחר מכן לחץ על advanced ואז שם כרטיס המסך ו"בתיקוני הצבע" תוריד את החדות דיגיטלית למינימום ולברירת מחדל ואחר כך ב"הגדרות איכות וביצועים" בטל את הסנכרון האנכי ושים אותו בבקרת היישום.כל אלה יתרמו משמעותית לביצועי כרטיס המסך שלך ויעלו את נקודותיו[ב3DMARK] ,ביצועיו ומהירותו בכמה רמות למעלה.

פורסם

הוא יכול גם להריץ על 800x600 והציונים בכלל יהיו בשמיים ::)

העניין הוא שזה לא אמור לרוץ ככה.

ואם הניקוד נמוך כנראה שיש בעיה בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

ואולי יש לי בעייה במערכת ההפעלה או בחומרת המחשב ולאו דווקא בכרטיס ויכול ליהיות שאני יחליף את הכרטיס מחר או מחרתיים ויקבל את אותה תוצאה בדיוק או פחות טובה אז מה עשיתי בזה ? על זה לא חשבת?כנראה שחומרת המחשב שלי חלשה יותר משלך וזה מהווה גורם נוסף מה שגם לא ביצעתי O.C כה גבוהה למעבד שלי בניגוד אליך והוא בסך הכל 2.8 ולא PRESCOT ואני עובד על CHANNEL 1 בזיכרון עם 786 וזה AGP ולא PCI E עםSLI ואל תשכח גם שהכרטיס שלי הוא מבית INNOVISION ולא LEADTEK כמו שלך.שלך הרבה יותר טוב מחברה יותר טובה.

פורסם

אם מערכת ההפעלה עושה בעיות, מפרמטים ומתקינים מחדש.

אם חומרה כלשהי גורמת לבעיות, מנצלים את האחריות ומחליפים אותה.

אבל אתה סתם מוריד את רמת הפירוט כדי לשטות בעצמך. למה זה טוב?

פורסם
  • מחבר

אתה צודק במאת האחוזים QPALZM רק שאת שני הדברים שאמרת לא קל לבצע, גם פירמוט והעברת כל המידע מחדש והתקנת כל התוכנות [50-60תוכנות ומשחקים]ועידכונים מחדש [דבר שאני מבצע כל חודשיים בערך וכבר אין לי כוח בשבילו יותר] וגם החלפה של כרטיס חדש שלא בטוח שיש בו בעייה ולאחר מכן יכול לבוא כרטיס יותר בעייתי ואז יותר קשה להחליף וגם החלפות עשיתי המון פעמים בחיים שלי להמון מוצרים ושיגעתי המון מוכרים[אני איש ההחלפות תאמין לי] מה שבסוף אני יבצע את שני הדברים הללו ולא יחול כל שינוי או אולי שינוי לרעה.ודרך אגב לא בטוח שאני משטה בעצמי ואלה באמת הנתונים של המחשב שלי ואני צריך להשלים עימם. אני צריך לראות איפושהוא ש6800GT של INNOVISION נותן הרבה יותר מ19125 נק' ב3dmark2001 בהתאם לנתוני חומרת המחשב שלי פחות או יותר ועל אותם רמות פילטר ורזולוציה ואז להבין אם באמת יש בעייה או אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות כרטיס המסך.אודה לך אם אתה מכיר לינקים מסוימים להשוואה או תוכנה מסוג זה.

פורסם

ראשית, הביצועים של כרטיס לא תלויים ביצרן.

שנית, אני ממליץ שתיכנס לכאן ותשווה תוצאות עם מחשבים דומים לשלך, ואז תדע כמה אתה צריך לקבל.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון בכלל! הביצועים של הכרטיס ועוד איך תלויים ביצרן וזה בדוק ומוכח. חברות כמו :MSI,LEADTEK,ASUS,GAINWARD הם הרבה יותר טובות ואיכותית מEVGA, PALIT INNOVISION וCLUB3D לכן אין ספק ש6800GT כמו שלך של חברת LEADTEK הוא יותר טוב ומהיר משלי ובעל ביצועים יותר טובים וגם יותר יקר כמובן.אין ספק שהמחיר היקר בסופו של דבר מצדיק את המוצר  כמו בחברת ASUS לדוגמא והם לא "סתם גנבים" כמו שנאמר פה הרבה פעמים,אין בזה הרבה הפתעות וזה לא סתם .בד"כ מה שיותר יקר הוא יותר טוב אם כי זה נכון שלא תמיד.

פורסם

עצם זה שהכנסת את eVGA לרשימה השניה כבר מראה מה אתה יודע...

ליצרן אין שום השפעה על ביצועי סטוק - נקודה.

אבל אתה לא מאמין לי נכון?

אז הנה:

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1356133

מקום שני בעולם עם GTX 256MB SLI - הכרטיסים תוצרת Innovision.

פורסם
  • מחבר

הקישור שהבאת לא עובד אחי  ;D אבל אתה צודק לגבי EVGA. תראה אני עדיין חדש בדברים האלה ולא מתמצא בדברים כמוך .אבל אין ספק שהחברות שציינתי בקבוצה הראשונה הן יותר טובות מהקבוצה השנייה פרט לEVGA  לא זה בסדר הקישור עובד בסוף  :xyxthumbs: מה שכן אם תשווה את התוצאות עם אותו GPU מהחברות היותר טובות הן יקבלו ציון גבוהה יותר אני כמעט בטוח בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים