עבור לתוכן

כעת לאחר שהחלפתי מGEFORCE FX 5700LE ל 6800GT ירד לי הבנצ'מרק בחצי!!

Featured Replies

פורסם

ניסית להשתמש בDriver Cleaner ?

• תגובות 48
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה בוחן אותו על 3DMARK2001 ??

תבחן אותו ב- 2005 ותראה שהכל בסדר!!!

פורסם
  • מחבר

כן בחנתי אותו גם על 2005 והוא על הפנים נתן לי 4012 נקודות וגרפיקה זוועתית,ובביוס הוא מוגדר על 256mb והיה גם לפני כי גם הכרטיס הקודם שלי היה 256mb.

והשתמשתי כמובן driver cleaner pro בsafe mode לאחר שהסרתי את הדרייבר מהוספה והסרה ואת התיקיה מחקתי גם מסל המיחזור

פורסם

כרטיס כמו 6800GT לא יתפקד טוב ברזולוציות מאוד נמוכות , כמעט אף אחד מכרטיסי הhigh end לא מתפקדים טוב

ברזולוצייות נמוכות, הם בנויים לתת את המקסימום ברזולוציות גבוהות

מי לעזאזל עובד היום על 800X600?

תריץ לו בדיקה לפחות ב 1024X768

פורסם
  • מחבר

לא כבר אמרתי פה בפורום שהרצתי אותו על 1024 ו1152 ועל  פילטרים מקסימלי ומינימלי והוא עבד יותר גרוע, ביצועים עלובים ,תקיעות גרפיקה רעה, חורים ארטיפקטים ,זיגזגים פשוט על הפנים

פורסם

קודם כל התוצאה ב05 לא כזאת נוראית, היא נמוכה לכרטיס הזה אבל היא לא כזאת שאתה אמור לראות תקיעות וכ"ו

מה שיותר מדאיג זה הארטיפקטים שיש לך, הכרטיס בסטוק? לא עשית OC?

אם לא עשית אז או שיש בעייה עם המאוורר או שהכרטיס שלך דפוק , תחליף אותו

פורסם
  • מחבר

לא אני מצטער אבל כנראה שאני לא יודע מה זה ארטיפקטים אבל יש לי נקודות כאלה כמו חורים קטנים

פורסם

זה גם ארטיפקטים , אם אני לא טועה אז קווים ונקודות (שהם לא צבעוניות ורנדומליות) בד"כ מצביעים על בעייה בזכרונות (של הכרטיס)

פורסם

לדעתי הכרטיס פגום....לך לחנות שתחליף לך אותו..

פורסם

yup משהוא לא בסדר, לך תחליף

פורסם

תחזיר אותו לחנות,תגיד שאתה לא מרוצה יש לך 14 יום

ד"א יכול להיות שהכרטיס דפקט או שהוא מתחמם ובגלל זה הירידה המשמעותית,

ברור לך שהוא אמור להיות יותר חזק מה 5700 שלך אחרת לא היית מפרסם את השאלה

פורסם

יש ארטיפקטים= הכרטיס פגום= לך להחליף.

וזהו.

הוא לא צריך "להחליף מאוורר" ולא כלום. הוא קנה משהו והוא צריך להיות תקין.

פורסם
  • מחבר

חברה באמת תודה רבה על העזרה והכל אבל הכרטיס לא היה פגום.אני מבקש ממכם סליחה בסופו של דבר הבעיה הייתה שהרצתי את ה3DMARK על 32BIT צבע בשולחן העבודה עם חדות הדיגיטלית גבוהה בתיקוני הצבע[הוספתי הרבה צבע למי שיודעאיך עושים את זה] ועם סנכרון אנכי מופעל ,כל אלה הורידו לי 11000 נקודות בבנצ'מרק ושכחתי שכשהרצתי את ה3DMARK שהיה לי את ה FX 5700LE אז הורדתי את הצבע לגמרי והייתי על 16BITבשולחן עבודה וביטלתי את הסנכרון האנכי ובגלל זה קיבלתי אז 11444 נק' .עכשיו הרצתי את המבחן על אותם נתונים וקיבלתי 17865 נק' ב3DMARK 2001SE לעומת ה64XX שהיה לי אתמול . למישהו יש מושג אם זה ציון טוב 17865 לGEFORCE 6800GT של INNOVISION או עדיין נמוך? ועוד דבר אם מישהו יוכל לעזור לי הטמפרטורה של הליבה נעה אצלי קבוע בין 60-65 מעלות האם זה נורמלי?אודה לתגובות ושוב תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

מה?

זה עדיין לא בסדר.

אתה צריך לקבל תוצאה דומה אבל עם 32BIT וצבע מלא.

פורסם

עם ה X800GT שלי בלי OC, שחלש יותר מה 6800GT אני מקבל יותר מ 19,000 ב 3Dmark 2001

על 1024X768 ו 32 ביט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים