פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים הייקיבלתי את הפלאפון החדש שליעכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים?היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשיםתודה...
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים RTFM!מה גם שיש לך תמיכה טלפונית.חוצמזה ברוב המכשירים היום הנעילה זה סולמית ארוך, תנסה דברים כאלה.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר לא יודע מה זה "RTFM" אומר אבל אני בטוח שזה לא ברכהאבל אם אתה לא יודע אז למה אתה מגיברשמתי בנושא שרק למי שיש את הפלאפון הזה נכון?ו# ארוך משתיק את הטלפון
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים RTFM זה לא קללה, זה התשובה הכי עניינית ורצינית שאתה יכול לקבל.Read The Fucking Manual.לא סתם החברות משקיעות בהדפסת חוברת הוראות, אתה לא עילג אתה יכול לדפדף כמה דפים, מה גם שיש לך את התמיכה הטלפונית.כל הפורום מתחיל להתפוצץ בנאבים וספאמרים שלא מוכנים להשקיע את המינימום מאמץ ועל כל שטות קטנה ומטופשת פותחים תארד, תלמדו להסתדר בלי לקבל הכל על מגש כסף.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים גוגל זה דבר מדהים1) Key lock - for manual lock and also unlock press * then top right menu button, auto lock is in Menu > Settings > General > Locks (shortcut buttons to get there are Menu > # > 9 > 3)כל הפורום מתחיל להתפוצץ בנאבים וספאמרים שלא מוכנים להשקיע את המינימום מאמץ ועל כל שטות קטנה ומטופשת פותחים תארד, תלמדו להסתדר בלי לקבל הכל על מגש כסף.צודק ב100%הסיבה היחידה שהגבתי פה היא שרציתי לבדוק אם יקח לי יותר מ4 שניות למצוא את זה בגוגללקח 3 שניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.