עבור לתוכן

ממש חשוב- מחפש דרך לשחזר בלוג שנמחק מתפוז לפני שנה בערך. רעיונות, מישהו?!?

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי.

לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. בכל מקרה, כתובת הבלוג הייתה:

http://blog.tapuz.co.il/pretzel ואני יכול למסור פרטים נוספים אודות הבלוג לבקשתכם, אם זה יסייע.

תתודה רבה רבה לכל מי שמגיב ועוזר, הבלוג מאוד מאוד מאוד חשוב לי כי הוא מתעד חלק רציני מאוד מהחיים שלי.

פורסם

שמע באמת יצאת קצת קוקו כל כך לחוץ היה להוריד אותו ככה בבום

אולי תוכל למצוא דפים בגוגל ואם מצאת את תלחץ דפי ארכיון נגיד לדוגמא אתר ליונטוורק שניסגר היה בפורומים כמה תגובות שחיפשתי ומצאתי אותם בגוגל האתר לא פועל אבל גוגל שומרת את המידע

אני לא יודע כמה זמן ועם אתה תוכל למצוא הכל

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים