פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים Pink FloydAnimals, Dark side of the moon, The wall, Wish you were hereתשיג את האלבומים במלואם יש שם שירים שאתה לא יכול לשמוע בלי לשמוע מתחילת הדיסקזה האלבומים שאני הכי אוהב.. אם המוזיקה מצאה חן בעינייך אני יכול להוסיף לך עוד כמה...ותתחדש על הIpod =)
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים כמה דברים שאני אוהבVIBE TRIBE- ALBERT BALBERTOFER NISIM- הכלSKAZI-HIT AND RUNTONY YAYO FEAT 50 CENT- SO SEDUCTIVE SEAN PUAL-הכלCRUISE-BENI VS 50 CENTGROOVE COVERAGE-POISENMINISTRY OF SOUND- SALT WATERSCOOTER- JIGGA JIGGADA ROOK MC- GET DOWNHARDY HARD- SILVER SURFER 200389ERS-WAP BAM BOOGIECOSMA- PEOPLE ON HOLDART OF TRANCE- MADAGASCAR DJ SAMMY- HEAVENEUROPE TECHNO- THE FINAL COUNTDOWNHOUSE-EURO TECHNO50 CENTWINDOW SHOPPER IN THE CLUBCANDY SHOPJUST A LITTLE BIT21 QUESTIONTHE DOOD DIE YOUNGINFECTED MUSHROOMMUSE BREAKO RMXSTRETCHEDSTATIC DANCINGCITIES OF THE FUTUREIM THE SUPERVISORMEDUZZNEVER EVER LANDFROG MACHINEDEEPLY DISTURBEDTIESTOFOREVER TODAYMATSPARKLESTRAFFICLOVE COMES AGAINADAGIO FOR STRINGSDEEP TRANCE EMOTIONLETHAL INDUSTRYLORD OF TRANCEYAHELBUTTERFLYINTELLIGENT LIFEWAVES OF SOUNDI BELIEVEMR CLUB TRANCEVOYAGEABRAKADABRAFOR THE PEOPLEMASSIVE CONTROLAROUND THE WORLD
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אם אתה מחפש רגאיי אולי אני אוכל לעזור...אם זה בשביל הפאנן אז רגאיי יכול להתאים ואם זה בשביל ממש לרקוד אז אתה כבר מדבר על ג'ונגל...רבי המכר:Tony Rebel - If Jah Is Standing By My SideMax Romeo & The Upsetters - Chase The DevilDamian Marley - Welcome To Jamrockכל מה שאפילו מזכיר את המילה בוב מארלי יהיה גם בסדר.משלי:Morgan Heritage - LiberationBuju Banton - Boom Bye ByeAlpha Blondy - JerusalemWarrior King - Rasta come together Barrington Levy, Capleton & Yami Bolo -African BeatGentleman & Sean Paul - JamaicanSizzla - RastafaraiCapleton, Ras Shilo, Jah Cure, Morgan Heritage - MedleyDamian Marley - Me Name Jr. Gongל turbulence יש אחלה שירים לרקוד איתם...תנסה להוריד כמה שירים מכל אמן או להקה שנתתי ותראה שתהנה.לך תעשה חייםניר.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים Pink Floyd Animals, Dark side of the moon, The wall, Wish you were here תשיג את האלבומים במלואם יש שם שירים שאתה לא יכול לשמוע בלי לשמוע מתחילת הדיסק זה האלבומים שאני הכי אוהב.. אם המוזיקה מצאה חן בעינייך אני יכול להוסיף לך עוד כמה... ותתחדש על הIpod =) תוסיף: Queen, אירוסמית' ואני בטוח שהם יהנו מהבילז... ולגבי הפינק פלויד: המניאקים עשו אלבומים שאי אפשר לשמוע מהאמצע, אז כמו שבנצי אמר, תשיג את האלבומים המלאים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.