עבור לתוכן

nfs ms: black edition

Featured Replies

פורסם

wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?

פורסם

התכוונת MW לא ? אם כן אז שם (BLACK EDITION ) יהיה יותר מכוניות ויוש כמה וכמה שלבים שאין נ NFS MW הרגילה !!

פורסם

לא לא זאת הגירסה ששולחים לאפריקה

פורסם

hehe :screwy:
פורסם

נחמד יותר מכוניות פששש יותר מסלולים!! :xyxthumbs:

פורסם

כן,יש כמה מכוניות בונוס וכמה חלקים בונוס שלא קיימים בגירסא הרגילה [עוד חלקים לTUNING של המכונית,עוד VINYLS וכו']

וגם עוד כמה מסלולים בCHALLANGE SERIES.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יש לי את המשחק ויש לי כבר שברולט נראה לי אימפלה..

ואני לא מוצא איך משנים את המראה של הרכב ואיך משנים אותו??

ולמה כל המסלולים אותו הדבר והעיר כל כך קטנה??

ד"א אין מרוצים שהם בחושך???

פורסם

יש לי את המשחק ויש לי כבר שברולט נראה לי אימפלה..

ואני לא מוצא איך משנים את המראה של הרכב ואיך משנים אותו??

ולמה כל המסלולים אותו הדבר והעיר כל כך קטנה??

ד"א אין מרוצים שהם בחושך???

כבה את האור...

פורסם

LOL

איזה מכוניות נוספות יש שם?

פורסם

LOL

איזה מכוניות נוספות יש שם?

2 מכוניות חדשות...אחת זה BMW M3 אבל בגירסא שחורה מיוחדת והשניה זה איזה שברולט משנות ה80 או משהו.... [לא בדקתי ת'דגם אז אני לא יודע]

ובנוסף לזה יש גם 8 מכוניות שהם SPECIAL TUNED....יעני מכוניות עם שידרוגים מיוחדים שלא קיימים במשחק הרגיל.

וחוץ מזה יש עוד כמה שידרוגים למכוניות שלא קיימים במשחק סתם ככה [למשל-בVISUAL יש כמה VINYLS מיוחדים שנקראים BLACK EDITION והם ממש מגניבים וממש יפים...]

חוץ מזה-לא ידוע לי על עוד משהו חוץ מהDVD בונוס שכולל את "איך עשו ת'משחק" ועוד דיסק של הSOUNDTRACK.

פורסם

2 מכוניות חדשות...אחת זה BMW M3 אבל בגירסא שחורה מיוחדת והשניה זה איזה שברולט משנות ה80 או משהו.... [לא בדקתי ת'דגם אז אני לא יודע]

ובנוסף לזה יש גם 8 מכוניות שהם SPECIAL TUNED....יעני מכוניות עם שידרוגים מיוחדים שלא קיימים במשחק הרגיל.

וחוץ מזה יש עוד כמה שידרוגים למכוניות שלא קיימים במשחק סתם ככה [למשל-בVISUAL יש כמה VINYLS מיוחדים שנקראים BLACK EDITION והם ממש מגניבים וממש יפים...]

חוץ מזה-לא ידוע לי על עוד משהו חוץ מהDVD בונוס שכולל את "איך עשו ת'משחק" ועוד דיסק של הSOUNDTRACK.

איפה אני יכול למצוא את הרכבים החדשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים