עבור לתוכן

חזרתי עכשיו מחתונה והאוזניים שלי מצלצלות רצח

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה :jump: ו :funn: וקצת :puke: חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ????

תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

פורסם

הולכים לישון, ולא מפרסמים פוסטים ששיכורים.

תשתה הרבה מים, עכשיו, ולך לישון. אין ספק שמחר תקום עם כאב ראש עצבני, אבל זה מה יש.

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

לא נו לא יכול לישון - צילצולים באוזניים - אני לא שיכור אחרת איך פירסמתי את הפוסט הזה ? :sleep:.

*עריחה: אם אתם מתחתנים תשדלו לשים הרבה מזרחית בחתונה בשלכם כי זה הרבה יותר כיף לרדוק על שירים מזרחיים כמו : "יום הרווקים" ו "אוהב אותך אבל מציאותי" תאמינו לי הארוסות שלכם יעריכו אותכם.

*עריסה: זה רק אני או שכול החתונות האלה אותו דבר ??? אותו DJ אותו אולם אותו צלם אותו הכול ?

*יגאל עדיקא : רק רציתי להגיד לכם שאני הולך לישון ואני מאוד מאוכזב מכולכם (חוץ ממך com :-*) כי לא עזרתם לי, וכשאתם תרצו עזרה במשהו גם אני יעשה את עצמי לא רואה

לילה טוב וחלומות פזית

פורסם

חשבתי על זה פעם, כשהייתי במסיבה בחממה..שאני ב-2 מסיבות כל שבוע לפחות, על בסיס קבוע.

וזה מוסיקה חזקה...וזה דיי דופק ת'אוזניים, ממש.

אני כבר פגום כולי, כל פעם אני שואל "מה מה?"

וגם הראיה שלי לא משהו, מעצבן :\ אני צריך לעשות בדיקה או משהו נראה לי.

פורסם

לא נו לא יכול לישון - צילצולים באוזניים - אני לא שיכור אחרת איך פירסמתי את הפוסט הזה ? :sleep:.

*עריחה: אם אתם מתחתנים תשדלו לשים הרבה מזרחית בחתונה בשלכם כי זה הרבה יותר כיף לרדוק על שירים מזרחיים כמו : "יום הרווקים" ו "אוהב אותך אבל מציאותי" תאמינו לי הארוסות שלכם יעריכו אותכם.

*עריסה: זה רק אני או שכול החתונות האלה אותו דבר ??? אותו DJ אותו אולם אותו צלם אותו הכול ?

*יגאל עדיקא : רק רציתי להגיד לכם שאני הולך לישון ואני מאוד מאוכזב מכולכם (חוץ ממך com :-*) כי לא עזרתם לי, וכשאתם תרצו עזרה במשהו גם אני יעשה את עצמי לא רואה

לילה טוב וחלומות פזית

כן כן בטוח שאתה לא שיכור

לך לישון דבר איתנו מחר אחרה שתקיא או תקום עם "קצת" כאב ראש..

ואם אתה רוצה שיפסיקו הזימזומים תשמע מוזיקה על פול ווליום...( מנסיון :screwy:..)

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה במועדונים ובמסיבות לשים רמקולים זוועתיים על פול ווליום כשאף אחד לא שומע אף אחד חוץ מרעש איום

שיורידו קצת את הווליום וככה אנשים יוכלו לשמוע את עצמם לפחות ואולי גם קצת מוזיקה ולא רעששששששש

פורסם
  • מחבר

^^^

צודק, לקח לי חצי שעה להירדם עד שהבומים באוזניים נרגעו.

אז מה הלקח שלנו מכל הסיפור הזה ? אל תעשו סבב "טעימות" מכל מה שהחברים שלכם שותים וגם לא כדאי לשתות ייגר ואז וודקה ואז טקילה כי התוצאות הרות אסון, ראו את התגובות שלי למעלה.

שיהיה לנו שבוע טוב

פורסם

על תשתה הרבה על תשתה מכל דבר כי גם לא טוב לערבב ועל תשתה כוהל נקי פעם יצא לי לשתות כוהל וואי שרפתי את הגרון ואולי גם את הכבד והוושט בדרך

העיקר שהיה נחמד שם חוץ מהשתיה LOL :silly:

פורסם

יוצא לי ללכת לפחות פעם בשבועיים למסיבה כלשהי, אבל צלצולים באוזניים לא היו לי עדיין

בחתונה זה נוח להשתכר, יש אוכל נגיש. תאכל דברים חמוצים (של מלח) ותשתה הרבה מים, זה יוריד מההשפעה והמנזקים ביום שלמחרת (:

פורסם
  • מחבר

שמע זה לא חתונה ראשונה שלי או משהו כזה, אבל הפעם כנראה ערבבתי יותר מידי + קירבה מוגזמת לרמקולים (למרות ששני חושב שהייתי כל כך קרוב) שממש חזרתי הבייתה עם בומים עצבניים באוזניים.

פורסם

הייתי בחתונה לא מזמן.

ביקשתי מהדיג'יי להנמיך קצת, 2 דציבלים פחות - זה כל מה שרציתי...

והוא אמר שאין דבר כזה "להנמיך". :pissed:

אחרי חצי שעה נשברתי ושמתי אטמים באוזניים. ועדיין ציפצפה לי האוזן השמאלית... :nixweiss:

אז נכון שזה כיף להרגיש את הבאסים בגוף, אבל למה להתחרש?

פורסם
  • מחבר

זה פשוט "מכה" חדשה - זה קורה גם במועדנים וגם בבתי קולנוע.

פורסם

הייתי בחתונה לא מזמן.

ביקשתי מהדיג'יי להנמיך קצת, 2 דציבלים פחות - זה כל מה שרציתי...

והוא אמר שאין דבר כזה "להנמיך". :pissed:

זה חוצפה רצח, זה אירוע משפחתי לא מועדון טראנסים.

אבל עזוב זה פוזה של DJ וואנבי, אם הוא כזה מגניב למה הוא בחתונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים