פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים הולכים לישון, ולא מפרסמים פוסטים ששיכורים.תשתה הרבה מים, עכשיו, ולך לישון. אין ספק שמחר תקום עם כאב ראש עצבני, אבל זה מה יש.לילה טוב.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר לא נו לא יכול לישון - צילצולים באוזניים - אני לא שיכור אחרת איך פירסמתי את הפוסט הזה ? . *עריחה: אם אתם מתחתנים תשדלו לשים הרבה מזרחית בחתונה בשלכם כי זה הרבה יותר כיף לרדוק על שירים מזרחיים כמו : "יום הרווקים" ו "אוהב אותך אבל מציאותי" תאמינו לי הארוסות שלכם יעריכו אותכם. *עריסה: זה רק אני או שכול החתונות האלה אותו דבר ??? אותו DJ אותו אולם אותו צלם אותו הכול ? *יגאל עדיקא : רק רציתי להגיד לכם שאני הולך לישון ואני מאוד מאוכזב מכולכם (חוץ ממך com :-*) כי לא עזרתם לי, וכשאתם תרצו עזרה במשהו גם אני יעשה את עצמי לא רואה לילה טוב וחלומות פזית
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים חשבתי על זה פעם, כשהייתי במסיבה בחממה..שאני ב-2 מסיבות כל שבוע לפחות, על בסיס קבוע.וזה מוסיקה חזקה...וזה דיי דופק ת'אוזניים, ממש.אני כבר פגום כולי, כל פעם אני שואל "מה מה?" וגם הראיה שלי לא משהו, מעצבן :\ אני צריך לעשות בדיקה או משהו נראה לי.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים לא נו לא יכול לישון - צילצולים באוזניים - אני לא שיכור אחרת איך פירסמתי את הפוסט הזה ? . *עריחה: אם אתם מתחתנים תשדלו לשים הרבה מזרחית בחתונה בשלכם כי זה הרבה יותר כיף לרדוק על שירים מזרחיים כמו : "יום הרווקים" ו "אוהב אותך אבל מציאותי" תאמינו לי הארוסות שלכם יעריכו אותכם. *עריסה: זה רק אני או שכול החתונות האלה אותו דבר ??? אותו DJ אותו אולם אותו צלם אותו הכול ? *יגאל עדיקא : רק רציתי להגיד לכם שאני הולך לישון ואני מאוד מאוכזב מכולכם (חוץ ממך com :-*) כי לא עזרתם לי, וכשאתם תרצו עזרה במשהו גם אני יעשה את עצמי לא רואה לילה טוב וחלומות פזית כן כן בטוח שאתה לא שיכור לך לישון דבר איתנו מחר אחרה שתקיא או תקום עם "קצת" כאב ראש.. ואם אתה רוצה שיפסיקו הזימזומים תשמע מוזיקה על פול ווליום...( מנסיון ..)
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה במועדונים ובמסיבות לשים רמקולים זוועתיים על פול ווליום כשאף אחד לא שומע אף אחד חוץ מרעש איוםשיורידו קצת את הווליום וככה אנשים יוכלו לשמוע את עצמם לפחות ואולי גם קצת מוזיקה ולא רעששששששש
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר ^^^צודק, לקח לי חצי שעה להירדם עד שהבומים באוזניים נרגעו.אז מה הלקח שלנו מכל הסיפור הזה ? אל תעשו סבב "טעימות" מכל מה שהחברים שלכם שותים וגם לא כדאי לשתות ייגר ואז וודקה ואז טקילה כי התוצאות הרות אסון, ראו את התגובות שלי למעלה.שיהיה לנו שבוע טוב
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים על תשתה הרבה על תשתה מכל דבר כי גם לא טוב לערבב ועל תשתה כוהל נקי פעם יצא לי לשתות כוהל וואי שרפתי את הגרון ואולי גם את הכבד והוושט בדרך העיקר שהיה נחמד שם חוץ מהשתיה LOL
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יוצא לי ללכת לפחות פעם בשבועיים למסיבה כלשהי, אבל צלצולים באוזניים לא היו לי עדייןבחתונה זה נוח להשתכר, יש אוכל נגיש. תאכל דברים חמוצים (של מלח) ותשתה הרבה מים, זה יוריד מההשפעה והמנזקים ביום שלמחרת (:
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר שמע זה לא חתונה ראשונה שלי או משהו כזה, אבל הפעם כנראה ערבבתי יותר מידי + קירבה מוגזמת לרמקולים (למרות ששני חושב שהייתי כל כך קרוב) שממש חזרתי הבייתה עם בומים עצבניים באוזניים.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים הייתי בחתונה לא מזמן. ביקשתי מהדיג'יי להנמיך קצת, 2 דציבלים פחות - זה כל מה שרציתי... והוא אמר שאין דבר כזה "להנמיך". אחרי חצי שעה נשברתי ושמתי אטמים באוזניים. ועדיין ציפצפה לי האוזן השמאלית... אז נכון שזה כיף להרגיש את הבאסים בגוף, אבל למה להתחרש?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים הייתי בחתונה לא מזמן. ביקשתי מהדיג'יי להנמיך קצת, 2 דציבלים פחות - זה כל מה שרציתי... והוא אמר שאין דבר כזה "להנמיך". זה חוצפה רצח, זה אירוע משפחתי לא מועדון טראנסים. אבל עזוב זה פוזה של DJ וואנבי, אם הוא כזה מגניב למה הוא בחתונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.