עבור לתוכן

אי זיהוי בסלוט הרביעי....

Featured Replies

פורסם

שדרגתי את הזכרון שלי ל1024 צגה בייט אבל בעת ההשמה של הזכרונות החדשים ולאחר כל הקומבינציות האפשריות הגעתי למסקנה שהסלוט הרביעי תקול...

המחשב מזהה רק את סלוט 1-3 .... איך אפשר לפתור את זה?

תודה

פורסם

לוח אם חדש.

:xyxthumbs:

:hi:

פורסם
  • מחבר

אתה חושב .... באסה ... העניין הוא שזה עובד סבבה עבור 768 מגה בייט זכרון אז אולי זה עדיין פתיר...

פורסם

אתה חושב .... באסה ... העניין הוא שזה עובד סבבה עבור 768 מגה בייט זכרון אז אולי זה עדיין פתיר...

תבדוק את כל הזכרונות על הסלוט הזה ואם זה לא עוזר אז כנראה שהסלוט חסום=החלפת לוח אם

פורסם
  • מחבר

אבדוק . תודה

פורסם

חשבת אולי שזה שייך לתמיכה טכנית?

מועבר

פורסם

שניה לפני שאתה מחליף לוח אם, נקה את המגעים של הסלוט בעזרת ספריי מגעים.

ואגב, במקום שתקנה חדש, לכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה , יש אחריות של כמה שנים ללוח אם. חבל שסתם תבזבז כסף אם יש לך אחריות מהחנות שממנה קנית.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

זה לא מוזר שמבדיקה בתוכנת האוורסט הוא כן מזהה לי את כל הסלוטים ..... אבל עדיין נותן לי רק 768 זכרון......?

פורסם

שניה לפני שאתה מחליף לוח אם, נקה את המגעים של הסלוט בעזרת ספריי מגעים.

ואגב, במקום שתקנה חדש, לכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה , יש אחריות של כמה שנים ללוח אם.- יכול להיות שיש מקום ל 4 סקטים בלוח אם והם לא יפעלו כראיו אפילו שהוא תקין?

חבל שסתם תבזבז כסף אם יש לך אחריות מהחנות שממנה קנית.

בהצלחה. :xyxthumbs:

אמור שיש לוחות אם שלא פועלים עם 3 סקטים של זיכרון או מעבדים מסוימים לא זוכר מתי זה קורה?

פורסם

אמור שיש לוחות אם שלא פועלים עם 3 סקטים של זיכרון או מעבדים מסוימים לא זוכר מתי זה קורה?

ב-T1 או ב-400MHZ.

פורסם

ב-T1 או ב-400MHZ.

אוקיי אז למשל ב DDR2 נגיד 667MHZ אפשר לחבר כמה סלוטים שרוצים (עד 4)

פורסם

אתה מדבר על מעבד אינטל נכון? כי זה מושפע מבקר הזכרון על המעבד.

אז אני חושב שכן אבל ליתר ביטחון פנה לפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות.

פורסם

אתה מדבר על מעבד אינטל נכון? כי זה מושפע מבקר הזכרון על המעבד.

אז אני חושב שכן אבל ליתר ביטחון פנה לפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות- לא אין צורך זה לא משנה לי כ"כ בשביל לפתוח תדר חדש על זה תודה בכול אופן..

כן לפי מיטב ידיעתי AMD עדיין לא תומכים בDDR2..

פורסם

בקרוב כן. ;)

פורסם

בקרוב כן.

יש כבר תאריך מתי AMD הולכים לתמוך ב DDR2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים