פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולות רק אם אני לוחץ על אוקי אז כל התוכנות עולות עזרהההההההההההההההההההההההההה!!!! ..... נראה לי שקובץ services.exe חסר אז ניסיתי לחפש את הקובץ באינטרנט אבל לא מצאתי :-[ :-[ :-[ :-[ וגם המחשב שלי לא זז אין לי אינטרנט כמעט הוא טוען את הדף איזה 5 דקות עד שהגעתי לפורום כאן יצא לי העצבים !!! מחקתי דברים הכול עסיתי סריקות כלום לא עוזר מקווה שאני לא יצתרך לפרמט עזרההה בבקשה !!! אף אחד לא הצליח לעזור לי מקווה שתעזרו לי ודרך הגב יש לכם אחלה פורום !!!!
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים תתקין את התוכנה Remote Administrator 2.1 ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.(הקובץ המתואר[ADMDLL.dll] שייך לתוכנה הנ"ל. כנראה שעשית הסרה לא טובה של התוכנה, או שהקובץ נפגם וגרם לבעיות אחרות. התקנה מחדש של התוכנה עשוייה לעזור)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר ממש אתר נהדר יש לכם פהה!! תודה שהעברתה לי את הודעה לי ידעתי שזה לא קשור לכאן מה זאת התוכנה הזו?? Remote Administrator 2.1מה היא עושה ומאיפה אפשר להוריד אותה ??
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים זאת תוכנה לשליטה על המחשב מרחוק.http://www.download.com/Remote-Administrator/3000-7240-10298634.html
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אתה לא צריך אותה.כנראה שהתוכנה הזאת הייתה מותקנת אצלך בעבר, או שפשוט פרצו לך למחשב(האקרים יכולים לעשות שימוש לרעה בתוכנה הזאת)בקיצור, אתה צריך את הקובץ הזה לפעולה תקינה של מס' תוכנות(כנראה שהוא גרם בעקיפין לבעיות עם תוכנות אחרות)אז תתקין את התוכנה, ותסיר אותה בצורה מסודרת(לפני שאתה מסיר אותה, תבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים תתקין פיירול ותראה,אולי זה איזה סוג של מזיק.אני ממליץ לך על Sygate FireWall Personal החינמי.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים יש לך אנטי וירוס. פיירוול ואנטי רוגלות, כולן מעודכנות ועשית איתן סריקות? אם זה לא עזר: תנסה את התוכנה REGISTRY MECHANIC לניקוי וטיפול ברג'יסטרי(תבדה שקודם כל עשית ליפני כל טיפול/ניקוי SYSTEM RESTORE POINT), היא אומנם עולה כסף, אבל אתה פשוט יכול להתקין אותה, לשמור על הקובץ התקנה, וכשנגמר הזמן (15 יום נראה לי או 15 הבעיות הראשונות) אז תמחק אותה (תבדא שכבר היא מחקה את מה שיכולת, וכמובן אל פשוט תמחוק, תבדוק את מה שאתה מוחק, תקראה, תמצא שמות מוקרים...) ותתקין מחדש... עריכה: גם יוכלו להציא לך את התוכנה REGISTRY משהו, היא פחות ידידות אבל למשתמש המנוסה היא אחלה של תוכנה= ישר ולעניין ;D) ^^
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר לא ניראה לי שזה וירוס או משהו הוא מציג לי הודעה שגיאה שקובץ services.exe חסר ובגלל שהוא חסר התוכנות לא עולות והוא נותן לי תמיד שגיאות איך אני יחזיר אותו ?.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים תכניס את הדיסק התקנה המקורי של הווינדוס למחשבהתחל-> הפעלה sfc /scannowאולי זה יעזור
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים קודם כל לא להקפיץ!ושנית כל אם אין לך רישיון חוקי של ווינדוס אז רד לחנות מחשבים הקרובה ותקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.