עבור לתוכן

עזרהה !! בבקשה שאני מדליק את המחשב עולים לי כמה חלונות שאני לא יודע להסביר

Featured Replies

פורסם

נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות

אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו::

http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp

מה עושים ???

****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה ::

http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp

במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ??????

חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[

-----------

בעיה 2::

שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה ::

untitled0ff.jpg

התוכנות לא עולות רק אם אני לוחץ על אוקי אז כל התוכנות עולות

עזרהההההההההההההההההההההההההה!!!! .....

נראה לי שקובץ services.exe חסר אז ניסיתי לחפש את הקובץ באינטרנט אבל לא מצאתי :-[ :-[ :-[ :-[

וגם המחשב שלי לא זז אין לי אינטרנט כמעט הוא טוען את הדף איזה 5 דקות עד שהגעתי לפורום כאן יצא לי העצבים !!! מחקתי דברים הכול עסיתי סריקות כלום לא עוזר מקווה שאני לא יצתרך לפרמט

עזרההה בבקשה !!! אף אחד לא הצליח לעזור לי מקווה שתעזרו לי ודרך הגב יש לכם אחלה פורום !!!!

פורסם

תתקין את התוכנה Remote Administrator 2.1 ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.

(הקובץ המתואר[ADMDLL.dll] שייך לתוכנה הנ"ל. כנראה שעשית הסרה לא טובה של התוכנה, או שהקובץ נפגם וגרם לבעיות אחרות. התקנה מחדש של התוכנה עשוייה לעזור)

פורסם
  • מחבר

ממש אתר נהדר יש לכם פהה!!  תודה שהעברתה לי את הודעה לי ידעתי שזה לא קשור לכאן

מה זאת התוכנה הזו?? Remote Administrator 2.1

מה היא עושה ומאיפה אפשר להוריד אותה ??

פורסם
  • מחבר

תוכנה לשליטה על המחשב מרחוק ?@?@? למה אני צריך אותה ???@?@

פורסם

אתה לא צריך אותה.

כנראה שהתוכנה הזאת הייתה מותקנת אצלך בעבר, או שפשוט פרצו לך למחשב(האקרים יכולים לעשות שימוש לרעה בתוכנה הזאת)

בקיצור, אתה צריך את הקובץ הזה לפעולה תקינה של מס' תוכנות(כנראה שהוא גרם בעקיפין לבעיות עם תוכנות אחרות)

אז תתקין את התוכנה, ותסיר אותה בצורה מסודרת(לפני שאתה מסיר אותה, תבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני ינסה להתקין מחדש אותה ולמחוק אותה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זה לא עוזר :-[ :-[ :-[ :-[

פורסם

תתקין פיירול ותראה,אולי זה איזה סוג של מזיק.

אני ממליץ לך על Sygate FireWall Personal החינמי.

פורסם

יש לך אנטי וירוס. פיירוול ואנטי רוגלות, כולן מעודכנות ועשית איתן סריקות?

אם זה לא עזר:

תנסה את התוכנה REGISTRY MECHANIC לניקוי וטיפול ברג'יסטרי(תבדה שקודם כל עשית  ליפני כל טיפול/ניקוי SYSTEM RESTORE POINT), היא אומנם עולה כסף, אבל אתה פשוט יכול להתקין אותה, לשמור על הקובץ התקנה, וכשנגמר הזמן (15 יום נראה לי או 15 הבעיות הראשונות) אז תמחק אותה (תבדא שכבר היא מחקה את מה שיכולת, וכמובן אל פשוט תמחוק, תבדוק את מה שאתה מוחק, תקראה, תמצא שמות מוקרים...) ותתקין מחדש...

עריכה:

גם יוכלו להציא לך את התוכנה REGISTRY משהו, היא פחות ידידות אבל למשתמש המנוסה היא אחלה של תוכנה= ישר ולעניין ;D)

:xyxthumbs:^^ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי שזה וירוס או משהו הוא מציג לי הודעה שגיאה שקובץ services.exe חסר ובגלל שהוא חסר התוכנות לא עולות והוא נותן לי תמיד שגיאות

איך אני יחזיר אותו ?.

פורסם

תכניס את הדיסק התקנה המקורי של הווינדוס למחשב

התחל-> הפעלה sfc /scannow

אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

אין לי את הדיסק  :-[ :-[ :-[ :-[

נראה לי שהפתרון הוא לפרמט  :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

up

הבעיה לא נפתרה עדין :'( :'( :'(

פורסם

קודם כל לא להקפיץ!

ושנית כל אם אין לך רישיון חוקי של ווינדוס אז רד לחנות מחשבים הקרובה ותקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים