פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים תקנה כרטיסי רשת USBומה זה יעזור לו בדיוק? איך נקודת הגישה תתחבר למודם שלו?אתה צריך לחבר את המודם לנקודת הגישה, לקנות עוד כרטיס רשת למחשב (לעבוד עם כרטיס רשת אלחוטי ממרחק 0 זה ממש מיותר, במיוחד שעוד לא קנית את כרטיסי הרשת האלחוטיים) ובמחשב השני לקנות כרטיס רשת אלחוט, כשמומלץ יותר PCI מאשר USB.אבל, וזה אבל די גדול, שים לב שנקודת גישה זה לא נתב, אלא SWITCH אלחוטי למעשה, ולא בטוח בכלל שהיא תומכת בסוג החיבור שלך לאינטרנט. איזה נקודת גישה קנית?
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים מחבר ומה זה יעזור לו בדיוק? איך נקודת הגישה תתחבר למודם שלו?אתה צריך לחבר את המודם לנקודת הגישה, לקנות עוד כרטיס רשת למחשב (לעבוד עם כרטיס רשת אלחוטי ממרחק 0 זה ממש מיותר, במיוחד שעוד לא קנית את כרטיסי הרשת האלחוטיים) ובמחשב השני לקנות כרטיס רשת אלחוט, כשמומלץ יותר PCI מאשר USB.אבל, וזה אבל די גדול, שים לב שנקודת גישה זה לא נתב, אלא SWITCH אלחוטי למעשה, ולא בטוח בכלל שהיא תומכת בסוג החיבור שלך לאינטרנט. איזה נקודת גישה קנית?רגע איך אני יתחבר לכרטיס רשת רגיל אין לי מקום לחיבור?יענו לחבר את המודם לנקודת גישה ומה אז אני לא רוצה לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטים...
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים אם הייתה שואל לפני שקנית היינו אומרים לך לקנות נתב אלחוטי ולא נקודת גישהכרגע יש לפניך שלוש אפשרויותהאחת לנסות להחליף את הנקודת גישה בנתב אלחוטיהשניה לקנות מתג לחבר את המתג למודם ומהמתג לצאת לנקודת גישה ולמחשבהשלישית לקנות כרטיס אלחוטי לכל המחשבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.