עבור לתוכן

רשת אלחוטית באמצעות נקודת גישה

Featured Replies

פורסם

קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?

פורסם

תקנה כרטיסי רשת USB

פורסם

תקנה כרטיסי רשת USB

ומה זה יעזור לו בדיוק? איך נקודת הגישה תתחבר למודם שלו?

אתה צריך לחבר את המודם לנקודת הגישה, לקנות עוד כרטיס רשת למחשב (לעבוד עם כרטיס רשת אלחוטי ממרחק 0 זה ממש מיותר, במיוחד שעוד לא קנית את כרטיסי הרשת האלחוטיים) ובמחשב השני לקנות כרטיס רשת אלחוט, כשמומלץ יותר PCI מאשר USB.

אבל, וזה אבל די גדול, שים לב שנקודת גישה זה לא נתב, אלא SWITCH אלחוטי למעשה, ולא בטוח בכלל שהיא תומכת בסוג החיבור שלך לאינטרנט.

איזה נקודת גישה קנית?

פורסם

אתה צריך להפוך את המודם לנתב

ואז לשים כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים

פורסם
  • מחבר

ומה זה יעזור לו בדיוק? איך נקודת הגישה תתחבר למודם שלו?

אתה צריך לחבר את המודם לנקודת הגישה, לקנות עוד כרטיס רשת למחשב (לעבוד עם כרטיס רשת אלחוטי ממרחק 0 זה ממש מיותר, במיוחד שעוד לא קנית את כרטיסי הרשת האלחוטיים) ובמחשב השני לקנות כרטיס רשת אלחוט, כשמומלץ יותר PCI מאשר USB.

אבל, וזה אבל די גדול, שים לב שנקודת גישה זה לא נתב, אלא SWITCH אלחוטי למעשה, ולא בטוח בכלל שהיא תומכת בסוג החיבור שלך לאינטרנט.

איזה נקודת גישה קנית?

רגע איך אני יתחבר לכרטיס רשת רגיל אין לי מקום לחיבור?יענו לחבר את המודם לנקודת גישה ומה אז אני לא רוצה לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטים...

פורסם

אם הייתה שואל לפני שקנית היינו אומרים לך לקנות נתב אלחוטי ולא נקודת גישה

כרגע יש לפניך שלוש אפשרויות

האחת לנסות להחליף את הנקודת גישה בנתב אלחוטי

השניה לקנות מתג לחבר את המתג למודם ומהמתג לצאת לנקודת גישה ולמחשב

השלישית לקנות כרטיס אלחוטי לכל המחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים