עבור לתוכן

xbox 360 ?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודיע מה כרטיס המסך שיש ב XBOX 360 ?

פורסם

זה שבב של ATI עם 48 צינורות מאוחדים וליבה נוספת שאחראית רק לAA, אתה יכול להשוות אותו לX1800XT עם 38~ צינורות שיידרים וב100-50 מגה הרץ יותר.. ובלי הליבה הנוספת.

פורסם

כמה פתאטי היה לראות את האמריקאים חסרי החיים ישנים בשקי שינה מול בתי הכל-בו כדי להיות ראשונים לקנות איזהשהי קופסה שבעוד חצי שנה מחירה ירד בחצי

פורסם

זה לא החלק הפטתי

החלק הפטתי הוא שהם חיכו ליד החנויות כדי לקנות את הקונסולות

ובסוף גילו שבכלל לא נותרו עוד קונסולות בחנויות

;D [למי שלא יודע-בכל ארה"ב יש מכה קשה-הביקוש היא בערך פי 10 מההיצע,כמעט לאף חנות לא נותר קונסולות והאספקה ממש איטית...יש מצב שאנשים שרוצים לקנות את הקונסולה עכשיו בארה"ב יאלצו לחכות מספר ימים עד מספר שבועות כדי להשיג אחת כזו]

פורסם

האמת נשבר לי הז**ן כבר מהמחשב כל פעם בעיה אחרת רק אתמול ניסתי לשחק בNFS:MW החדש ומשום מה המכונית התעקשה לפנות שמאלה כל הזמן

אחרי שחיברתי את ההגה אז היא החליטה שהיא נוסעת ישר ושמאלה :bash:

כל פעם בעיות אחרות עם דריוורים\חומרה\ווינדוס\עדכונים ושיט ... (רק עכשיו לדוגמה חצי מהזיכרון שלי נמצא בדרך לארה"ב להחלפה) נראה לי שבפעם הבאה אני ילך כבר על איזה פוסי 3 ... הבעיה היא שסגנון המשחקים שם שונה

שלא נדבר על השליטה בהם ... אני אוהב יותר אסטרטגיה(שאין שם) וFPS שזה לא נוח עם גו'יסטיק :s07:

אין מצב שיוציאו לזה מקלדת ועכבר ? זו תהיה הקונסולה האולטימטיבית ! .

פורסם

ל360 אפשר לחבר מקלדת+עכבר

אבל מישחקי FPS בקונסולות מסריחים ביגלל או כיוון אוטומטי או כוונת גדולה מידי ועכבר לא יעזור כל כל

לאומת זאת לרוולושן יהיה שלט מצוין לFPS ואולי לו יהיה באמת מישחקי FPS ברמה של המחשב

אסטרטגיה זה תחום לא נפוץ בקונסולות ואני לא חושב שיהיה בעתיד הקרוב לא משנה השליטה אני מיתכוון ליקנות קונסולה בעתיד בלי קשר למחשב

כרגע אני מעדיף את נינטנדו כי אמור להיות לרוולושן מחיר מצוין

פורסם

קצת חשבתי על זה, הרי יש לדבר הזה כרטיס Rad... אז למה לא קוראים לזה XBOX2π?!

:screwy:

פורסם

ל- ps 3 יהיה כרטיס מסך בכוח של שני - geforce 6800 ultra !!!

פורסם

נו יותר חלש בכוח מאשר הכרטיס של XBOX360 אחחח אני רוצה איזה קונסולה האחרונה שהייתה לי הייתה PS משנת 97 חחח :smile1:

פורסם

הייתה כתבה ישראלית שלפיה כרטיס המסך של ה-ps3 הרבה יותר חזק מ-x360 !!

כשאמצא את הלינק אני ישים אותו...

פורסם

וואלה צודק גם פתאום נזכרתי בזה שם אתה צודק חוץ מזה יש לקונסולות האלה אותו מעבד 3 גיגה הרץ כאילו כל אחד 3 גיגה ככה אני זוכר היה כתוב לפני שנה בערך...

וואלה בכלל קונסולה עברה אופטימזיה למשחקים בלבד והיא פי 4 יותר חזקה מכל מחשב שיהיה לפוחת בתקופה של 3-4 שנים הקרובות אחחח

פורסם

לPS3 בטוח יש מעבד אחר שניקרא תא בתירגום חופשי לעיברית ולרוולושן גם כניראה יהיה מעבד אחר אבל סך הכל כל הקונסולות

האלה אמורות להיות מאוד חזקות הבעיה של ה360 שהגירסה הנורמלית (גירסה שמגיע ביחד עם ארד דיסק)עולה 400 $ בחול

וכל דבר קטן עולה הרבה כסף אפילו לשחק אונלין במישחקים רגילים עולה 50 $ לשנה וחיבים מנוי

אני אישית חושב שאחרי התחלה טובה ה360 תיפול בגדול כי לנינטנדו תהיה קונסולה הרבה יותר זולה ולסוני תהיה קונסולה באותו מחיר בערך

אבל יש להם קהל גדול שיקנה רק PS3

ודבר אחרון יש הרבה דיווחים על תקלות ב360 והרבה מישחקים קיבלו ביקורות נמוכות שזה כבר לא סימן טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים