פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אז תגיד, מהשאלה המקורית שלך נראה שציפית להיות לוחם, "קצין בגולני\גבעתי"..אם זה שווה את זה או לא (ברור שלא) זאת לא היתה השאלה..
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מצטער פשוט חשבתי אם זה יהיה שווה את זה פשוט אמרתי לעצמי שאם אני מיועד קרבי אז לפחות משהו טוב, לא קרבי מהזבל שנותנים לך...אז אם גם זה לא שווה אז אוקיי נבדוק כבר מה יהיה ביום הגיוס..חח
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אם אתה רוצה לעשות דבריים מעניינים לך או לגולני או לגבעתי..(לסיירות שם ולא לגדודים!!!!..)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר הלו הלו מה גנבת לי את האשכול :o מה אפסנאי :o ממתי אפסנאי צריך קב"א מינימום 54 ?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים בשביל להיות קצין צריך 52 ומעלה..(יש כאלה עם 51 אבל הם נקראים חריגים וצריכים אישור/המלצות מיוחד..)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יש קצינים עם קב"א יותר נמוך מ-51. אני שמעתי על אחד עם קב"א 49 והוא קצין. ואכן צריך להיות חריג קצונה בשביל להתקבל לקורס קצינים עם כזה קב"א.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר WTF חבר שלי אמר לי שהמינימום לקצונה זה 54... בכל מקרה, זה הגיוני שיהיה אפסנאי קצין ?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים כנראה לא בדיוק אפסנאי, אבל בהחלט יכול להיות קת"ח (קצין תחזוקה) או קצ"י (קצין ציוד ייעודי).
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר כנראה לא בדיוק אפסנאי, אבל בהחלט יכול להיות קת"ח (קצין תחזוקה) או קצ"י (קצין ציוד ייעודי).כןןן פעם זה היה נקרא קת"ח היום זה נקרא קצין לוגיסטיקה, מה בדיוק קת"ח עושה ?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים לא אוהב ת'קטע של קצונה יעודית. לדעתי זה ניצול מגעיל של צעירים מלאי מוטיבציה. בהתחלה תתגייס, תבדוק איך אתה בכלל מסתדר במסגרת ורק אחר כך, אם עדיין תרצה, תצא לקצונה.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים כןןן פעם זה היה נקרא קת"ח היום זה נקרא קצין לוגיסטיקה, מה בדיוק קת"ח עושה ?מחלק צלחות חד-פעמיות.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים קת"ח / קצין לוגיסטיקה זה מי שאחראי על האפסנאות.(הוא מזמין ציוד, אחראי על התקציב, מפקד על האפסנאים וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.