פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אני ממליץ לך על קסורו HSD 415 ב700 שקל הוא אחלה נגן +הוא כמו MV2P כלומר שאתה לא חייב דיסק עם תרגום מובנה ,אתהצורב דיסק עם תרגום וסרט נפרדים ומגדיר לו מה הכתוביות והוא מצמיד אותם לסרט (שימושי ביותררר)
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אני ממליץ לך על קסורו HSD 415 ב700 שקל הוא אחלה נגן +הוא כמו MV2P כלומר שאתה לא חייב דיסק עם תרגום מובנה ,אתהצורב דיסק עם תרגום וסרט נפרדים ומגדיר לו מה הכתוביות והוא מצמיד אותם לסרט (שימושי ביותררר) ??? זה מה שכל נגן DIVX עושה..
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים לא ניראה לי שכל דיויאיקס עושה את זהאתה מתכוון לכך שצורבים את הסרט והכתובית ביחד על אותו דיסק והמכשיר מזהה אותם ומנגן את הסרט עם כתוביות?!אם כן אז צא מהבועה, כל נגן דיוקס שתומך בכתוביות בעברית עושה את זה כמו גדול.ושוב אני לא יודע לגבי הנגנים של קסורו אבל אני חושב שפיוניר חברה יותר מוערכת ואמינה, חוצמזה שחבל להוסיף כסף על קסורו כשתוכל לקבל עולם במלואו במחיר של 650 שקל.
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים לא כל דיויאיקס עושה את זה בדוק...לא אומר שהפיוניר רע פשוט לי יש קסורו ואני מרוצה אז המלצתיולהוא שהמליץ על הקסורו 4000 אז תסתכל באתר ותיראה שהוא יגיע לארץ רק ביולי
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים מחבר תודה על התשובות.שאלה נוספת הנגנים הללו - איזה פורמט כתוביות מועדף עליהם .srt sub ... ?
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אתה מתכוון לכך שצורבים את הסרט והכתובית ביחד על אותו דיסק והמכשיר מזהה אותם ומנגן את הסרט עם כתוביות?!אם כן אז צא מהבועה, כל נגן דיוקס שתומך בכתוביות בעברית עושה את זה כמו גדול.ושוב אני לא יודע לגבי הנגנים של קסורו אבל אני חושב שפיוניר חברה יותר מוערכת ואמינה, חוצמזה שחבל להוסיף כסף על קסורו כשתוכל לקבל עולם במלואו במחיר של 650 שקל.לא כל DIVX עושה את זה וגם אני יחזק ויאמר שרוב ה-DIVXשים לא עושים את זה. רוב הדיבקסים באים עם אפשרות עדכון אבל לא באים מהייצור עם קורא SRT או לא יודע מה בנפרד... לכן כשהולכים לקנות צריך לבדוק שאכן על הקופסא מצויין את שמות ה-SUB שהוא קורא בניפרד.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר חברים - תודה.מה לגבי הנגן הזול הזה ? DVD APEX DVX 811 ?לפי הביקורות ב-zap הוא נראה ממש מוצלח בקטגורית המחיר שלו .... 324 ש"ח ...
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים הי,קניתי את ה apex ב 261 שקל בolsaleבתור מכשיר נוסף (יש לי גם את ה PIONEER 575? משתש בן כנגן DVDA ו SACD) הוא בסדר גמור תמורה מלאה תמורת הכסף.לגבי האופציה של לקרא תרגום ששמו לא כשם הסרט גם הפיוניר וגם ה אפקס עושים את זה למרות שאני לאמבין למה זה נכנס כשיקול.במידה ואתה מחפש נגן DIVX לך ה APEX זה מספק, במידה ואתה מחפש מכשיר שיתן ל ך גם ביצועי אודיו סבירים+ןDVD לך על הפיוניר, בנוסף תקופת האחריות על הפיוניר יותר גבוה.תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.