עבור לתוכן

נגן DVD קורא Divx + כתוביות בעברית בטווח מחיר של עד 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה המומלץ ביותר כיום ?

פורסם

Pioneer 383, הכי טוב בתחום והוא נמכר בסביבות ה650 שקל אם אני לא טועה. :xyxthumbs:

פורסם

אני ממליץ לך על קסורו HSD 415 ב700 שקל הוא אחלה נגן +הוא כמו MV2P כלומר שאתה לא חייב דיסק עם תרגום מובנה ,אתה

צורב דיסק עם תרגום וסרט נפרדים ומגדיר לו מה הכתוביות והוא מצמיד אותם לסרט (שימושי ביותררר)

פורסם

אני ממליץ לך על קסורו HSD 415 ב700 שקל הוא אחלה נגן +הוא כמו MV2P כלומר שאתה לא חייב דיסק עם תרגום מובנה ,אתה

צורב דיסק עם תרגום וסרט נפרדים ומגדיר לו מה הכתוביות והוא מצמיד אותם לסרט (שימושי ביותררר)

??? זה מה שכל נגן DIVX עושה..

פורסם

לא ניראה לי שכל דיויאיקס עושה את זה

פורסם

תוסיף עוד 100 ש"ח וקנה את קסורו 4000 החדש. זה אמור להיות נגן מעולה.

פורסם

לא ניראה לי שכל דיויאיקס עושה את זה

אתה מתכוון לכך שצורבים את הסרט והכתובית ביחד על אותו דיסק והמכשיר מזהה אותם ומנגן את הסרט עם כתוביות?!

אם כן אז צא מהבועה, כל נגן דיוקס שתומך בכתוביות בעברית עושה את זה כמו גדול.

ושוב אני לא יודע לגבי הנגנים של קסורו אבל אני חושב שפיוניר חברה יותר מוערכת ואמינה, חוצמזה שחבל להוסיף כסף על קסורו כשתוכל לקבל עולם במלואו במחיר של 650 שקל.

פורסם

לא כל דיויאיקס עושה את זה בדוק...

לא אומר שהפיוניר רע פשוט לי יש קסורו ואני מרוצה אז המלצתי

ולהוא שהמליץ על הקסורו 4000 אז תסתכל באתר ותיראה שהוא יגיע לארץ רק ביולי

פורסם

הוא הגיע לארץ לפני מספר חודשים ומחירו עומד על 890 ש"ח.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

שאלה נוספת הנגנים הללו - איזה פורמט כתוביות מועדף עליהם .srt sub ... ?

פורסם

אתה מתכוון לכך שצורבים את הסרט והכתובית ביחד על אותו דיסק והמכשיר מזהה אותם ומנגן את הסרט עם כתוביות?!

אם כן אז צא מהבועה, כל נגן דיוקס שתומך בכתוביות בעברית עושה את זה כמו גדול.

ושוב אני לא יודע לגבי הנגנים של קסורו אבל אני חושב שפיוניר חברה יותר מוערכת ואמינה, חוצמזה שחבל להוסיף כסף על קסורו כשתוכל לקבל עולם במלואו במחיר של 650 שקל.

לא כל DIVX עושה את זה וגם אני יחזק ויאמר שרוב ה-DIVXשים לא עושים את זה. רוב הדיבקסים באים עם אפשרות עדכון אבל לא באים מהייצור עם קורא SRT או לא יודע מה בנפרד... לכן כשהולכים לקנות צריך לבדוק שאכן על הקופסא מצויין את שמות ה-SUB שהוא קורא בניפרד.

פורסם
  • מחבר

חברים - תודה.

מה לגבי הנגן הזול הזה ? DVD APEX DVX 811 ?

לפי הביקורות ב-zap הוא נראה ממש מוצלח בקטגורית המחיר שלו .... 324 ש"ח ...

פורסם

הי,

קניתי את ה apex ב 261 שקל בolsale

בתור מכשיר נוסף (יש לי גם את ה PIONEER 575? משתש בן כנגן DVDA ו SACD) הוא בסדר גמור תמורה מלאה תמורת הכסף.

לגבי האופציה של לקרא תרגום ששמו לא כשם הסרט גם הפיוניר וגם ה אפקס עושים את זה למרות שאני לא

מבין למה זה נכנס כשיקול.

במידה ואתה מחפש נגן DIVX לך ה APEX זה מספק, במידה ואתה מחפש מכשיר שיתן ל ך גם ביצועי אודיו סבירים+

ןDVD לך על הפיוניר, בנוסף תקופת האחריות על הפיוניר יותר גבוה.

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים