עבור לתוכן

משלחות תיכון לשהייה בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'.

האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה..

אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה.

בתודה.

פורסם

נשמע חבל"ז 8) הזדמנות לגור בארץ אחרת כמה חודשים :D

הסיט סיטרכ + $ 3,650 תינכותה תולע
רק טיפונת יקר...
פורסם

תמיד יש גם פרוייקט "שגרירים צעירים". הייתי שם שנתיים, אירחתי חברה' מגרמניה וארה"ב אבל לא נסעתי להתארח עם המשלחת, נסעתי לבד.

זה דיי כיף כי במסגרת הפרוייקט אתם גם נוסעים לטיולים מגניבים בכל מיני מקומות וגם למשל אתם מתארחים בכפר-חבד, חחח. שם הם נותנים לך וודקה במקום יין קידוש בבית כנסת, פחחח! ;D

יש גם טיול לים המלח והמצדה יחד עם המשלחות מחו"ל. אני עדיין זוכרת לפני 7שנים משלחת מגרמניה אחת שמנה כזאתי קוראים לה "היידי" מביאה קפיצה למים "ספלוש!" וירדו גובה המים והיא "Die WATER ist Great!". מצחיק לראות איך שזרים לא קולטים איך אי אפשר לטבוע במים האלו...

פורסם

עברתי את זה כבר אבל באנגליה,

היה נהדר וכייף חיים

פשוט גדול

תלך על זה.

פורסם

בכיתה יא בערך יש את תוכנית ברונפמן. המטרה היא זהה מאוד. תשאל על זה את היועצת של השכבה שלך אם אתה ביא.

פורסם
  • מחבר

אני בי"א ואברר בקשר לתוכנית ברונפמן מחר.

מה בדיוק ההבדלים בין שתי התוכניות?

פורסם

1) פחות זמן.

2) ימי גיבוש לפני הנסיעה.

3) מיונים.

4) תשלום(לא נראה לי שמשלמים שם).

פורסם

למה בחייים שלי לא שמעתי על זה ופתאום אני שומע על זה פעמיים ביום!?

נשמע שווה!! גמני רוצה!!

פורסם

כן גם כשאני הייתי בי"א היתה תכנית כזאת. בזמני ביקשו גם אבחון פסיכולוגי בנוסף לכל הדברים. באתי לבקש במרפאה הפסיכולוגית בעיר והדפוקים האלו עשו משהו אחר ותקעו אותי סתם כמה שבועות עד שכבר נסגרה ההרשמה. איזה בעסה.

פורסם

אני גר עכשיו בארה"ב לתוכנית הזאת קוראים פה לפחות

exchange students

תוכנית שבה אתה נוסע למשפחה מארחת בארה"ב ומי אחר ממשפחה אחרת נוסע לישראל עכשיו אתה יכול ללכת לסימסטר או לשנה זה בסה"כ תוכנית שאתה בודק אפשרויות חדשות ופותח עוד על מיני אפשרויות ת בתוכנית אתה מקבל כל מיני הטבות מהבית ספר וכל הבית ספר דואג לך וכל מיני זה חוויה לא נורמלית

אבל אני לא חלק מהתוכנית אני עברתי לתמיד (ככה נראה בנתיים) ואני יודע שאצלנו יש איזה 5 אנשים כאלה והם מקוראיה,תילאנד,גרמניה,ברזיל עכשיו אחותי מסתובבת איתם אני עם האמריקאים :xyxthumbs:

ובגלל שאתה חלק מהתוכנית אתה מקבל למשל כרטיסים למחקי בית ספר, הנחה בקפיטריה וכל מיני

ושמעתי שגם הילדים האלה עושים מסיבה של כמה בתי ספר עם כל התלמידם האלה

זה פשוט שווה בטירוף אם אתה מחליט למה שלא תחליט לבוא לMichigan Grand Rapids לבית ספר Northview נסדר לך כמה קומבינות פה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים