פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים שלום לכולם מכווה שתעזרו ליאז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6כרטיס מסך FX5200ו512 ראםכאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלקמה הבעיה????תודה על העזרה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים 1-למה לא כתבת מה הבעיה?2-אין לך מחשב חזק3- אם הבנתי נכון הסרטון של הלוגו לא זז לך חלק (נו באמת...), זה יכל להיות קשור לדברים אחרים חוץ מחומרה (כמו עומס על הזיכרון, קודאקים ודברים אחרים).
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר הרי אמרתי לכם שהמחשב שלי כמו מחשב של חבר שלי ויש לנו אותו מחשבים ואותם נתונים ותאמינו זה מספיק בשביל המשחק הזהרק לא שהסרטון זז לאט אלה שהוא נתקע! המחשב נתקע!!!! וזה לא רק במשחקים האלה אלה יש עוד כמה שנתקעו ככה אבל איכשהו הצלחתי לשחק פה אני בכלל לא הגעתי לתפרית של המשחק!!!!!אז מה יכולים להיות הפתרונות??
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים 1.תאמין לי שזה לא מספיק למשחק הזה..2.זה שיש לכם אותה החומרה זה עדיין לא אומר שתקבלו את אותם הביצועים זה תלוי ב: תוכניות שרצות ברקע באותו הזמן, נפח הדיסק, גירסאות דרייברים וכו'..
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אין לי שום תןכנה מיותרת שרצה!!! יש לי 120 גיגה בייטאיזה דריברים אני צריך להתקין??
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים תראה, לא הגיוני שהמשחק ירוץ חלק על 512 מגה אפילו עם 6800GT.....זה פשוט לא אפשרי (גם nfsu2 לא זז חלק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.