עבור לתוכן

מישהו מכאן מחובר לטלפון של הוט? יש לי כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

התקשרתי היום להוט והם הציעו לי 2000 דקות ב-45 ש"ח כל חודש. אחרי שאני מסיים לדבר 2000 דקות בחודש אני אתחיל לשלם 7 אג' על שיחות מקו ביתי לקו ביתי אחר, ו-44 אג' מקו ביתי לסלולרי (שיחות סלולרי אגב לא כלולים ב-2000 דקות שבמבצע).

מבחינת המחיר, נראה לי שהוא דומה לשל בזק, אולי טיפה יותר זול אבל לא משהו משמעותי. אבל איך הקו של הוט מבחינת תקלות?

השיחות נשמעות בצורה סבירה? יש תקלות, בעיות שונות?

פורסם

קודם כל, המחיר הוא חמישית מהמחיר של בזק.

השיחות הן בדיוק באיכות של בזק, רק שקורה פעם ב... שיש תקלות ואז הטלפון לא זמין לכמה דקות. (זה קרה מספר פעמים במשך חצי שנה שאני מחובר אליהם.)

דבר שני, אתה מתחבר עם מודם, מודם אחד לכל הבית. לכן, במקרה של הפסקת חשמל אין טלפון.

ושוב, לבזק אנחנו שילמנו בסביבות ה-500 שקלים בחודש, ול-HOT אנחנו משלמים בסביבות ה-100 שקלים, תעשה את החשבון בעצמך.

בנוגע ל-2000 דקות שיחה, אין סיכוי שבעולם שאתה תשתמש בהם בחודש, אלא אם כן אתה מדבר בלי הפסקה.

לסיכום, בהרבה יותר משתלם מהקו של בזק, הקו של בזק יותר מקצועי ואין בו תקלות, הקו של HOT פחות מקצועי עם תקלות מדי פעם. (אבל זה במגמת שיפור, בהתחלה היו יותר תקלות ועכשיו כבר חודש שלא הייתה נפילה בקו.)

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

חלק אומרים שהשירות טוב מאוד, ויש רק מדי פעם תקלות שלא ממש מפריעות (שלא לדבר על המחירים שיותר זולים), וחלק אומר שהשירות גרוע מאוד, תקלות 24/7, מתחרטים על היום שבו התחברו לטלפון של הוט וכו' :-\.

בכל מקרה, נראה לי שאקח את הסיכון ואנסה בעצמי את השירות של הוט בטלפון. מחר נציגה שלהם אמורה ליצור איתי קשר, אתאם איתה את מועדי ההתקנה וכו'.

תודה לכם על העזרה :).

פורסם

אני מחובר עם קו של הוט ולדעתי זה שווה לעבור...

כן יש תקלות לפעמים אבל בדרך כלל הם נפתרות די מהר ואם הם לא נפפתרות אחרי שיחה עם שירות לקוחות הם יפתרו...

אתה תחסוך הרבה כסף אחרי שתעבור להוט... בבזק גם אם אתה לא מדבר יש דמי שימוש קבועים שזה כבר כמעט כמו התשלום על 2000 דקות בהוט... אני לא יודע כמה עולה מבזק לפלאפון אבל אני חושב שזה בערך אותו הדבר...

פורסם

האם אפשר להשתמש בטלפונים הקיימים בקווים של הוט?

כלומר טלפון שאני משתמש בו עכשיו לבזק

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוט מספקת לך טלפון, לא?

בכל מקרה, יש לי טלפון אלחוטי, זה יהיה מאוד לא נוח לחזור לאחד חוטי במקרה והוט מספקת את הטלפון. אבל אפשר להסתדר עם זה :).

עריכה:

התקשרתי לבזק וביררתי לגבי עלות השיחות. המוקדנית אמרה לי שעלות שיחה מבזק לסלולרי 44 אג' לדקה, בדיוק כמו בהוט. אני משער שעלות שיחה מבזק לבזק כמו הוט גם כן (שכחתי לשאול) 7 אג' לדקה. אז מבחינת עלויות השיחות, אין שום הבדל בין החברות.

הוט יותר זולים רק בגלל ה-2000 דקות בחודש שעולות רק 45 ש"ח, והעובדה שלא משלמים דמי שימוש. בעצם החשבון יוצא יותר זול בהרבה, וזאת עוד סיבה "להסתכן" ולנסות את השירות של הוט, כי ממש נמאס לנו לשלם 700 שקל כל חודש לשיחות בבזק :-X.

פורסם

הוא לא מספקת טלפונים הטלפון שיש לך עכשיו עם בזק יעבוד גם עם הוט

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת :)

פורסם

הקו הזה בעיקר משתלם לאנשים שמדברים הרבה מבזק לבזק, אם אתה מדבר הרבה מבזק לבזק אתה יכול לחסוך מאות שקלים בחודש אם תעבור ל-HOT. :yelclap:

ממה שידוע לי, באיזור המרכז התשתית של HOT היא טובה מאוד, יש כניראה בעיות במקומות שהם לא במרכז.

יש לי כמה חברים שהם ב-HOT וגרים לידי ועובד אצלהם מעולה. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים