פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר ווינדוס XP אין לי SP2 למרות שיש לי אפשרות להתקין בווינדוס UPDATE.. להתקין?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים כבר בעיה,בכל אופן אני לא זוכר אם יש את הופציה הזאת גם בלי SP2,בדפדפן למעלה Tools->manage add-onsתבדוק אם יש.כמובן שעדיף שהכל יהיה מעודכן..
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים כמו שחשבתי,בכל אופן אני ממליץ לך בתור בתחלה לעדכן לSP2 ,למעלה יש אשכול שיעזור לך לעשות את זה.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר למה אני צריך עזרה בשביל להתקין את זה? ???אני פשוט מתקין את זה דרך ה WINDOWS UPDATE
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש לך גרסה לא חוקית של Windows, אתה לא יכול להתקין..הפתרון היחיד בשבילך זה לעשות שחזור מערכת.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים נימאס לי כבר לנסות לעזור לאנשים שלא עוזרים לעצמםכל פעם אני נופל על איזה דרייק שלא מסוגל ללכת לקנות וינדוס חוקי ולהתקין את כל רכיבי ההבטחהפשוט אנשים פה מבזבזים את הזמן איתכםוחבל.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר נימאס לי כבר לנסות לעזור לאנשים שלא עוזרים לעצמםכל פעם אני נופל על איזה דרייק שלא מסוגל ללכת לקנות וינדוס חוקי ולהתקין את כל רכיבי ההבטחהפשוט אנשים פה מבזבזים את הזמן איתכםוחבל.דרייק? את העצבים תשמור לעצמך אל תוציא אותם עלי.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים לא מוציא עליך את העצביםאתה חמוד אתהאני פשוט לפעמים לא יכול לסבול גנבים ושודדיםלא אישי, תמשיך בשלך.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר לא לכולנו יש כסף מיותר להוציא על דיסק של ווינדוס מקורי.בכל מקרה, אין שום דרך לסדר את הבעיה שלי בלי לפרמט?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים לא לכולנו יש כסף מיותר להוציא על דיסק של ווינדוס מקורי.בכל מקרה, אין שום דרך לסדר את הבעיה שלי בלי לפרמט?תנסה שחזור מערכת..
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים לא לכולנו יש כסף מיותר להוציא על דיסק של ווינדוס מקורי.בכל מקרה, אין שום דרך לסדר את הבעיה שלי בלי לפרמט? אין שום דרך(חוקית) לפתור את זה.תחסוך כסף ותקנה ווינדוס מקורי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.