עבור לתוכן

הרכבה עצמאית של מחשב - האם כדאי להזמיןן מוכן בגלל בעיות אפשריות?

Featured Replies

פורסם

::)אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים?

כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט?

לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

:hi:

פורסם

ההרכבה של המחשב לא מסובכת

בערך 15 דקות למי שמבין ומקסימום שעתיים בפעם הראשונה

בקשר לחנויות אז אסור להמליץ כאן על חנויות (תקרא את חוקי הפורום)

פורסם

כדאי. והרבה יותר זול

פורסם

ושייך לפורום כללי ולשם מועבר

פורסם

זמן ההרכבה תלוי גם בכמה שאתה מוכן להשקיע. אם נגיד תחליט לסדר חוטים אז זה יקח יותר מזן מאשר ללא הסידור.

פורסם

אני לפני כ-3 שנים עשיתי את ההרכבה הראשונה שלי, זה לקח לי מלא מלא זמן, ונתקלתי בכל מיני בעיות מתסכלות (רובן לא באשמתי, למשל זכרונות שלא תאמו ללוח).

התגובה הראשונית שלי היתה - "חבל שלא שילמתי על הרכבה, עכשיו הייתי עם ראש שקט".

אבל לאחר מכן הבנתי שזו טעות.

דבר ראשון למדתי מה זה אומר להרכיב מחשב מ-0 (שיחקתי לפני כן עם הרכבות של רכיבים בודדים וכו').

דבר שני קיבלתי את הסיפוק מהעובדה שיש לי מחשב שאני הרכבתי לחלוטין, ואני יודע לאן כל כבל בו הולך ואיזה דגם בדיוק כל רכיב, ואיך הוא מונח.

מעבר לזה הצלחתי לבסוף לנתח את התקלות. ואפילו נהניתי מהתהליך בסיכומו של עניין.

עוד היבט - ככה אתה בטוח שלא עובדים עליך, ושכל הרכיבים נמצאים במקומם.

מצד שני - אם יהיו תקלות ברכיבים אתה תצטרך להבין לבד מה התקלה. עד כמה שהבנתי, אם חנות מרכיבה לך ויש תקלה כלשהי אתה פשוט נותן להם את המחשב, בלי לחשוב למה ומה קרה... אבל אני לא חושב שצריך לפחד מזה.

בכל אופן לדעתי - לך על זה. תפנה לך כמה שעות (להרכבה + התקנה ראשונית של מערכת הפעלה), ותהנה מהחוויה. זה יתן לך יותר בטחון לפעם הבאה.

לא חושב שתצליח להסתבך יותר מידי. ועם לוח האם בא ספר הדרכה די מקיף בדר"כ. פשוט תעקוב אחרי ההוראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים