עבור לתוכן

השקעות בבורסה

כמה מחברי הפרום משקיע בבורסה? 1,197 הצבעות

1. 1. כמה מחברי הפרום משקיע בבורסה?

• משקיע דרך הבנקים
    • משקיע חברות השקעה
    • לא משקיע

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני פונה לאלו שיש להם תיק השקעות קטן (יחסית) ספונסר פונה לאלו היותר כבדים להם זה פחות קשה להשיג עמלות נמוכות, הסקטור שאני פונה עליו שאני נמצא בתוכו

יותר בעיתי מבחינת בית ההשקעות.

לכן אני סובר שכקבוצה נוכל 'להוירד אותם לרצפה'

• תגובות 66
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נצטרך חוזה רישמי בן בעלי התיק

פורסם
  • מחבר

הסבר את דבירך?

חוזה רשמי ברור שיהיה הרי זה מסחר בבורסה עסק רציני.

אגב לכל אלו שכבר מחזיקים תיק השקעות המעבר חלק (ללא עמלות) מהבנק לחברת השקעות

פורסם

כלומר בין משקיעי התיק כלומר אם אני השקעתי 10K ואחרי שנה אני מוסיף לתיק או גורע ממנו כסף האים עלי להודיע לפני זה לשאר בעלי התיק ואים יש סעיפים מסויימים שקובעים הגבלות מסויימות כגון למצוא משקיע אחר במקום 1 שעוזב כדי למנוע ירידת הסכום הגבולי של התיק כדי שהמנהל יטפל בו קיום ישיבות לכיוון השקעה ומה אם דיבדנד הרי חברות מפרישות דיבידנד . יש גם למנוע עשיקת חלק מבעלי ההשקעות מאלה שיוציאו יותר ממה שהשקיעו

פורסם
  • מחבר

ממש לא!

כל אחד מנהל תיק עצמאי שלו ואין שום קשר בין אחד לשני למעט העבודה שאנו מגעים כקבוצה, על עקרון של שיתנו לנו עמלות טובות על סמך מכירה קבוציתית.

כל אחד והשקעותיו שלו זה בכלל לא מעניין במה ועל מה כל אחד משקיע.

פורסם

אם הסכום הכולל גדול מספיק נוכל לתת למנהל השקעות לטפל לנו בכסף כמו קרן נאמנות פרטית לדוגמא סרברוס שקנתה את לאומי היא קרן נאמנות של קבוצת משקיעים פרטיים

פורסם
  • מחבר

יש בזה משהו,

חברות השקעה בד"כ מתחילות מניהול תיקים של 100K ומעלה , אבל לדעתי שלב שלב קודם קצת להתחיל להיות סוחר קצת יותר משופשף בשוק.

פורסם

נוכל לשאול פה כמה רוצים את זה טוב גם למי שיש רק אלפיה או למי שרוצה להשקיע כמה מאות שקלים בחודש מהמשכורת שלו

פורסם

ד.א. כמה כבר פנו עליך???

פורסם
  • מחבר

בנתיים אחד

אבל, כך בחשבון שההודעה פורסמה לפני כמה שעות!

מה איתך?

פורסם

לי יש 4K בניירות ערך דרך הוראת קבע נמוך מידי בשביל תיק השקעות

פורסם

אני פונה לאלו שיש להם תיק השקעות קטן (יחסית) ספונסר פונה לאלו היותר כבדים להם זה פחות קשה להשיג עמלות נמוכות, הסקטור שאני פונה עליו שאני נמצא בתוכו

יותר בעיתי מבחינת בית ההשקעות.

לכן אני סובר שכקבוצה נוכל 'להוירד אותם לרצפה'

לפי דעתי לא תוכל להוריד אף אחד לרצפה - מה האינטרנס של בית ההשקעות לתת שירות זול לחבורה של אנשים שמשקיעים (ביחד) סכום כסף לא גדול?

בד"כ בתי השקעות מתעסקים עם אנשים שיש להם השקעות גדולות 100-200K ומעלה - לא פחות.

קח בחשבון שמי שיש לו כמה מאות שקלים פנויים כל חודש, חבל לו לקנות בזה מניות מכוון שהעליה שתצטרך לעשות המניה הוא גבוה מאוד (עד 5000 שקל, העמלה על קניית ניירות ערך היא קבועה בסך 25-26 שקל ומשם זה בערך חצי אחוז). יש גם הרבה כללים בנוגע לקניה ומכירה (קניה\מכירה שלא התקיימה - יש עליה עמלה נוספת, לדוגמא).

הכי פשוט, זה שאם מישהו רוצה להשקיע, שיתנסה וירטואלית, יאסוף כסף ויעשה את ההשקעות שלו בבנק (גם ככה בסכומים קטנים, ההפרש בין 0.3 אחזקה ל0.5 אחזקה זה שקלים בודדים - 20 שקל לכל 10K שקל).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי,

אבל שכניגע בקבוצה (לא בהכרח אותו יום ושעה) ונקח הצעות מכמה בתי השקעה ונעשה מיני מכרז בינהם.

עד שלא ננסה לעולם לא נדע, מה שבטוח יותר זול מהבנק.

פורסם

אז איך כבר נתת לי את העמלות ? אתה מנחש ?

פורסם

תגידו, באמת נראה לכם שבית השקעות יתייחס אליכם ברצינות אם לא תביאו לו ערבון לסכום שמתקרב ל7 ספרות?

אין לכם מושג על מה אתם מדברים, וכבר נמאס לראות את הת'ראד מוקפץ כל כמה דקות. השאלה שלשמה נפתח הת'ראד נענתה, תפתחו ת'ראד חדש עם קריאה להצתרף להשקעה שלכם אם אתה רוצים.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים