עבור לתוכן

חברו את ביתי לחשמל

Featured Replies

פורסם

אכן היא מהפורום (או לפחות בעלת אותו כינוי, שבמקרה גם מסתובבת בגרמניה...)

אפילו שעם כל הכבוד, תגובה סתם

כאילו, לא בדיוק נוגעת לנושא (שהרי אין לו חיבור לחשמל לא בגלל שאין כסף, אלא בגלל שזה לא חוקי)

והרי יש יותר עניים מהם...

ונכון, לא נעים לראות אנשים שחיים בכזה עוני

אבל בחייכם, וכן זה ישמע קצת אכזרי ונורא, אבל אם זוג מרוויח כ"כ קצת כסף, הם לא צריכים להביא

10 ילדים לעולם. מה קרה לתכנון לעתיד? אין מה לעשות, ילד בסופו של דבר זה גם הוצאה של המון כסף

ואם אין לך את הכסף בשביל זה, אז לא עושים את זה (לפחות זאת דעתי בנושא)

וזה שאין לו חיבור לחשמל זה אכן נורא,

אבל בסה"כ, כמו שהוא אמר, הוא יכול לקחת חשמל משכנים שלו (300מ', שזה לא קצת אבל לא המון)

אפילו שיעשו סידור קבוע, שהמכונה הזאת תמיד מחוברת, והוא ישלם להם X לחודש או משהו כזה...

נכון, היה נחמד לראות התחשבות של הרשויות בנושא, אבל בסה"כ, זה לא חוקי

פורסם

גם התנחלויות הן לא חוקיות ובכל זאת הן מקבלות חיבורי חשמל ומים על חשבון המדינה למרות שהן בכלל מחוץ לגבולות המדינה. איך בדיוק אתה מצפה מאותם עניים לתכנן לעתיד אם אין להם חינוך ראוי ואין שום הסברה בקרב אותן אוכלוסיות כדי למנוע ריבוי ילדים. מעניין גם איך תגיב אם תצטרך תרופה והתרופה שלך תעלה כמה עשרות אלפים. אתה הרי תרצה שיממנו לך אותה - הם פשוט יגידו לך שהתרופה מחוץ לסל התרופות וזה לא חוקי מצידם לסבסד לך אותה.

פורסם

תגידו אין לכם מה לעשות שאתם מחפשים בתגובות אנשים מהפורום ? :s07:

זאת באמת בושה, שבארץ הזאת האדישות כל כך גבוהה, במיוחד שמדובר באזרחים ערבים/בדואים,

"מחוץ לתוכנית המתאר", עצוב לי שהמשפחה נופלת בית הכסאות, נכון שהבית לא היה חוקי, אבל אם כבר היה צריך להרוס אותו אז, לא היום למרר למשפחהה את החיים.

פורסם
  • מחבר

וזה אדם עובד לא פוסטמה מובטלת שכל היום במחשב.

לאדם כזה אין אנטרנט או פלאפון אים לא התקשורת גם המדינה לא הייתה חושבת לעזור.

פורסם

אחד הדברים שאני לא מבין למה לאזעזל הם ממשיכים לעשות ילדים?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
וזה אדם עובד לא פוסטמה מובטלת שכל היום במחשב.

לאדם כזה אין אנטרנט או פלאפון אים לא התקשורת גם המדינה לא הייתה חושבת לעזור.

עניוונטה.

פורסם

וזה שאין לו חיבור לחשמל זה אכן נורא,

אבל בסה"כ, כמו שהוא אמר, הוא יכול לקחת חשמל משכנים שלו (300מ', שזה לא קצת אבל לא המון)

אפילו שיעשו סידור קבוע, שהמכונה הזאת תמיד מחוברת, והוא ישלם להם X לחודש או משהו כזה...

נכון, היה נחמד לראות התחשבות של הרשויות בנושא, אבל בסה"כ, זה לא חוקי

בדיוק.

גם התנחלויות הן לא חוקיות ובכל זאת הן מקבלות חיבורי חשמל ומים על חשבון המדינה למרות שהן בכלל מחוץ לגבולות המדינה.

אתה אידיוט.

זה גם לא קשור וגם לא נכון.

איך בדיוק אתה מצפה מאותם עניים לתכנן לעתיד אם אין להם חינוך ראוי ואין שום הסברה בקרב אותן אוכלוסיות כדי למנוע ריבוי ילדים.

איזו "הסברה" בדיוק אתה צריך בשביל לדעת ש-"בשביל לגדל ילדים צריך כסף, בשביל לגדל יותר ילדים צריך יותר כסף, בשביל לגדל הרבה ילדים צריך הרבה כסף" ?

פורסם
  • מחבר

עניוונטה.

שזה?

פורסם

צריך לעזור לכול אזרח שצריך סיוע במדינה ישראל וגם מחוץ למדינה הבעיה בישראל שרק מזומנים מדברים

הם צריכים בקחת בחשבון שהם משחקים בחיים של אחרים.....אבל יש גופים שעוזרים בזה

ביכלל אם זה בכסף או בביגוד או במוצרי חשמל או במיטות או במזון שבקושי את זה יש

פורסם

אתה אידיוט.

זה גם לא קשור וגם לא נכון.

כרגיל אתה יורד לפסים אישיים כאשר אין לך משהו טוב להגיד. וכדאי לך לבקר בכמה מאחזים בלתי חוקיים ולראות שהם מחוברים מטעם מדינת ישראל לחשמל ומים.

פורסם

לא הייתה כבר ההתנתקות?

פורסם
עניוונטה.

שזה?

עניוונטה-תחרות הפוסטמות והפריזיטים הארצית,בתחרות זו זוכה מי שמצליח להציג עצמו כעני והמסכן ביותר.

זה הספורט הלאומי החדש של כל המגרבצים בעלי האנטרנט והנעליים החדשות האלה שנוסעים לגרמניה שמנמרניה ומנסים להציג עצמם כעניים.

פורסם

בקשר לריבוי ידלים.

לפי מה שאני יודע יש איסור להשתמש באמצעי מניעה.

אז כל פעם שהם רוצים להנות קצת יוצא מוחמד.

פורסם

ואנחנו צריכים לממן את המוחמד הזה?

ד"א, סתם שתקבלו פרופורציות:

לדברי סוואעד, את הבית בנה אביו והוא הוריש לו אותו לאחר מותו. "הבית נבנה בשנת 1965 ללא היתר בניה ואני התחלתי לגור בו לאחר שאבי נפטר. נולדו לי תשעה ילדים ושלושה מהם כבר מתו בגלל המחלה.

במלים אחרות: הוא (או יותר נכון אבא שלו. לא קריטי) גנב קרקע של המדינה, התיישב עליה, הביא 9 (!!) ילדים לעולם, ועכשיו מצפה לעזרה? למה לעזאזל אני, או המדינה לצורך הענין, צריך לעזור למישהו שגנב את הקרקע עליה הוא גר?

ובואו אני אגלה לכם משהו. בכל הארץ, ובמיוחד בגליל ובנגב, רווחת תופעה של בדואים שמגיעים לשטח מסוים, ולאט לאט הופכים אותו לשלהם: בהתחלה הם מביאים לשם מרעה וצען. אח"כ מקימים שם "חוות חקלאיות" (AKA שני פחונים ואוהל). אח"כ מעבירים לשם את המשפחה, ואח"כ את החמולה. כל זה - להזכיר לכם - על שטח של המדינה - שלי ושלכם. אחרי כל זה, יש להם את החוצפה לבכות בתקשורת (ולתקשורת יש את התעוזה לגרוף על זה רייטינג) שהם לא מחוברים לחשמל, ולא למים, ולא לתשתיות. ורק כדי שתהיו בעניינים, בהרבה מקרים - הם מקבלים מה שהם רוצים! מותחים להם כבל לפחון, מעבירים מים, סוללים דרך גישה... ולמה? כי המשטרה מפחדת לגרש אותם. כמו שהיא מפחדת להכנס ליישובים ערבים ולהרוס תוספות בניה בלתי חוקיות, כמו שהיא מפחדת להכנס ליישובים ערביים לגבות מסים. כן, בנוסף לכל, הם גם לא משלמים מיסים (ולא על החשמל והמים שהם כל כך רוצים).

ד"א, רוצים לדבר על אפליה? אם אני אקים מחר פאקין פרגולה במרפסת בלי אישור של ועדת הבניה המחוזית, ועד הישוב, מהנדסים שונים, ותשלום מסים - תוך יום המשטרה תדאג לבוא ולהרוס אותה. מעבר לכביש, מוחמד יכול לבנות בית דו משפחתי ותלת-קומתי, על שטח של המדינה, מול כביש ועל צלע הר (הורס את הנוף), לא להשלים אותו (הבית נשאר עם בלוקים או במקרה הטוב עם טיח - על צבע אין מה לדבר), לחבר אותו לחשמל ותשתית בצורה לא חוקית ומסוכנת (סכנה של קצרים, התחשמלות ועוד) - ואף שוטר לא יעיז לציץ לכיוון שלו. איפה השוויון פה?

וכדי שתבינו שאני לא מדבר באויר - לפני כחודשיים-שלושה, החליטה עירית חיפה בצעד הגיוני (אם כי מאוחר...) להרוס מבנה לא חוקי שעומד כבר שנים באזור הצ'ק פוסט. ביום המיועד להריסה, הגיעו מאות (מאות!) ערבים, כולל כמה חברי כנסת ועסקנים, והתנגדו בכח ובאלימות להריסה. בסוף היום המבנה נהרס, אבל היו פצועים - אזרחים ושוטרים, שלא לדבר על המהומה במקום. מיותר לציין שאחרי פחות מחודש המבנה הוקם מחדש, ועכשיו נשאר לחכות עוד 20 שנה עד שמישהו יגדל ביצים להרוס אותו, בתקווה שזה לא יהפוך לקומפלקס של כל החמולה.

אז תסלחו לי שאני לא בוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים