עבור לתוכן

התחלתי לראות מטושטש בעין השמלית שלי "זה מהמחשב ?"

Featured Replies

פורסם

שחקתי ב COUNTER STRIKE ואז פתאום התחלתי לראות מטושטש בעין השמלאית שלי .. :( זה מהמחשב או שמה ??

פורסם

לאו דווקא מהמחשב, אלא באופן כללי של עייפות (לאו דווקא של כל הגוף, אלא רק של עין שמאל)

תנסה לישון (או לפחות לשכב עם עיניים עצומות קצת זמן) ורוב הסיכויים שזה יעבור

אחרת, תפנה לרופא עיניים

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני אנסה :'(

פורסם

רק בעין אחת?..

אם בשניהם, אז:

מאפיינים > הגדרות > מתקדם > צג > כוון ל - 85 הרץ.

פורסם

גם לי זה קורה לפעמים, אבל זה עובר אחרי כמזה זמן... לפעמים אפילו אחרי כמה ימים, וכשזה קורה אז לפעמים כשאני יוצא מהבית ומסתכל לרחוק העין דומעת אבל זה עובר.

פורסם

ואלה חשבתי שאני יחיד פה אם הבעיה חחחח לרוב זה גם נגרם אם אתה שותה מעט מים , אוכל מעט , ישן מעט או לא ישן בכלל (עייפות LOL) :'( :'( :'(

אבל מה זה התחיל מאז שקיבלתי מחשב אין יותר נכון מאז שהתחלתי להתעניין במחשבים ולשבת 4-5 שעות כל יום... לפני זה הייתי יושב איזה חצי שעה והיה נמאס לי

פורסם

טוב גם יש קרינה וגם אתה יותר מאמץ את העין

אבל אל תדאג זה קורא לכולם

פעם אחת זה קרה לי שעשיתי כלים... שברתי צלחת ;D

פורסם

כלומר זה בדיוק זה... עייפות של שרירי העיניים

כל מה שצריך לעשות זה לתת להן לנוח והכל יסתדר

אם אני לא טועה, מומחים ממליצים על 10 דקות מנוחה על כל שעה של ישיבה מול המחשב/טלוויזיה/קריאה/פעולה שמאמצת את העיניים

פורסם
  • מחבר

אני יושב ביום בדרך כלל 5-6 שעות ואם יש יום חופש מבית הספר , או שאני כל הזמן מחוץ לבית או שכל הזמן אני על המחשב מהבוקר עד הערב !!!

פורסם

יכל להיות שעים העין הזאת היתה חסוף ליותר אור מה שקורה לי שאני משחק בפלאפון כשאני לא נירדם אני אני עוצם עין אחת ואז אחת קואים טוב ואחת חשוב אחרי שפתחתי את העין כמובן :silly:

פורסם

100% השתמשת בAK כשזה קרה לך. זה קורה לי לפעמים כשאני משחק עם AK. הוא קופץ יותר מידי...

פורסם
  • מחבר

100% השתמשת בAK כשזה קרה לך. זה קורה לי לפעמים כשאני משחק עם AK. הוא קופץ יותר מידי...

חחחחח נכון .. :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם

לי זה קורה אחרי שאני שותה אלכוהול...או אחרי שאני יושה על המחשב עד 2 בלילה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים