עבור לתוכן

היה לי טסט היום ... איך אני מברר את התוצאה?

Featured Replies

פורסם

איףף איזה סיבוך עשיתם פה.

קודם כל כנראה שבכל עיר משתנה הזמן שבוא מודיעים.

בדר"כ הטסט האחרון יוצא ב2 וחוזר עד 3 בצהריים.

מורי הנהיגה מקבלים רשימה של תלמידים שעברו או לא עברו את הטסט באותו יום.

המורים מקבלים את הרשימה זאתי בשעה 3 וחצי! כאשר יש תוצאות.

אלי המורה התקשר לא פחות מ15:25 להגיד את התוצאה.

ב4 ~ 4 וחצי התוצאות צריכות להגיע לאתר. אני לא מאמין שאשכרה חיפשת את הקישור הזה.

כל כך קשה להכנס לגוגל לרשום משרד התחבורה ושם בצד שמאל מופיע בצורה די מושכת לעין "מבחן מעשי - תוצאות"

בתמונת GIF זזה כמו שזכור לי.

אם לא מעודכן שם עדיין, אז חכה למחר.

חוץ מזה למה לא התקשרת למורה שלך באיזה 7~8 בערב לשאול מתי אתה תדע תוצאות?

דבר שני לגבי המחירים - האגרה היא לכולם 113 שקל. כמו כן אגרה לטסט ראשון לא צריך לשלם, האגרה של התיאוריה

כוללת טסט ראשון. טסט שני ומעלה צריך לשלם בדואר אגרה של 113 שקלים.

מחיר הטסט יכול להשתנות בין מורי נהיגה. כמו שמחיר השיעורים יכול להיות שונה.

כמו שלרוב מחיר השיעור שאני הייתי היה 80 ש"ח לשיעור, ואז המחיר עלה ל90 ש"ח.

(ועכשיו הבנתי שהוא עלה שוב). והיו מורים שלקחו 85 במקום 90. ויש לי חבר שגם מכיר מורה

שלוקח 75 ו65. תלוי איפה אתה מחפש מורה, ואיזה מורה.

כמו כן, מחירי הטסטים גם תלויים במורי הנהיגה / בתי הספר לנהיגה. והמחיר יכול להיות 200

או 300 או כל מחיר אחר שקובע המורה או בית הספר לנהיגה, כמובן שהוא לא יכול לקחת לך 1000 שקל לטסט

כי יש ממוצע מסויים ויכול להיות שיש גם נורמה של משרד התחבורה או משו כזה. לרוב זה 300 למיטב ידעתי.

בכל מקרה, אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לנחש אם עברת או לא.

תזכר בטסט שלך - אם הוא נגע לך בהגה, לחץ על הבלם, התערב בנהיגה 95% בערך שנכשלת.

אם הוא עוד שניה נרדם לך בטסט, הוא לא העיר כלום, רק ימינה שמאלה, השתעמם למוות.

ופשוט לא התערב לך בנהיגה, אז 95% שעברת.

בהצלחה! ;)

פורסם

פה (ארה"ב) זה שונה

לפחות במישגן

אתה צריך לעשות level 1 ובlevel 1 אתה עושה תאוריה(100 שאלות) וזה 6 שעות נהיגה ו3 שבועות בכיתה (כל שיעור שעתיים)

אסור לקבל פחות מ80 במבחן תאוריה (אני קיבלתי 85 :D)

ואז ב6 שעות של נהיגה על הכביש אתה נוסע שעה כל פעם אז בשעה ה-6 אתה מקבל את השעת המבחן ואז הוא בודק אותך קיצר נסענו לעשות parallel parking חניה שאתה שאתה צריך להחנות בין שתי מכונית ואז אתה נוסע עוד קצת קיצר משכחתי את זה עוד קצת אבל בסוף עברתי ואז אתה אמור לקבל כמו מין אישור כזה שעברת את level1 ואז אתה הולך לsecretary of state ואז אתה מראה להם את זה והם עושים לך בדיקת עיניים ואז אתה מקבל אישור לנהוג

עכשיו זה לא רישיון זה אישור לנהוג עם מבוגר מעל 21 ברישות של ההורים שלך, אסור לנסוע בשעות מסויימות וכו'...

עכשיו בשביל להיכנס לlevel 2 אתה צריך לפחות 30 שעות של נהיגה ו3 בלילה או 60 שעות של נהיגה ו3 בלילה זה משתנה כל מקום והדרישות שלו

אני לקחתי את level 1 דרך Sears ואת level 2 דרך הבית ספר אז בlevel 2 אתה בכיתה 3 ימים (כל יום שעתיים) ואז כל יום יש לך מבחן שיש בו 20 שאלות ואתה צריך לקבל מעל 80% אז זה אומר אסור לקלבל מתחת ל16 ואז במבחן הראשון קיבלתי 15\20 ואז בשני 17\20 ואז בשלישי 17\20 אחרי שעברת אתה מקבל "אישור" ואתה לוקח אותו לsecretary of state ואז אתה עושה בדיקת עיניים וכל זה ואז אתה צריך ללכת לRoad test ושם זה כמו טסט הטסטר לא מדבר איתך אתה מביא את האוטו שלך ואז הוא יושב איתך מקדימה וההורה מאחורה, הטסט סה"כ 45 דקות ואתה צריך parallel parking במכה אחת כלומר אסור לך להזיז את האוטו קדימה או אחורה יותר ממה שצריך אם לא זה נקודה אחת עכשיו מותר לך עד 6 נקודות בסוף הוא אומר לך אם עברת או לא ואז אם כן אתה הולך ל secretary of state

ואז אתה מקבל רישיון 

דרך ארוכה אבל בגלל זה יש פחות תאונות מישראל זאת דרך מצויינת

ואם אתה מקבל כרטיס מתי שאתה רק באישור של הנהיגה זה דוחה את הרישיון שלך ב90 יום

פורסם

ואני חשבתי שבארה"ב בכלל לא צריך לעשות שיעורים. רק טסט :nixweiss:

פורסם

ואני חשבתי שבארה"ב בכלל לא צריך לעשות שיעורים. רק טסט :nixweiss:

תלוי באיזה מדינה :\

כל מדינה יכול שהיו לה חוקים משלה שהם לא בחוקה של ארה"ב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב... דיברתי עם המורה לנהיגה שלי ו...

עברתי !!

YEAH BABY !!!

טסט ראשון !!! ;D ;D ;D ;D :jump: :jump: :jump: :jump: :yelclap: :yelclap: :yelclap::cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

פורסם

מזל טוב גבר גבר :jump: :jump:

פורסם

מזל טוב! כל הכבוד! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

פה (ארה"ב) זה שונה

לפחות במישגן

.

.

.

.

חבר שלי בא ממיאמי הוא עשה שם רישיון נהיגה... את התאוריה הוא עשה במחשב באינטרנט בבית :kopfpatsch: והוא לא היה צריך מלווה וכל השטויות האלה... לא שווה לגור במישגן :)

עברתי !!

מזל טוב!!!

בקרוב אצלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים