פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים היה לי טסט היום וזה אחד הדברים הכי מלחיצים בעוולללםםם ! היה גשם פסיכי אבל הטסטר לא נגע לי בברקס או בהגה ואני מת לדעת אם עברתי !! אני פשוט פקעת עצבים ! איך אני אוכל לדעת אם עברתי או לא ? (אגב הטסט היה הראשון...)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יש מספר שאפשר לחייג אליו בשביל לבררמתקשרים, מזינים תעודת זהות ותאריך שעברת תאוריה (כתוב בטופס הירוק שלך)ואז זה אומר לך אם עברת או לאאת המספר בטח אפשר למצוא באינטרנט איפשהו (אין לי אותו, אני רק זוכר שזה קידומות 03)אני אישית קיבלתי אותו מהמורה שלילחילופין, המורה לנהיגה אמור לדעת מתישהותרים אליו טלפון
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים כמו שאמרו לך, אתה מחכה כמו ילד טוב עד 16.00 והמורה נהיגה מודיע לך. אצלי בארבע ודקה כבר הודיעו לי שעברתי טסט(ראשון כבוד.). ועכשיו כבר 19.30, עברת או לא?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים חחחח גם דוד שלי היה ככה אתה שבועות על גבי שבועות לומד ועושה מבחנים מה קרה?... תחקה עוד יום בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים זה באמת משתנה מעיר לעיר...בטסט הראשון שלי במוקד הטלפוני הזה לא היו תוצאות כל היוםאבל המורה הודיעה לי בערך בשש ככה שנכשלתי (הטסט היה ב-8:30 בערך בבוקר)ואילו בטסט השני (גם 8:30 בבוקר בערך) היה תשובה במוקד הטלפוני כבר שעה וחצי-שעתייםאחרי הטסט (שעברתי)חשבתי שכבר לא מודיעים בסוף הטסט...שמעתי שפעם איזה אחד דקר טסטר שהכשיל אותו ומאז מודיעים אחרי הטסט דרך הטלפוןלא שזה ימנע מאנשים לדקור טסטרים... זה רק יקרה בסוף היום
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים שאלה שקשורה בעקיפין:כמה כסף ביקשו על הטסט?כי אני יודע שפה ( נתניה ) לוקחים 300 +113 אגרהואנשים מהרצליה שאני מכיר לדוגמא, שילמו 200 +113..( לא, לא עבדו עלי. בנתניה זה המחיר. והחברים שלי לא שילמו למורה על הטסט באיזו קומבינה. פורמלי )
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים באשדוד זה גם 113+300 . תתקשר למורה שלך הוא אמור לקבל את התוצאות ממשרד הרישיוי פה באשדוד מקבלים תוצאות ב 5 בערב.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר מצאתי את זה....http://www.mot.gov.il/MivhanNehigaWeb/ אבל הוא אומר לי שלא פורסמו תוצאות לגבי הפרטים שהכנסתי...(תאריך ו-ת.ז.) כוס אמק !! אני לא יכול יותר!! אני כולי בלחץ !!! שימותו האנשים שבללם אני מחכה ! :angryfire: :angryfire:
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים חחחח הם מתו לא נורא מה אתה בלחץ תאמין לי בסוף זה ימעס (כמו כל דבר) בהצלחה שוב
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מה שקרה אצל אחי זה המורה היתקשר אמר לו נכשל או לא ומחר יומרו למה עבר שני
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מצאתי את זה....http://www.mot.gov.il/MivhanNehigaWeb/ אבל הוא אומר לי שלא פורסמו תוצאות לגבי הפרטים שהכנסתי...(תאריך ו-ת.ז.) כוס אמק !! אני לא יכול יותר!! אני כולי בלחץ !!! שימותו האנשים שבללם אני מחכה ! :angryfire: :angryfire: האתר הזה לא משהו אמין, כשאני עברתי לא פרסמו לי שם תוצאות(ליתר דיוק, עד עכשיו, אם אני מקליד תאריך תאוריה וכו'- אין תוצאות) אני מכיר בודדים שהצליחו לברר דרך האתר את תוצאות המבחן. בכל מקרה, למרות שזה לא משהו עוזר לך, את הרישיונות מדפיסים יום אחרי הטסט באזור 2-3 בצהרים, אם המורה שלך קיבל רישיון- עברת אם לא- אז לא עריכה: טכנית, אתה אמור לקבל תוצאות ב4 בצהרים אחרי שנגמרים הטסטים והם מפרסמים רשימת עוברים, אבל הבעיה היא שהטסטרים בעיצומים כבר בערך חודש, ולא מפרסמים תוצאות
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר נכון אבל ה****ת בשביתה או משהו.... טוב כניראה אני צריך לאכול את עצמי עד מחר.... :'( :'( :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.