פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים עקרונית, זה "נטקסט" "נטקסט" "נטקסט" כמו שאמרת,אבל מידי פעם תצטרך למלאות כל מיני פרטים (פשוטים).אחר כך מתחיל החלק של הסיריאל והרשיונות.. זה קצת מסובך.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים ואם הוא לא מקורי איך אני יודע מהו הסיריאל?אתה פשות מבקש מאמא ואבא 500 שקל ואז אתה קונה אחד כזה מהחנות.ואם יש לך אחד כבר אז תסתכל על המארז של הדיסק.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר אני רוצה להתקין את PRO שעולה 900 ש"ח ולמה לי לבזבז 900 ש"ח אם בעוד חצי שנה יוצא ווינדוס חדש ואם כבר מותקן לי ווינדוס במחשב הישן אני יכול לכתוב את אותו סיריאל זה לא אותו דיסק
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מאמר צעד אחר צעד הדן בהתקנת XP:http://www.ben-shushan.net/install_windows_xp.htmבהצלחה.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אני רוצה להתקין את PRO שעולה 900 ש"ח ולמה לי לבזבז 900 ש"ח אם בעוד חצי שנה יוצא ווינדוס חדש ואם כבר מותקן לי ווינדוס במחשב הישן אני יכול לכתוב את אותו סיריאל זה לא אותו דיסקדיסק אחד פר מחשב סריאל אחד פר מחשבאת הסריאל אתה יכול לבדוק על המחשב בו מותקן הwindows ע"י תוכנה חינמית שנקראת belarc advisor
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מכניסים דיסק,אם עולה מסך כחול יופי אם לא הולכים לביוס ומשנים את סדר העלייה כך שהסי די רום יהיה ראשון,מסכימים להסכם,עושים מחיצות,הבא,הבא,הבא,מחכים חצי שעה,הבאהבאהבא,מכניסים סריאל שאפשר להשיג מהאינטרנט,הבא,הבא,הבא,יש לך ווינדוס,ואז פורצים את המנגנון שמחייב אותך לרשום את הווינדוס (משמע דרך האינטרנט או הטלפון לבדוק שהווינדוס חוקי )ואז יש לך ווינדוס.לחלופין: לינוקס.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מכניסים דיסק,אם עולה מסך כחול יופי אם לא הולכים לביוס ומשנים את סדר העלייה כך שהסי די רום יהיה ראשון,מסכימים להסכם,עושים מחיצות,הבא,הבא,הבא,מחכים חצי שעה,הבאהבאהבא,מכניסים סריאל שאפשר להשיג מהאינטרנט,הבא,הבא,הבא,יש לך ווינדוס,ואז פורצים את המנגנון שמחייב אותך לרשום את הווינדוס (משמע דרך האינטרנט או הטלפון לבדוק שהווינדוס חוקי )ואז יש לך ווינדוס.לחלופין: לינוקס.חבל שתקבל באן הייתה כזה חמוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.